U600

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:18

Post od qwertyka »

Znam da se te bat. ne formiraju, ali imao sam nelagnodno iskustvo sa prethodim X820, nisam dobro formirao 2 baterije jer sam bio ubedjen da se ne formiraju, trecu sam "formirao" (3x 12h)... i drzala je 3-4 dana...
Jbg. ne gubim nishta ako drzhim fon na punjacu...

Trebaju mi informacije za taj slajder, znaci kada otvorite telefon, da li ima lufta GORE-DOLE, LEVO-DESNO ?
Slika

Hyper
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Jan 2008. 06:35

Post od Hyper »

qwertyka,
ja sam skoro uzeo telefon i ima malo lufta ali minimalno bas. Mislim da je i u kompletnom testu o tome bilo reci.
A sto se tice 2 tastera, oni ne svetle vec samo oni iznad njih i naravno brojevi.
Pozdrav

Hyper
Novajlija
Novajlija

Post od Hyper »

Jel moze neko da mi kaze koji player da koristim za pc kad hocu da gledam klipove sa telefona?
Skidao sam sa neta neke ali nece ;S

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Hyper Nokia Multimedia player pusta 3gp video klipove, taj plejer bi trebalo da pusta to sto ti treba, mada moze da ih pusta i BSpayer ako snimis K-lite codec-e.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Spajdermen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Feb 2008. 21:25

Post od Spajdermen »

Razmisljam se da kupim ovaj tel, pa me interesuje kako da prepoznam da tel nije skidan s mreze. Posto vidim da ima dosta prodavnica sa slicnim cenama. Ako ima neko istu informaciju za prodavnicu u NS neka javi. Hvala unapred. Pozdrav!

viki13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Feb 2008. 00:42

Post od viki13 »

Trebam pomoc!
Kada prebacujem fotke sa U600 preko bluetooth-a fotka koju dobijem u PC-u
izgleda ovako:

[img=http://aycu30.webshots.com/image/46069/2005235667206350567_th.jpg]

molim Vas da mi objasnite u cemu grijesim! Hvala

Didi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 22:49

Post od Didi »

Imam pitanje za sve vas!Kada saljem poruku-tacnije kad ode cuje se glasan irititajuci ton.Ne mislim na izvestaj niti na ton poruke.Kako to skloniti i da li se to svima desava?
E da i kako skloniti slovo E/G ,jer mi ona sifra *#... ne radi dok sam na sestrinom e250 uspela tako skloniti.
Pomagajte kako znate-pogotovo za ovaj ton kod slanja :cry:

Hanuman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Mar 2008. 02:03

Post od Hanuman »

Imam dva pitanja. Da li je moguce iskljuciti keypad lock opciju i moze li se podesiti da pusti malo duze pesmu kada stize poruka, posto je ovako pusta samo par sekundi i prekine ?

Didi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 22:49

Post od Didi »

@ Hanuman,ne moze se iskljuciti zakljucavanje.Ili ga otvori,ili stalno pritiskaj 2* power dugme.Ovo za poruku nisam probala,ali bi trebalo da moze.

hulio.salinas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Apr 2008. 23:52

Post od hulio.salinas »

Imam dva pitanja:

1. Da li vam se javljaju neki bug-ovi na ovom mobu? Koji?

2. Koliko poruka moze da stane?
(da li ima ogranicen inbox ili moze stati onoliko poruka kolika mu je interna memorija)

Hvala. Pozdrav.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ima li neki program za prebacivanje sms-a na komp ili kako se to radi na datom mobu.nemam ga ja ali bi me interesovalo jer me je drug zamolio da mu pomognem.unapred hvala
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Mislim da nema,jer moj drugar za U700 nije nasao... A slicni su tako da... Mada google-aj mozda naletis na nesto :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

viki13 : Molim Vas da mi objasnite u cemu grijesim
Ukoliko si bila strpljiva i lepo prebacila sliku, ne bi trebalo da bude problema, to se obično dešava ako se u toku prebacivanja iščupan kabl, a možda i postoji druga mogućnost, objasni približnije
Nokia Lumia 630

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

kljun, valjda se kaze formirati, a ne formatirati? :D Tacno je da ne treba da se formatiraju Li-Ion ili Litium-polymer baterije. Ja moju, na K530i, nisam formirao, tj. i prvi i drugi i svaki naredni put sam je punio dok se ne napuni i nema nikakvih problema. Da treba da se formira, to bi sigurno pisalo u uputstvu, medjutim toga nema.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

VeNoM postoji mogucnost, snimi Samsung PC Studio 3, i u njemu imas opciju:
Message Manager, a kratak opis toga je:
Alow you to edit, view and organise your phone messages and multimedia messages on your PC, nadam se da tu imas opciju i COPY.
ako nista drugo probacu na bratovom E900.
mezzano meni na kompu pise Format Hard Disk, tako da sam navikao da govorim formatirati, mada je nebitno kako se pise, bitno je svatiti poentu. :wink:
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Hyper
Novajlija
Novajlija

Post od Hyper »

Molim vas ako neko moze da mi pomogne vise cu da poludim!
Ne mogu nijednu sliku iz aparata da ubacim u telefon. I ne samo iz aparata, nego i kad skinem sa interneta. Pise da su slike u JPEG formatu, zar to ne bi telefon trebao da podrzava?
Kako da ih stavim u telefon, jel treba da ih konvertujem u nesto drugo i kako to da uraidm?

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

Proveri rezoluciju slike. Meni se kod mnogih modela desavalo da telefon nece da prikaze sliku bas zbog rezolucije
NOKIA E7 User

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Hyper, preko 3,2 mpx slike ne mogu! :wink: .
Nokia C6

azdaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 12. Apr 2008. 23:04

Post od azdaja »

Problem, poludeo mi tel, odjednom ne ispusta nikakav zvuk, a nije prebacen na "silent", sve ostalo radi ok, samo nema zvuka? Ima li mu leka?

Hvala unapred...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Prebaci se na drugi profil ( ne mora da bude Normal, može neki drugi ) ili ako to ne pomaže, onda ga flešuj ( stavi mu najnoviji softver ) ali ako nije do softvera, jasno je da je zvučnik crko :)
Nokia Lumia 630

Odgovori