Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
missaniani, nema potrebe da odmah "reinstaliras windows" - za pocetak probaj da odradis hard reset.
vtz, kineske kopije samo izgledom, pomalo, podsecaju na Omniu u svemu ostalom se razlikuju:
- nisu smart telefoni sa Windows Mobile OS-om
- imaju podrsku za 2 ili 3 SIM kartice (Omnia ima samo jednu)
- nemaju internu memoriju od 8/16 GB kao omnia.
Dovoljno je da pogledas ovde screenshoot-ove ekrana da vidis kako izgleda windows OS i realtivno lako ces napraviti razliku.
P.S. rec "kompatibilni" ne znaci to sto ti mislis - rec koja ti je trebala je "kompetentni"
tomas ako je obrisao sistemski fajl/registar greska ce da se ponavlja svakim podizanjem OS-a(ako se uopste i podigne).Mada postoje neki fajlovi koje OS pravo automatski pri svakom podizanju.Ja sam ipak za reinstal windows-a.BTW missaniani kako si uopste izbrisao te fajlove i jel znas koji su? (mozda se secas)
P.S. missaniani nema potrebe da postujes problem u vise tema dovoljnio je 1 posto u 1 temi i neko ce ti odgovoriti 99%
dimi89, ako uradi hard reset sistem ce se vratiti u pocetno stanje ukljucujuci registry bazu. To je ekvivalent formatiranja sistemske particije i reinstalacije windowsa na PC-u.
tomas ok znam sta je hard reset svakako treba da pokusa to ali kad covek potlja sa takvim fajlovima mislim da je najsigurnije i najbolje resenje re-instal windowsa .... .
P.S. ima neke stvari koje ni hard reset ni re-instal windowsa ne moze da popravi.Ima na wikipediji lepo objasnjenje cemu sluzi koji fajl u samom OS-ju.Dobro dodje da svako procita nauci se nesto novo.
nemanja nije tako na Coroni jer ja imam samo System information u kome nema opcija Call duration ili bilo gde da se vidi.Googlao sam na netu da vidim za neki kod na kome mogu a vidim call duration za winmobile ali bez uspeha
Kakav promasaj su napravili! I ja sam proveo vise od sat vremena danas trazeci informacije o Call Duration opciji, ali bez uspeha. Uglavnom svi konstatuju da na HTC PDA uredjajima u okviru System ili Device Information menija ima i duzina trajanja poziva, a da ta opcija nedostaje Omniji.
I tako...
svuda pise da se navigacija igo8 instalira na micro sd karticu,jel moze da se instalira na memoriju telefona (8gb u mom slucaju).sto da kupujem karticu ako moze na 8gb?
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
I am go crazy Ljudi, uradio sam hard reset nakon kojeg sam primetio da mi se umesto ikonice G sada prikazuje 3G sto ranije nije bilo. Znaci nesto nije vraceno kako treba ili je izbrisano nesto sto nije trebalo??
Drugo, nakon nekog vremena sam primetio da mi blokira pri otkljucavanju telefona? Pa onda je poceo pri pokretanju nekih programa ili povezivanju na komp da javlja greske tipa nesto error ..service.exe can not..itd...Dobro, opet ja sad uradim hard reset!!! Sve radi super, ali ne lezi vraze , povremeno kada pokusam preko samsung today precice za poruke da otvorim iste javi opet ERROR shell32.exe?????????
Sad cu da vidim kako ce dalje ici! A sta sam zabrljao pojma nemam? Trudio sam se da ne diram nista sto ne treba??? Ali...
Inace, pojma nema kako se radi Reinstall Windows-a??
Dotore, ikonica G oznacava GPRS, a 3G 3G-UMTS. Ako ti se pojavljuje 3G umesto G to samo znaci da ti je ukljucena 3G podrska i da bazna stanica podrzava 3G.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.