d500 i samsung pc studio 3

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

d500 i samsung pc studio 3

Post od Pedjos »

Imam problem sa samsungom d500, skinuo sam drajvere za usb, prikljucim fon na komp, instalirali su se drajveri, e sad kad pokrenem "samsung pc studio 3" napise mi "if you experience a connection problem with your new phone model, please check yout internet connection, update the latest software version and try again" proverim apdejt, nista ne nadje ali telefon se i dalje ne konektuje, bipne telefon kad ukljucim kabel, ali nista... Odem rucno u programu, podesavanja, connection, usb, connect i nista...
Da li ima neko resenje za problem...? :smutny:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

A da li si probao da prebacis na drugom usb portu pa da vidis da li je telefon konektovan ?
Nokia Lumia 630

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Jap i nsita, u devica manager-u takodje stoji "SAMSUNG Mobile USB Device" ali nista... :cry:
Pokusavao sam i da obrisem drajvere uz pomoc "usbdev"-a i opet se instaliraju i opet nista...

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Niko nema resenje??? :smutny: NE znam sta vise da radim, pokusao sam sve kombinacije, reinstalacija pc studija, drajvera, sve...
Da li psotoji neki drugi pc manager za samsung?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa Samsung nikad nije bio bash neshto za to povezivanje. Ja kidam zivce sa Samsung innv8, isti problem, ubacim, telefon registruje ali komp ne, kao nije konektovan, i onda 10 puta promenim USB portove, i na kraju upali. Ali stvarno nekad zna da iznervira choveka.

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

A da li neko zna onda rs232 kabel jel radi sa d500? Na kraju cu da preradim ovaj usb kabel na rs232 pa ko ga sisa... Mozda cu kasnije onda moci tako da ga flesujem :wink:
qtek s110 i nokia N71 i nokia 5300

Odgovori