Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Postavljen je taj volume adjust na prethodnoj strani (lepo je da radi i na i780), Elektro, poslaću ti neke "igrice-smernice" na PP. Ono što me zanima, pretpostavljam da koristiš IGO8, koliko tačno sama app zauzima memorije a koliko mape (i koje). I koliko su mape detaljno urađene (neki screenshot bi bio dobrodošao) 
goga680, ne sećam se baš najbolje ali mislim da sam tako nešto "negde" pročitao za Omniu, možda grešim. Ako je tako, jako je glupo, znam da je pre Samsung "utišavao" osvetljenje ekrana kad je baterija pri kraju - pametno!

goga680, ne sećam se baš najbolje ali mislim da sam tako nešto "negde" pročitao za Omniu, možda grešim. Ako je tako, jako je glupo, znam da je pre Samsung "utišavao" osvetljenje ekrana kad je baterija pri kraju - pametno!
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
Ista stvar se desava i meni, i ne samo to... Procitaj jedan od mojih ranijih postova na ovoj temi, mislim da je vec na prethodnoj strani. I da, Samsung jos uvek umanjuje jacinu osvetljenja displeja kada se baterija nalazi pri kraju. Za sve ovo jos uvek nisam nasao resenje. Valjda tako mora...goga680 napisao:Danas sam kupio telefon i kad je baterija bila pri kraju telefon je poceo da ispada iz mreze (da radi u OF LINE modu). Da li je to normalno? Moze li to da se sredi u podesavanjima ili je u pitanju kvar? Hvala P.S. Video sam da je jos neko isto pitao ali nisam nasao odgovor.![]()
Stop the madness!
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Ja sam moj dobio na mt:s-ovom koktelu na proslavi desetogodisnjice postojanja (nisam siguran da sam to smeo da kazem, ali eto). Odusevljen sam kako radi GPS, ali i razocaran ogranicenjima WM platforme i uopste diplejom osetljivim na dodir. Za mene je tastatura, ipak zakon - cik da vidim nekoga da brzo, u zurbi u kolima pozove neki broj ili otkuca poruku na slepo na Omniji - nema sanse! I jos jedna stvar - velicina fonta je toliko mala, da i posle maksimalnog uvecanja ja i dalje imam problema sa citanjem, pogotovo kada pisem poruke. Jeste da nosim naocare, ali to mi ne smeta na drugim telefonima.
Stop the madness!
Mnogo ste razmaženi
Touch unos teksta traži privikavanje i jeste težak za jednoručnu upotrebu. Sa druge strane dobijate veliki ekran na kompaktnom uređaju, bez HW dugmića, ne znam šta vam je problem, ili se naviknete na to ili ne.
Jel'ima nešto što je dobro, bolji pregled GPS mapa, fotografija, videa?

Kojim ogranicenjima ?mi2scg napisao:razocaran ogranicenjima WM platforme
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Pa dobro, GPS i pregledanje slika i video materijala su super na ovako prostranom displeju, nema sta.Vlada Zem napisao:Mnogo ste razmaženiTouch unos teksta traži privikavanje i jeste težak za jednoručnu upotrebu. Sa druge strane dobijate veliki ekran na kompaktnom uređaju, bez HW dugmića, ne znam šta vam je problem, ili se naviknete na to ili ne.
Sto se ogranicenja WM platforme tice, mozda sam malo i preterao

Nekako mi je sve sitno, pipavo, unifikovano... Ipak, to je samo moj dosadasnji utisak, nemojte odmah da se bunite

Iskreno, jos se nisam usudio da ga nosim kao glavni telefon... Kada se to desi to ce biti to, zar ne?!

Sto se video fajlova tice, sa kojim programom one snimljene Omniom otvarate? Meni ne rade ni QuickTime, RealPlayer, BS Player, Windows MP, a ni Winamp... Mislio sam da mi fali neki kodek, ali ni posle update-a RP i QT nisam uspeo da ih pokrenem. Za sada su zarobljeni u Omniji

Stop the madness!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Vlada Zem, sve skupa 585 MB (mape i instalacija), kad se instalira, sam program zauzima oko 10 MB, a mape oko 250 MB (ali tu imam samo istochnu evropu). Nisam razumeo za shta ce ti ovi podatci pa sam ti dao okvirne vrednosti (grubo zaokruzene). Inache mape su skroz ok shto se detalja tiche, ulice su precizne. E sad, ja ga nisam neshto puno testirao, samo po BG-u, i tu se odlichno pokazao, a da bih ti dao kompletniji odgovor sad sam bash bacio pogled i na vece gradove (Nish i NS) i tu su isto ulice sasvim lepo uradjene. Shto se BG-a tiche, ima chak uneshene i kafice, klubove, benz. pumpe itd... Screenshot bih ti stavio drage volje, ali ne znam kako
tako da ti ostaje samo da mi verujesh na rech... 

cale, mi2scg, moze se staviti MP3 kao melodija zvona ali i kao melodija dolaznog SMS-a. Jednostavno prekopirajte zeljenu melodiju u Application data\Sounds i ona ce se pojaviti u onom padajucem meniju za odabir tona. E sad, postoji samo jedna zachkoljica (mala ali iritirajuca)... Ta melodija bi trebalo da bude kratka, poshto je omnia nece prekinuti kada kliknete na chitanje poruke. Eto, samo to, da ne bi ste slushali melodiju dok chitate poruku...