LINK
Fali samo EQ

) za Samsung i definitivno je ispred iPhonea, dok je po mom mišljenju ljepši od Diamonda, čija zadnja strana je (meni) mnogo ružna, a Omnia ima onaj prefinjeni minimalizam u dizajnu. Sve u svemu, vrlo ozbiljan telefon, kako za zabavu, tako i za rad - obećava mnogo. Samo da mu cijena ne ostane tako visoka (u Crnoj Gori ~600€) i napraviće čudo! Vrlo je moguće da ovo bude all-in-one uređaj za office (Win, 624 MHz, sve moguće konekcije), muziku (3,5 mm, 8/16 GB) i multimediju (3,2", 5mpx, VGA, DivX, XviD). Ime mu kaže!
) za Samsung i definitivno je ispred iPhonea, dok je po mom mišljenju ljepši od Diamonda, čija zadnja strana je (meni) mnogo ružna, a Omnia ima onaj prefinjeni minimalizam u dizajnu. Sve u svemu, vrlo ozbiljan telefon, kako za zabavu, tako i za rad - obećava mnogo. Samo da mu cijena ne ostane tako visoka (u Crnoj Gori ~600€) i napraviće čudo! Vrlo je moguće da ovo bude all-in-one uređaj za office (Win, 624 MHz, sve moguće konekcije), muziku (3,5 mm, 8/16 GB) i multimediju (3,2", 5mpx, VGA, DivX, XviD). Ime mu kaže! 

)) bas bi bio fensi i jaaaaako skup
)) bas bi bio fensi i jaaaaako skup  )))
))) 

he-he
 he-he 

mislim da će oduvati iphone,ako mu cena bude do 600e i ako je zaista onako dobar kao na raznim klipovima sa youtube-a.Sve je po meni idealno,sem možda unosa texta u koji ozbiljno sumnjam,jer sam na raznim sajtovima pročitao da je to veoma loše urađeno
 mislim da će oduvati iphone,ako mu cena bude do 600e i ako je zaista onako dobar kao na raznim klipovima sa youtube-a.Sve je po meni idealno,sem možda unosa texta u koji ozbiljno sumnjam,jer sam na raznim sajtovima pročitao da je to veoma loše urađeno   nešto u fazonu,posle 3 reda texta ne vidiš ostatak,jer ga pokriva tastatura
 nešto u fazonu,posle 3 reda texta ne vidiš ostatak,jer ga pokriva tastatura  

samo što ja nebih uzeo preko ebay,nego direktno iz prodavnice.Interesuje me samo cena u uk
 samo što ja nebih uzeo preko ebay,nego direktno iz prodavnice.Interesuje me samo cena u uk   takođe me interesuje do kad najkasnije mogu da ti se javim,pošto trenutno nisam pri većim parama
 takođe me interesuje do kad najkasnije mogu da ti se javim,pošto trenutno nisam pri većim parama