Molim vas sto pre da mi neko kaze kakav je samsung x450.
kad to kazem mislim na sve.rad telefona funkcije izgled bukvalno sve.
molim vas . unapred hvala. (posto se premshljam da ga kupim a ako ne onda mi preporucite neki tel do 200 evra da je dobar ( kamera infrared i bluetooth nisu obavezni ))
x450?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Standardni Samsung. Mada ne znam zašto ne pazariš T630, ima sve a cena mu je 200 evra. Mislim da je ovo odlična kupovina, mnogo bolja nego Samsung X450. Meni se recimo veoma sviđa crni T630, vredi pogledati. U svakom slučaju, ne uzimaj telefon za 200 evra koji nema kameru. 8O
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
re
ok video sam t630 ok je sve ali neznam dal je kamera dobra.cuo sam da je sowftver pun bagova.e samo josh nesto. jeli istina da se tel na preklop brzo kvari mislim ona vratanca koja se preklapaju.znaci preporuchujesh mi t630? aj videcu
sto pre mi odgovorite!!!
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Malo serviserskih iskustava....
Taj software nema nikakvih bagova...to su izmisljotine...
Svaki software ce da baguje kad se telefon napuni slikama i melodijama do kraja...
Izbegavajte punjenje telefona ko kraja... Zamislite da je to racunar i da mu svakako treba bar 20% slobodnog prostora da bi normalno funkcionisao...
Telefoni na preklop...
Preklom kao preklom, tj. kao vratanca se ne kvare, sem ako se fizicki ne ostete... Ali ne verujem da si mislio na to...
Izmedju displeja (preklopa) i telefona postoji tzv. FLAT CABLE...
I to je jedan kabal, koji provodi od telefona do displeja i zvucnika...
E sad kabal kao kabal, naravno da se kvari, od otvaranja i zatvaranja se iskida...
Na svakom kad tad... Uzmes neku zivu i savijas je na istom mestu i mora da pukne...
Neki Flat kablovi su napravljeni kvalitetnijim i ne kvare se tako brzo...
Npr... Samsungov legendarni model T100, bas retko dolazi na servis zbog Flat-a...
A znam da je telefon rasprostranjen i dalje, i tek sada se pojavljuju sa tim kvarovima...
Dok npr A800 je zivo s...e....Od toga bezi kao djavo od krsta...
Toga je na servisu zbog Flat-a bilo da smo mogli lopatama da tovarimo...
Tu postoji varijanta, koja se verovatno samo u Srbiji radi... Zamena tog Flat-a kopji je fizicki zalepljen i zalemljen za disp. pa tako da zamena tog flat-a je oko 20 i vise eur-a, dok, zamena kompletnog displejka je mogo skuplja jer su Samsungovi displeji jako skupi...
Otisao sam u OFF topic...
U glavnom, moj savet ti je izbegavaj telefone na preklom, kvare se...
Ova nova Nokia na preklop obecava, cini mi se da je kvalitetno odradjena... Ipak je to Nokia... Ali pokazace vreme...
T630 crni je stvarno ekstra lep telefon...
Taj software nema nikakvih bagova...to su izmisljotine...
Svaki software ce da baguje kad se telefon napuni slikama i melodijama do kraja...
Izbegavajte punjenje telefona ko kraja... Zamislite da je to racunar i da mu svakako treba bar 20% slobodnog prostora da bi normalno funkcionisao...
Telefoni na preklop...
Preklom kao preklom, tj. kao vratanca se ne kvare, sem ako se fizicki ne ostete... Ali ne verujem da si mislio na to...
Izmedju displeja (preklopa) i telefona postoji tzv. FLAT CABLE...
I to je jedan kabal, koji provodi od telefona do displeja i zvucnika...
E sad kabal kao kabal, naravno da se kvari, od otvaranja i zatvaranja se iskida...
Na svakom kad tad... Uzmes neku zivu i savijas je na istom mestu i mora da pukne...
Neki Flat kablovi su napravljeni kvalitetnijim i ne kvare se tako brzo...
Npr... Samsungov legendarni model T100, bas retko dolazi na servis zbog Flat-a...
A znam da je telefon rasprostranjen i dalje, i tek sada se pojavljuju sa tim kvarovima...
Dok npr A800 je zivo s...e....Od toga bezi kao djavo od krsta...
Toga je na servisu zbog Flat-a bilo da smo mogli lopatama da tovarimo...
Tu postoji varijanta, koja se verovatno samo u Srbiji radi... Zamena tog Flat-a kopji je fizicki zalepljen i zalemljen za disp. pa tako da zamena tog flat-a je oko 20 i vise eur-a, dok, zamena kompletnog displejka je mogo skuplja jer su Samsungovi displeji jako skupi...
Otisao sam u OFF topic...
U glavnom, moj savet ti je izbegavaj telefone na preklom, kvare se...
Ova nova Nokia na preklop obecava, cini mi se da je kvalitetno odradjena... Ipak je to Nokia... Ali pokazace vreme...
T630 crni je stvarno ekstra lep telefon...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Dok sam ja kucao, upalo je josh jeno pitanje...pa da odgovorim...
To da crni T630 mora da se dekodira je cista glupost...
Ko ce ti prodati kodiran telefon... Sta kupis telefon, pa onda juris da ti ga neko dekodira...Glupost... NE znam kako neko u opste muze da smislja takve gluposti...
Opis telefona imas na ovde...A pogledaj slike uzivo...mislim da ce ti ga bolje predociti...
To da crni T630 mora da se dekodira je cista glupost...
Ko ce ti prodati kodiran telefon... Sta kupis telefon, pa onda juris da ti ga neko dekodira...Glupost... NE znam kako neko u opste muze da smislja takve gluposti...
Opis telefona imas na ovde...A pogledaj slike uzivo...mislim da ce ti ga bolje predociti...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/