Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Vlada Zem, oces ti prestati da lozis masu sa Omniom?
Znaci posle ovih slika jednostavno dobijem zelju da posedujem ovo cudo, a znam da mi ne treba, ali npr iphone nikad nisam pozeleo da imam nekako mi se gadi onaj interfejs, a ovo Samsungovo cudo me tako privlaci da je to strasno. E moram da okacim jednu slicku na koju se uvek nasmejem kad je vidim, a moderatori neka obrisu ako smatraju da nije prikladna za temu.

5130+Koss the plug....
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Oba aparata ne mogu da salju i primaju podatke preko bluetooth-a isto 
Ja mislim da je to prije otprilike 40.000 godina uvedeno u mobilne telefone a iPhone jos nema
Procitao sam ovaj review sto je IDzO dao link, stvarno sve pohvale za telefon, kad bude dosta pristupacniji(oko 350e) mozda ga i uzmem...
Ja mislim da je to prije otprilike 40.000 godina uvedeno u mobilne telefone a iPhone jos nema
Procitao sam ovaj review sto je IDzO dao link, stvarno sve pohvale za telefon, kad bude dosta pristupacniji(oko 350e) mozda ga i uzmem...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
madness99, viš'da Nokia propada, ne napuštaš brod koji tone
(haha, kakva glupost)
Igorrr, samo na beta verziji testiranoj na GSM areni, nigde se više ne pominje problem sa SMS zvukom.
Nema takvih propusta, neke mane koje korisnici spominju su nekompaktibilnost sa dosta app i igrica zbog rezolucije ekrana (to će se vremenom popravljati), slaba vidljivost ekrana na otvorenom (čitljivo ali jako bledo), poželjan upgrade na poslednji oficijelni Samsung ROM, postoje UI delovi koji se teže koriste prstima (naročito smeta bivšim iPhone vlasnicima), uh, malo li je
Negde se dobija TS zaštitna folija u kutiji, baš pažljivo od operatera hehe
Igorrr, samo na beta verziji testiranoj na GSM areni, nigde se više ne pominje problem sa SMS zvukom.
Nema takvih propusta, neke mane koje korisnici spominju su nekompaktibilnost sa dosta app i igrica zbog rezolucije ekrana (to će se vremenom popravljati), slaba vidljivost ekrana na otvorenom (čitljivo ali jako bledo), poželjan upgrade na poslednji oficijelni Samsung ROM, postoje UI delovi koji se teže koriste prstima (naročito smeta bivšim iPhone vlasnicima), uh, malo li je
Negde se dobija TS zaštitna folija u kutiji, baš pažljivo od operatera hehe
Hvala ti vlado bas iscrpan odgovor, posto svakako mislim uzimati touch screen mislio sam samsung f 480 ili omniu znam sve prednosti omnie nad ovim, e sad taj problem sa "blijedim ekranom" mislis da je identican na modelu f480 kao i na omnii ili je mozda bolje vidljiv f480?
I samo me zanima sama brzina windows mobila? Nekad sam koristio n73 znaci muka mi je od operativnih sistema koji malo malo zatupave pa ih treba stalno updatovati, pa pali telefon po par minuta, pa nekad zakoci ne mozes da otvoris poruku po nekoliko sekundi i slicni problemi sa nedostatkom i konstatnim opadanjem ram memorije.... Imao sam nekad priliku da nesto malo koristim N95 osjeti se da je brza od N73 ali nisam nesto iskreno bio odusevljen brzinom iste, da li je omnia daleko iznad brzine ova dva modela i da li ima ovih problema sto sam naveo?
Hvala
I samo me zanima sama brzina windows mobila? Nekad sam koristio n73 znaci muka mi je od operativnih sistema koji malo malo zatupave pa ih treba stalno updatovati, pa pali telefon po par minuta, pa nekad zakoci ne mozes da otvoris poruku po nekoliko sekundi i slicni problemi sa nedostatkom i konstatnim opadanjem ram memorije.... Imao sam nekad priliku da nesto malo koristim N95 osjeti se da je brza od N73 ali nisam nesto iskreno bio odusevljen brzinom iste, da li je omnia daleko iznad brzine ova dva modela i da li ima ovih problema sto sam naveo?
Hvala
Uh, pre će ti na to odgovoriti neki WM vlasnik mada je svaki model priča za sebe po brzini.
Moj savet je da odvojiš malo vremena i pregledaš Youtube snimke Omnie, ima jako korisnih stvari, steći ćeš neki utisak. Obrati pažnju na starost snimka (novije verzije bi trebalo da rade brže) i na likove koji ne znaju da koriste TS, tj.samo "brljaju" po ekranu
Moj savet je da odvojiš malo vremena i pregledaš Youtube snimke Omnie, ima jako korisnih stvari, steći ćeš neki utisak. Obrati pažnju na starost snimka (novije verzije bi trebalo da rade brže) i na likove koji ne znaju da koriste TS, tj.samo "brljaju" po ekranu
- Masterokrata
- Mobil manijak

Ma do nove godine Omnia ce moci da se nadje "ispod ruke" za 300-350e, sta se cimate, a ko oce da ima prvi, zna se pravac Roming. E da jel video neko u Tehnomobile prodavnicama imaju kao neki krediti, rate sta li vec za ove skupe telefone, ja sam video nesto kad sam bio s ortakom da kupi bateriju za svoj fon, ali nisam se udubljivao posto je bila guzva oko vitrine sa aparatima, nesto sam video n95 oko 2k dinara e sad pitaj boga na koliko godina i slicno...
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak

Ma do nove godine Omnia ce moci da se nadje "ispod ruke" za 300-350e, sta se cimate, a ko oce da ima prvi, zna se pravac Roming. E da jel video neko u Tehnomobile prodavnicama imaju kao neki krediti, rate sta li vec za ove skupe telefone, ja sam video nesto kad sam bio s ortakom da kupi bateriju za svoj fon, ali nisam se udubljivao posto je bila guzva oko vitrine sa aparatima, nesto sam video n95 oko 2k dinara e sad pitaj boga na koliko godina i slicno...mozda bude i Omnia na slicnu semu u tim jacim radnjama.
5130+Koss the plug....