Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
toni-toni, mislim da je cale u brzini napisao akcije pomesanim redosledom:
Napuni bateriju.
Iskljuci telefon.
Pritisni i drži= leva slušlica+desna slušalica zajedno,pre dizanja systema
I sada pritisni on-off
Napuni bateriju.
Iskljuci telefon.
Pritisni i drži= leva slušlica+desna slušalica zajedno,pre dizanja systema
I sada pritisni on-off
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Cale, ja imam neki Resco Backup ali ga jos nisam probao. Ajd objasni malo na koji nacin koristis taj tvoj program (Spb Backup) i u kojim situacijama sta i kako vracas nazad. Ja na PC-ju koristim Acronis i spasio me je puno puta. Dali je i ovde slicno. Ne bih da puno eksperimentisem vise pa da zajebem nesto. Vec sam 4-5 puta radio Hard Reset zbog isprobavanja raznoraznih programa koji jednostavno zamrznu neke funkcije u telefonu i nema druge do reseta ili ako pomogne da se deinstalira neki program. Dosadilo mi je. Dali vracas situaciju kompletnog telefona na datum kada si uradio backup ili moze da se bira sta se vraca.
Evo nesto korisno;
*#0228# battery info
*#2470#* update camera firmware
*#0673# sound test
*#0842# vibration and backlight test
*#1111# FTA software info
*#1234# Software Info
*2767*3855# Hard Reset
Da napravite da imate " SMS Delivery Report" Treba vam neki regeditor (Ceregeditor). Udjete ovde i dalje citaj.
HKey_Current_User\Software\Microsoft\Inbox\Settings
Create a new DWord called "SMSDeliveryNotify" with a decimal value of "1"
exit and soft-reset.
Evo nesto korisno;
*#0228# battery info
*#2470#* update camera firmware
*#0673# sound test
*#0842# vibration and backlight test
*#1111# FTA software info
*#1234# Software Info
*2767*3855# Hard Reset
Da napravite da imate " SMS Delivery Report" Treba vam neki regeditor (Ceregeditor). Udjete ovde i dalje citaj.
HKey_Current_User\Software\Microsoft\Inbox\Settings
Create a new DWord called "SMSDeliveryNotify" with a decimal value of "1"
exit and soft-reset.
- tomas.hokenberi
- Moderator
banelaki, a sta ce ti registry editor za delivery confirmation? Sta fali SMS/MMS->Tools->Options... pa izaberes SMS/MMS u ukljucis Request delivery notifications?
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
banelaki, Ja imam instaliranih 10ak applikacija koje rade perfektno i urađen BackUp Spb-om(Full System BackUp).
Pošto stalno nailazim na nove applikacije koje želim da testiram,naiđe i neka koja napravi problem.
A ima ih dosta takvih.U smislu nemogućnosti deinstallacije,raznorazne brljotine itd...Da ne nabrajam,ima bezbroj varijanti.E,da nebih se češkao po glavi,šta,kako,uradim Full System Restore pomenutim programom.I ne boli me glava.Možeš da vraćaš šta ti je volja ali ja uvek vratim sve na prvobitno stanje.I ja sam radio 3-4 Hard Reset-a dok nisam otkrio Spb Backup.
Da i ovo:
Da,uđete samo u Messaging-->Menu-->Tools-->Options-->Tap Messaging i čekirate "Request delivery notifications".

Pošto stalno nailazim na nove applikacije koje želim da testiram,naiđe i neka koja napravi problem.
A ima ih dosta takvih.U smislu nemogućnosti deinstallacije,raznorazne brljotine itd...Da ne nabrajam,ima bezbroj varijanti.E,da nebih se češkao po glavi,šta,kako,uradim Full System Restore pomenutim programom.I ne boli me glava.Možeš da vraćaš šta ti je volja ali ja uvek vratim sve na prvobitno stanje.I ja sam radio 3-4 Hard Reset-a dok nisam otkrio Spb Backup.
Da i ovo:
banelaki napisao: Da napravite da imate " SMS Delivery Report" Treba vam neki regeditor (Ceregeditor). Udjete ovde i......
Da,uđete samo u Messaging-->Menu-->Tools-->Options-->Tap Messaging i čekirate "Request delivery notifications".

Da da u pravu ste za "Request delivery notifications". Ja sam to malo izkomplikovao. Cale - bas me interesuje koji je tvoj izbor tih 10-ak aplikacija koje si instalirao. U remove programs sam izbrojao 30 aplikacija kod mene. Mozda sam malo preterao ali evo nekih koje su mi najinteresantnije i najkorisnije. Resco Audio Recorder(mp3 ide preko njega-izmedju ostalog), Resco Pocket Radio(internet), TCPMP Player, waku WkTask(kao Task manager), Skype, Voice Speed Dial(Jako precizan), Vito Audio Notes (automatski snima svaki obavljeni razgovor. A moze i manual), Spb Mobile Shell, Total Commander, Resco game box(za koji jos uvek nemam serial), Navigacija IGO na srpskom itd... jedno vreme sam imao i antivirus ESET pa sam ga deinstalirao.
Nikako ne mogu da namestim da dovoljno glasno cujem slusalice. preko ove *#0002*28346# sifre nisam uspeo nista znacajno da uradim.
Nikako ne mogu da namestim da dovoljno glasno cujem slusalice. preko ove *#0002*28346# sifre nisam uspeo nista znacajno da uradim.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Core player,Garmin XT,ObexInBox,Resco Bubles,Singer's Weather Watcher,Spb Backup,Spb Mobile Shell,Clear Temp,Youtube Player,Marble Worlds 2 i Nimbuzz.
A što se ove šifre tiče,ona savršeno radi,samo je najverovatnije da nisi odradio kako treba.
Na kraju treba Apply,najverovatnije je da si to izostavio.

A što se ove šifre tiče,ona savršeno radi,samo je najverovatnije da nisi odradio kako treba.
Na kraju treba Apply,najverovatnije je da si to izostavio.

Pozdrav svima.
Pre desetak dana sam kupio ovaj magicni telefon. Prezadovoljan sam. Iako mi je ovo prvi touchscreen i win mobile fon, brzo sam se navikao i toplo ga preporucujem svima. E sad imam jedno pitanje: u My Storage memoriji, imam samo oko 2Gb fajlova, svi programi su mi tu instalirani (ima ih 7), ali meni i u windows-u i na telefonu pokazuje da imam slobodno jos par megabajta. Gledao sam po drugim forumima i nasao slicne probleme,ali bez resenja, pa me interesuje da li neko od vas ima ideju sta bi moglo da bude u pitanju?
Unapred hvala.
Pre desetak dana sam kupio ovaj magicni telefon. Prezadovoljan sam. Iako mi je ovo prvi touchscreen i win mobile fon, brzo sam se navikao i toplo ga preporucujem svima. E sad imam jedno pitanje: u My Storage memoriji, imam samo oko 2Gb fajlova, svi programi su mi tu instalirani (ima ih 7), ali meni i u windows-u i na telefonu pokazuje da imam slobodno jos par megabajta. Gledao sam po drugim forumima i nasao slicne probleme,ali bez resenja, pa me interesuje da li neko od vas ima ideju sta bi moglo da bude u pitanju?
Unapred hvala.
cale, Hvala,hvala.
Nije to problem, kada u Settings->System->Memory proverim, daje mi sledece vrednosti: Storage memory free je oko 30Mb, Program memory free je oko 50Mb, ali Storage Card, odnosno My Storage mi pise da ima slobodno 10Mb, a ja imam na njoj oko 1800Mb. E to mene muci. Nikako ne mogu da otkrijem ni koji su to fajlovi. Kada selektujem sve, on mi lepo izbaci da je total oko 1800Mb, ali mi i dalje stoji da je free 10Mb. Nisam siguran da sam lepo objasnio, ali sam se potrudio
Nije to problem, kada u Settings->System->Memory proverim, daje mi sledece vrednosti: Storage memory free je oko 30Mb, Program memory free je oko 50Mb, ali Storage Card, odnosno My Storage mi pise da ima slobodno 10Mb, a ja imam na njoj oko 1800Mb. E to mene muci. Nikako ne mogu da otkrijem ni koji su to fajlovi. Kada selektujem sve, on mi lepo izbaci da je total oko 1800Mb, ali mi i dalje stoji da je free 10Mb. Nisam siguran da sam lepo objasnio, ali sam se potrudio

- tomas.hokenberi
- Moderator
mladendj, Prebaci se u mass storage mod i povezi sa PC-om. Proveri koliko zaista ima fajlova i odradi proveru ispravnosti fajl sistema (desni klik na Omnia removable disk pa Properties pa Tools pa Check Now ...