SAMSUNG E250 - za i protiv
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Sep 2007. 13:35
SAMSUNG E250 - za i protiv
Planiram da kupim ovaj mb pa me zanimaju iskustva koja imate sa njim u radu (pogotovo GPRS-a, Java app i lakoca njihovog ubacivanja sa kompa preko USB kabla i BT, Radia i SLAJDER mehanizma). Kakva mu je brzina menija (sa i bez mem. kartice). Da li podrzava rad sa app koje su vece od 300kb (konkretno Bombus a igrice me ne zanimaju)? I generalno sve sto imate ZA i PROTIV...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
GPRS standardan, Slajder mehanizam nije los, brzina menija ok, za ovo pitanje da li podrzava app koje su vece od 300kb neznam odgovor jer se aplikacije nemogu ubaciti preko kompa(USB niti Bt
)
ZA: hmmmm-nema
PROTIV: Java aplikacije se nemgu ubacivati preko USB niti preko Bt-a, los displej(ali za te pare je ok),kamera losa...
Moj savet, ako hoces telefon na koji mozes da snimas app preko USB-a ili Bt i na kojem mozes da visis na GPRS-u i na kojem slajder malo dise(to ti izgleda ne odgovara) onda uzmi nokiu 5300.

ZA: hmmmm-nema
PROTIV: Java aplikacije se nemgu ubacivati preko USB niti preko Bt-a, los displej(ali za te pare je ok),kamera losa...
Moj savet, ako hoces telefon na koji mozes da snimas app preko USB-a ili Bt i na kojem mozes da visis na GPRS-u i na kojem slajder malo dise(to ti izgleda ne odgovara) onda uzmi nokiu 5300.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album