Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Nemas razloga da brines jaca_85 za sl. vrednosti: Handset volume:
Click menu > normal > handset
Digital-to-analog: DAC(0C) 0db.
Speaker volume: SPK(02) -1.5db. Headset volume:
Click menu > normal > headset
Digital-to-analog: DAC(0C) 0db.
Headphones volume: HP(02) 0db.
Ostalo ne menjati.
Tako je kod mene.
I,da na kraju svake izmene tapni Apply.Inace nema svrhe.
ok,poslusala sam i izmjenila sam po uputama cale, ,samo sto kod mene u HP(02) pise HP(04) al sam ja opet stavila na Odb
malo se bolje cuje dobro je sada...
Imam instaliran PersianBlue i Obex zajedno. Ne znam da li smetaju jedan drugom. Kada sa kompa hocu da prebacim fajl veci od 8 mb preko PersianBlue-a zakuca ga na oko 8 mb i nece dalje. Manji fajlovi idu bez problema ???
Vidim da je bilo reci o jacini zvucnika i ja sam takodje podesio po gore navedenom uputstvu ali kada sam u kolima i kada ukljucim spikerfon vrlo slabo cujem sagovonika - postoji li za to neko podesavanje da se jace cuje?
Ok hvala ali ipak necu rizikovati. Imam jos jedno pitanje koje nisam nasao ili sam prevideo u temi. Interesuje me neki program koji ce beleziti rodjendane tj. nesto kao podsetnik na rodjendane?
"Google is your friend".
U koliko je nema u temi Win mobile - korisne aplikacije,u podforumu Kafic,onda malo "progooglaj",postoji masa reminder-a za WM OS.
Cale Imam jos jedno pitanje
Skinuo sam TCPMP player i lepo je instalirao ali kada sam pokusao da ga pokrenem izbacio mi je mali prozor sa natpisom CRASH i u njemu -Unexpected program failure. Pleas send "crash.txt" to the developers. Program will now exit. I kada kliknem na prozor on se ugasi. Znas li mozda do cega je i gde sam pogresio pri instalaciji??
Moguce je da je installacioni file sa nekom greskom.
Ili se jednostavno ne slaze sa necim u telefonu,sto je malo verovatno.
Imas gomilu kvalitetnijih player-a,poput Core Player-a,koji je po meni,jedan od najboljih,ako ne i najbolji.Samo ima jednu manu-ne podrzava subtitles.
Znam da si zato hteo da installiras taj player.
Zato sam i naveo manu Core Player-a.
Probaj sa nekom drugom verzijom TCPMP player-a.Ako i to ne prodje,oprosti se od njega.
Inace koliko ja znam,to je jedini player koji podrzava titlove
Dakle, da ponovim pitanje. Kada pokusam da upalim kameru pojavi mi se poruka :"Not enough video memory. Please close other applications and try again."
I jos jedna stvar, vec je neko pitao, ali mi se cini da je proslo neopazeno kao i moje pitanje , Net compact framework 3.5 jel se instalira na mem. telefona ili storage? I jos jedno pitanje, extenzija msi se instalira direktno sa kompa ili sa telefona?
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
goxee, net compact framework 3.5 i sve druge bitne sistemske biblioteke uvek instaliraj na memoriju telefona.
Sto se tice kamere - da li si proverio u task manageru da li i koliko ima pokrenutih aplikacija?
Da nemas instaliran SPB Shell ili neki drugi program "prozdirac" memorije.
Gde mogu da kupim olovku(za omniu) original? moze i korishcena...
Izmenio:gameforce:Najstrožije je zabranjeno citiranje kompletnih postova a naročito onih iznad tvog!
Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Ja sam ti preneo samo iskustva drugih korisnika.
Koji su tvrdili da doticni kabal funkcionise,licno nisam probao.
P.S.Citiranje celog posta je zabranjeno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.