Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ljudi uzeo sam U600 na staro ali imam velikih problema sa mrezom. Pre njega sam imao d600 i super ja hvatao mrezu, ali sada sa ovim telefonom na mestima gde sam imao sa d600 nemam mreze. Jos jedan problem je taj sto tel nece da zvoni i vibrira u isto vreme. Da li mi neko moze predloziti sta da radim?? Da li je softver ili treba tel nositi na servisiranje??
Ja sam pocetkom novembra 2007 kupio u600 preko telenora i cini mi se da je mogao i da zvoni i da vibrira u isto vreme. Pogledaj u podesavanjima. Sad imam samsung g800 i moze i da zvoni i da vibrira u isto vreme.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moze da zvoni i vibrira u isto vreme (i u600 i u700)... potrebno je samo da fleshujesh telefon, shto mozhesh uraditi i sa usb kablom koji si dobio uz telefon
Na netu trazhi U600 optiflash, a ako budesh hteo da odradish to, reci mi pa cu ti dati i firmware...
Moze naravno,imas izbor sta zelis da ti pokazuje... E sad davno sam imao samsung pa se bas ne secam.. Al znam da moze... Qwertyka,hvala za info,nisam znao to
Uf... da budem iskren,samo zato sto sam prisalica nokie bih uzeo N95 8gb,al i ova dva su vrh... zaista... Tezak Izbor.... Al kako mi se taj U600 ne svidja...boze...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.