Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
E hvala... ali uspeo sam sinoc po drugim uputstvima - bilo je tesko naci nekog ko je uspesno prebacio sa nemackog na engleski, jer ocigledno oni cesce prave "incorrect software version" problem nego ostali... ali iskopao jedan link, pa ako jos nekom zatreba uputstvo je ovde (u drugom postu):
http://www.modaco.com/content/i9x0-omni ... ntry921146
...samo obavezno PRE ovog zahvata instalirajte drajvere za samsung modem- recimo odavde:
http://www.samsungmobile.com/promotion/ ... b02_xp.jsp
...nista lose se nece desiti ni ako ne instalirate, samo moze zivot da vam se skrati od stresa (kao meni) kad vidite zatvaranje portova, greske,uzvicnike...pa mora sve iznova.
Sad radi besprekorno. Posebnu pohvalu imam za navigaciju (garmin xt) koja sa nasim mapama radi kao ZMAJ! radi preko 4h, a signal hvata po bilo kakvom vremenu!
Fantazija od telefona.
http://www.modaco.com/content/i9x0-omni ... ntry921146
...samo obavezno PRE ovog zahvata instalirajte drajvere za samsung modem- recimo odavde:
http://www.samsungmobile.com/promotion/ ... b02_xp.jsp
...nista lose se nece desiti ni ako ne instalirate, samo moze zivot da vam se skrati od stresa (kao meni) kad vidite zatvaranje portova, greske,uzvicnike...pa mora sve iznova.
Sad radi besprekorno. Posebnu pohvalu imam za navigaciju (garmin xt) koja sa nasim mapama radi kao ZMAJ! radi preko 4h, a signal hvata po bilo kakvom vremenu!
Fantazija od telefona.
naprotiv...kad sam kupio telefon imao je na sebi foliju, bila je ok ali se brzo izgrebala, napunila mehurica i pocela da se odlepljuje sa strane pa sam je skinuo - tek tad sam video zasto omniji prebacuju za slabu vidljivost na dnevnoj svetlosti! na stranu ekransko osvetljenje, vidljivost je preko dana valjda slaba zbog visokog sjaja ekrana, a moja folija je bila prilicno matirana i to joj je ocigledno pomoglo....tako da bih opet uzeo neku foliju, ali bas zato me i zanima caletovo iskustvo sa ovim folijama preko neta (na reklami deluju hq)
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
x3mer, folija koju si imao na ekranu kada si kupio omniu nije bila zastitna folija za ekran vec deo ambalaze koji trebao odmah da odlepis i bacis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
x3mer, postoje "prave" zastitne folije za touchscreen ekrane. Imas i temu o njima u kaficu. Nazalost malo je verovatno da ces naci folije pravljene specijalno za Omniu. Medjutim mozes kupiti "genericke" folije koje mozes iseci tako da odgovaraju Omnii.
Problem sa memorijom!! Ljudi pomoc! Sve instalacije su mi na My storage, nemam memorije za rad. Kad saljem sms kaze Storage memory criticaly low. Settings-system-mamory: (main) programs je ok a storage PUN! Cesto sam on-line (WIFI, GPRS, 3G), da li nesto skida u tempu> Ne znam sta mu je........ (Verujem da je vec to neko pitao ali nisam nasao u topicu) Hvala
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Restartuj ga,pa installiraj ClearTemp.
Od silnog NET-a cash i temp folderi su ti ti verovatno puni.
Zavisi isto i gde si recimo odredio smestanje fotografija,snimaka itd.
Sve u svemu ClearTemp ce ti resiti problem.
Nebi bilo lose isto da installiras MemMaid(imas je u sekciji Kafic-->Win mobile-korisne aplikacije)

Od silnog NET-a cash i temp folderi su ti ti verovatno puni.
Zavisi isto i gde si recimo odredio smestanje fotografija,snimaka itd.
Sve u svemu ClearTemp ce ti resiti problem.
Nebi bilo lose isto da installiras MemMaid(imas je u sekciji Kafic-->Win mobile-korisne aplikacije)

ClearTemp? Jel imamo negde ovde instalaciju? Skidam Mem pa javljam...
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
aha... ok, sad sam video...ali cale moram da te ispravim (osim ako se licno nisi uverio u suprotno) da tv kabal za u700 NE RADI kod omnie! to su preporucili na par foruma jer je konektor isti (punjaci rade), ali za kabal se vec par ljudi pozalilo da su ga pazarili, probali i ne radi
...i jos jedan problem, koji je to "pouzdani" (a opet dovoljno opremljen da ima takve retke kablove) strani online shop za mobilnu opremu? mislim, nemam iskustva sa kupovinom takve robe, pa ako neko ima preporuku neka kaze.
pozz
...i jos jedan problem, koji je to "pouzdani" (a opet dovoljno opremljen da ima takve retke kablove) strani online shop za mobilnu opremu? mislim, nemam iskustva sa kupovinom takve robe, pa ako neko ima preporuku neka kaze.
pozz