Novi D-500 i problemi.

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Silver, poslaću ti "Mobile 3GP Converter", izaberi "Single file conversion" - input file (3gp) - output file (avi) i Convert! Easy as cake... :wink:

U principu, 3gp bi trebalo da možeš da vrtiš na kompu bez ikakvih dodataka, probaj da "prevučeš" neki .3gp u media player da vidiš šta će se desiti... (WinXP)

A baš ste se "razumeli" ti i Miljance, svaka čast... :roll:

Silver
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 26. Mar 2005. 23:39

Post od Silver »

Cao,pozdrav i hvala :D Poslala sam na meil, ali napisacu ti i ovde. Sve se je instaliralo/zacudilo me samo zasto su obadve instalacije iste.../, i uradila sam bas kako si napisao.Odmah izadje DOS prozorcic -valjda tako radi program, ali ga istovremeno prekine Microsoftov izvestaj errora da je program "puko" i da se ne moze izvsiti konverzija :!: i sad stvarno ne znam sta dalje :?:
Prevukla sam i .3gp u WMP-10 XP SP-2,ali svira samo muzika, dok za video izbaci obavestenje da mu fale neki codeci.....Da poludi covek :!: :?:
Izvinite stvarno sto vas maltretiram ovako, ali sta da radim....
Cekam vasu rec........

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

sad sam ih tek video dobices meil posle podne :arrow: :arrow: :arrow: ala si nestrpljiva :lol: :arrow: :arrow: :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Da, da, znači da nemaš ni jedan codec koji može da otvori mpeg4, a to se da rešiti ako instaliraš noviju verziju Nero paketa, recimo v6.6.0.8a... A koristiće ti i za snimanje diskova. :wink:

Probaj ovo što će ti Nebojša poslati, pa ako ni to ne radi, imam još jedan konverter.

Imaj u vidu da će raspakovan 3gp fajl biti oko 50 puta veći kao "sirovi" avi... :?

Slay
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 16:59

Post od Slay »

Silver, da li si razmisljala da kupis lepo nesto kao nokia 5110 i zaboravis na sve probleme? Ako hoces ja ti mogu pomoci, a verujem da bi i svi ucesnici ove diskusije ucinili najmanje isto.

Odgovori