Raspad sistema-u700

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
ninchy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 06:21

Raspad sistema-u700

Post od ninchy »

E,ovako:prvo cao svima,ja sam nova ovde,tako da ako napravim neku glupost nemojte zameriti ;)
Uglavnom,imam probleme sa u700...Imam ga nekih 6 meseci,stvarno ima extra opcije i bas,bas ga pazim ali bezuspesno.Ceo se izgulio,i aj to i moze da prodje,ali meni je sad poceo da se ljusti ekran!!!I to se siri i siri i izgleda ocajno!(inace,silver varijanta je).Znaci,to je prvo.Drugo je to sto sam zarazila nekako fon izgeda sa nekim virusom,nemam pojma ni ja sta je,ali iz cista mira se ukoci,izbrka mu se sve na ekranu i restartuje se...nosila sam ga u servis gde sam ga i uzela,ali su ovi nesto poceli da seru i ja sad ne znam sta da radim i kako da ih nateram da mi zamene tel,jer sam pod garancijom?Vredi li da mozda uzmem crni i da mi nisu nekako uvalili neki polovnjak jer ni sifru ne mogu da menjam,a probala sam i nule i keceve i sve ostalo?Pomozite dok mi se tel.nije raspao!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Malo cudan naziv za temu, jedino ti preostaje da prijaviš reklamaciju, pa kad im dođe inspekcija neće da s*ru, nego ako si ga zaista pazila to nije slučajnost, imam ja i drugaricu čiji se u700 polako ljušti ali što ti softver malo otišao, možeš da ga flešuješ, ali ako ne znaš, nemoj sama. Ako želiš da ti zamene telefon prijavi reklamaciju :wink:
Nokia Lumia 630

pex88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Apr 2008. 08:31

Post od pex88 »

pozz...ja sam imao u700 i imao sam iste probleme,maska se ljusti svima i nastavice da se ljusti,tako da uzmi lepo skini sve to sa strane srebrno i bice belo...bolje tako nego onako delimicno pohaban...sto se tice ekrana sto ti se koci i slicno, sestro mislim da ti je u pitanju flet kabal,nije virus. onako ili je crn ceo ekran,ili se boje sve izmesaju,a meni se desavalo i da se sve informacije na ekranu okrenu suprotno,radio mi je samo dok se spusten,cim podignem slajd svasta se desava! . Meni je dva puta stradao na u700 i 2 puta sam menjao flet,ali bio je pod garancijom i nisu mi naplatili,inace je opravka 20evra :( ...posto sam se bas razocarao u u700,zamenio sam ga u istoj radnji (drugi put kad je stradao flet) ya u600 I TU MI JE POSLE 4 DANA STRADAO FLET,i na kraju sam puko i kupio sam nokiu 5310 i super sam zadovooljan,samsung mi se zgadio....eto :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pre svega,virus ne moze da bude,jer za obicne telefone ne postoje virusi,samo za symbian. a sto se tice garancije,niko vise ti nece prihvatiti zamenu aparata ako ima fizicka ostecenja,a posle 6 meseci upotrebe,sa takvim fizickim ostecenjima mozes da se slikas,manje vise. ja sam pre jedno 3 meseca kupio kevi srebrni u700,pukao pare u Roamingu,ali imalo to veze ili ne,taj fon nema ni jednu ogrebotinicu niti pokazuje znake ljustenja bilo gde. doduse,keva ga uvek nosi u mekanoj futrolici i extremno ga pazi.

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

ninchy, reci ne Sljamsungu...Da sam na twom mestu,prodao bih fon i uzeo neki SE ili Nokia-u...U700 i U600 su se loshe pokazali...

:oops:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

bOOdala napisao:ninchy, reci ne Sljamsungu...SE ili Nokia-u...U700 i U600 su se loshe pokazali...

:oops:
Hmm, tačno je za U600 i U700 da su fuš telfoni, ali za iste pare je mogla neka Nokia, pošto SE nikome ne preporučujem jer je ipak Nokia najbolja i najizdržljivija :P :P

Ali reći ne Samsungu, pa de, ja koristim moj G600 i dosta je bolji nego li ona 2 gore. Flet i slajder su mnogo jači, nema ono dole pa lakše rasklopim fon jednom rukom, a kamera manje-više, bitan je kvalitet, a to je ustvari i pokazano :dry:
Nokia Lumia 630

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ja sam koristio U600 nekih mesec dva tri vise se ne secam,telefon se bas dobro pokazao,leteo je par puta i udarao od zid,sve savrseno radilo.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

ninchy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 06:21

Post od ninchy »

ma,ja nemam pojma sta je,stvarno sam lupila ovo za virus jer je pocelo da me zeza nakon poduzeg boravka na netu...izgulila sam ga,aj kao moze da prodje,nego me smara sto se ekran guli.. :?

Odgovori