Ima li neko ovaj telefon da kaze iz prve ruke nesto vise o njemu?
Po specifikacijama mi bas dobro izgleda, qwerty tastatura, touch screen, 3.2mp af... mada i cijena mu je prilicno "dobra"
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1327/Samsung/F700
Samsung F700
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Samsung F700
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
evo bar neke informacije iz prve ruke
uzeo sam ga pre oko mesec dana u grckoj u vodafonu,nije bio zakljucan,i radi mms i gprs.od vodafona ima samo jednu ikonicu i to za VF live.
nisam ljubitelj touchscreen-a ali mi se svidelo sto ima i tastaturu.reakcije na dodir su odlicne,kamera je napolju super dok su unutra malo losije slike ( mada je bilo i dobrih ).kako sam pre ovog fona imao 3250,mogu reci da je f700 dosta tisi i sto se tice zvona a i mp3 plejera.poruke najcesce kucam preko tastature,a retko kad na ekranu,ima dosta interne memorije,ja imam i 2GB karticu i nije nimalo usporen.Kada cita podatke sa kartice,ne mora jedna po jedna slika kao ranije.pusta wmv fajlove ..sve u svemu ,za sada sam zadovoljan.ako nekog zanima jos info,neka pita...

nisam ljubitelj touchscreen-a ali mi se svidelo sto ima i tastaturu.reakcije na dodir su odlicne,kamera je napolju super dok su unutra malo losije slike ( mada je bilo i dobrih ).kako sam pre ovog fona imao 3250,mogu reci da je f700 dosta tisi i sto se tice zvona a i mp3 plejera.poruke najcesce kucam preko tastature,a retko kad na ekranu,ima dosta interne memorije,ja imam i 2GB karticu i nije nimalo usporen.Kada cita podatke sa kartice,ne mora jedna po jedna slika kao ranije.pusta wmv fajlove ..sve u svemu ,za sada sam zadovoljan.ako nekog zanima jos info,neka pita...
Samsung S10+ red
A jel zna neko kodove za SAMSUNG F700,kao npr. kodovi sa ove teme
viewtopic.php?t=13900
KODOVI SA OVE TEME ne funkcionisu na F700 i ako neko ima,,ili zna gde mogu da se nadju neka JAVI
viewtopic.php?t=13900
KODOVI SA OVE TEME ne funkcionisu na F700 i ako neko ima,,ili zna gde mogu da se nadju neka JAVI