Samsung F700

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Samsung F700

Post od Sensei »

Ima li neko ovaj telefon da kaze iz prve ruke nesto vise o njemu?
Po specifikacijama mi bas dobro izgleda, qwerty tastatura, touch screen, 3.2mp af... mada i cijena mu je prilicno "dobra"

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1327/Samsung/F700
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Evo ti test sa mobile-review.com, mada to je bio prototip...

Bolje ishta nego nishta....click here

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

zar niko nema ovaj fon,bilo bi lepo znati kako se ponasa u radu,kakav je sw,ts,kamera,kakav je slajder,itd.....
:(

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

evo bar neke informacije iz prve ruke :) uzeo sam ga pre oko mesec dana u grckoj u vodafonu,nije bio zakljucan,i radi mms i gprs.od vodafona ima samo jednu ikonicu i to za VF live.
nisam ljubitelj touchscreen-a ali mi se svidelo sto ima i tastaturu.reakcije na dodir su odlicne,kamera je napolju super dok su unutra malo losije slike ( mada je bilo i dobrih ).kako sam pre ovog fona imao 3250,mogu reci da je f700 dosta tisi i sto se tice zvona a i mp3 plejera.poruke najcesce kucam preko tastature,a retko kad na ekranu,ima dosta interne memorije,ja imam i 2GB karticu i nije nimalo usporen.Kada cita podatke sa kartice,ne mora jedna po jedna slika kao ranije.pusta wmv fajlove ..sve u svemu ,za sada sam zadovoljan.ako nekog zanima jos info,neka pita...
Samsung S10+ red

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

godja, kakve su slusalice sto dolaze uz njega, jel imaju 3.5mm ulaz, jel dobar zvuk na sluskama? Jel ima aplikacija i programa za telefon?
Hvala unapred
Linux&Android

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

Njami,iskreno slušalice su još u kutiji,ima 3.5mm ulaz i koristim neke philps sluške.Probao sam operu da namestim,ali neće,kao da postoji neka blokada za Javu,nemam pojma...
Iskreno malo me symbian smorio tako da nisam ni pokusavao da tražim bilo šta,dovoljno mi je i ovo što ima
Samsung S10+ red

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ovo čudo će izaći u vipu kao Vodafone edition ( na njihovom sajtu je tako najavljeno ), ali nisam za to da se uzme neki fon tipa Vodafone edition itd.
Nokia Lumia 630

G_Hrom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Mar 2009. 03:41

Post od G_Hrom »

A jel zna neko kodove za SAMSUNG F700,kao npr. kodovi sa ove teme
viewtopic.php?t=13900
KODOVI SA OVE TEME ne funkcionisu na F700 i ako neko ima,,ili zna gde mogu da se nadju neka JAVI :)

Odgovori