Samsung U900 Soul

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Samsung U900 Soul

Post od milann »

Slika

General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 2100
Announced 2008, February
Status Coming soon. Exp. release 2008, April
Size Dimensions 105 x 49.5 x 12.9 mm
Display Type TFT, 16M colors
Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches
- Navigation panel
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook Yes, Photocall
Call records 30 dialed, 30 received, 30 missed calls
Card slot microSD (TransFlash)
- 128 MB shared memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G HSDPA, 7.2 Mbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds
Games Yes + downloadable
Colors Silver
Camera 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, image stabiliser, video(QVGA), flash
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/eACC+/WMA player
- FM radio with RDS
- T9
- Picture editing
- Organizer
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 800 mAh

Izvor: gsmarena

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Post od Yuba »

Kako su krenuli,Ima da privole dosta korisnika,mislim da ce ovaj tel biti pravi hit,poput u600 modela,znaci nije velik a nudi extra performanse

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

znaci meni je telefon prelep :o
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Zaista... prelep i vrlo funkcionalan mob... Ovim me je samsung opet osvojio :) sad jedino cena da bude ok....
Nokia E71... Elegant, but deadly

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

jeste, al nema EDGE :cry: i ima touchpad :angry: , ali srećom to su umeli lepo da srede :P lalalalallalalallalalalalaaaaaaa 8)

kalup
Banned
Pridružio se: Sre, 18. Apr 2007. 11:59

Post od kalup »

imam osecaj da ce da kosta oko 650 evra ali on toliko i vredi <jel ste primetili da navigacioni tasteri menjaju ono google i to zavisi u shta se udje :P

@lincoln koliko cesh ga platiti kad ti stigne iz engleske????i ako ti stigne.jeste da je fon extra ali nije ni blizu nokijim all in one fonovima

Lincoln
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Okt 2007. 20:49

Post od Lincoln »

Brate neko mi stalno brise postove,kako ovde tako i u komentarima za telefone,ne znam zasto,nista nisam pisao van pravila

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

nece se svima dopasti najvise zbog ovog touch screen displejcica. mada je zaista kompletan aparat vrhunski
A N D R O I D

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Dosta lep telefon, a i cena je baš lepa. Tipovao sam da će 350€ biti plafon.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1671 ... /U900-Soul

Lincoln
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Okt 2007. 20:49

Post od Lincoln »

milann
Tel. je extra,jedina zamerka je malo slabiji zvucnik ali nista strasno,veoma user friendly i izradjen od extra materijala.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Mini-review mog mezimca
izgled Najlepši samsungov model trenutno.Lakerani metal mu daje sjajan izgled.Elegantan,tanak i lep.Ocena *****
materijali i završna obrada Vrhunski materijali korišćeni pri izradi:lakirani metal i gumirana plastika,ocena *****Završna obrada je odlična,ništa ne krcka,ali imam zamerku na lakirani metal:puno se grebe.Treba imati nešto da se stavi ispod stola kada ga stavljate na sto,jer će se u suprotnom izgrebati,ocena ****
ekrani Glavni ekran TFT 2,2 inča,16m boja.Ekran je fenomenelan.Ima žive boje i dobar kontrast,slike i video izgledaju odlično!Zmerka na slabu vidljivost na suncu,ocena *****
Navigacioni ekran,ekran sa 4k boja TS,služi za navigaciju.Može se menjati boja ikonica i boja efekta.Dobra stvar u odnosu na navigacioni taster je što se prilagođava dešavanjima sa glavnog ekrana (na stand-by prikazuje prečice koje ste sami odabrali)ocena *****
Kamera 5 mp,sa AF.Od dodatnih stvari tu su:blic,ogledalce,antishake i face detection,panorama i multishot,i još neka standard podešavanja.Fotografije su prosečnog kvaliteta,zadovoljiće prosečne korisnike.Za ostale tu je k850 i n82,ocena ****
Video je zadovoljavavajućeg kvaliteta i ništa više,može se koristiti blic u toku snimanja,ocena ***
file manager mnogo bolji nego na predhodnim samsung telefonima,memorijisku karticu sada meša sa osnovnom memorijom (kao na SE)i jako je brz u radu.Kada ubacite mem.kar. treba da sačekate koji minut (ne koristite telefon) da bi učitao fajlove i posle je sve jako brzo.Milina je raditi sa file managerom sa u900!ocena *****
aplikacije tu je bluetooth,koji je standarno dobar.Image i video editor su prosečni,u videu možete menjati zvuk(na primer na video lepe brene možete staviti pesmu toxic od B.S.)a na image možete neka osnovna editovanja uraditi.Games:tri igre od kojih su sve tri trial ocena 0.Fm radio.Dobar prijem,ali nema snimanje videa kao na g600.Šteta.Neka vrsta multitaskinga:kada,na primer pišete poruku,pritisnete taster pored c (switch) i imate opcije:call,messages,browser,music player end all.Četiri osnovne aplikacije mogu da rade odjednom.Odlično.Tu je i picsel viewer zaa pregledanje office fajlova.Srednja ocena ****
muzika Muzički plejer je dobar.Zvuk na spikeru je kvalitetan,prosečne jačine,a na slušalicama je prosek,ali neke bolje slusalice (uz adapter sa g600),u mom slučaju apple zvuk je odličan.Interfejs prikazuje podatke o pesmi,album art,i neku animaciju.Ocena *****
theme creator Kreator tema poznat sa g600,ali mnogo opširniji i komplentiji.Ocena *****
ostalo kvalitet razgovora je odičan,ali je spiker prosečne jačine.Karta dobrog izgleda i solidnih performansi,na koju je igrao i u600 će sigurno i ovoga puda biti dobro prihvaćena.
Sjb sam i čika eldara sada! :D :D :D
Poslednja izmena od tehno maniac u Pet, 22. Avg 2008. 05:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 20:18
Kontakt:

Post od NeXuS »

Jer moze neko da mi kaze gde da kupim u BG dzek za 3.5 mm ? (kineski ili od drugog fona nekog nebitno )

Unaped hvala
GameR FoR LifE

chavich
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Sep 2008. 17:31

Post od chavich »

ljudi kypio sam fon i sve je ono full,imam samo jednu zamerku mnogooo se re salbo cuje zvucnik,kad je malo veza galama skoro da ne cujem fon kad zvoni a na maxu je.

sad pitanje glupo :) ,dal mozda ima neka caka oko podesavanja zvuka...

pozzzz ljudi :lol:

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 20:18
Kontakt:

Post od NeXuS »

Ovako ja imam problem koji ne mogu da resim . Poruke (sms) mi stizu na SIM karticu , a u opcijama nigde ne mogu da nadjem da promenim na phone memory

Pomoc molim
GameR FoR LifE

Odgovori