sada sam kupila telefon i imam par pitanja :
1. kada odem u ton za poruke pokazuje da ima samo jedan ton. ocekivala sam ber minimum 10 a ne 1!!!
da li neko ima isti problem ili ...??
2.da li postoji specijalan usb za povezivanje sa kompom. za taj telefon i da li se dobija uz telefon posto ga ja nisam dobila??!!
hvala
samsung E250
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
marijaseman
2. postoji USB za tvoj telefon, samo on neide uz originalno pakovanje, njega moras zasebno kupiti, mozes ga naci u bilo kojoj prodavnici mobilnih telefona, usput trebace ti i odgovarajuci software za USB i driveri, koji mozes skinuti sa samsungovog oficijalnog sajta(www.samsung.com).
2. postoji USB za tvoj telefon, samo on neide uz originalno pakovanje, njega moras zasebno kupiti, mozes ga naci u bilo kojoj prodavnici mobilnih telefona, usput trebace ti i odgovarajuci software za USB i driveri, koji mozes skinuti sa samsungovog oficijalnog sajta(www.samsung.com).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: