Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Koliko GB memorijsku karticu maksimalno moze da podrzi Omnia? Nabasah na neku Kingston 16GB microSDHC Card - SDC2/16GB ovde http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=210733297 pa se pitam da li bi je Omnia prihvatila i da li bi brzina rada telefona bila veca ako bi se gro podataka smestilo na nju a u telefon samo sto mora ?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
goxee, naravno da moze da se namesti da stalno radi.
Bitno je da to podesavas pre nego sto pocnes da pises poruku. Ako imas vec otvorenu poruku podesavanja se odnose iskljucivo na tu poruku.
Daklem Start->Messaging pa Menu->Options. Tapni na SMS/MMS i ukljuci "Request delivery notifications".
Bitno je da to podesavas pre nego sto pocnes da pises poruku. Ako imas vec otvorenu poruku podesavanja se odnose iskljucivo na tu poruku.
Daklem Start->Messaging pa Menu->Options. Tapni na SMS/MMS i ukljuci "Request delivery notifications".
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Uto, 12. Jan 2010. 12:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
e.peace, kod zamene firmvera si verovatno izabrao fimrver koji je "zakljucan na mrezu" nekog od operatora npr. "UK Orange". Trebalo je da izaberes neki "retail" firmver koji nije zakljucan na mrezu, a na engleskom je, npr. singapurski. Na ovoj temi imas objasnjenje za oznake firmvera na nekoj od prvih desetak strana - preporucujem ti da ih proucis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Pogledajte ovaj sajt da vidite sta se ima da se kupi od dodatne opreme za omniu ali nazalost kod nas je to jos uvek spansko selo
http://www.boxwave.com/accessories/sams ... s_3289.htm
http://www.boxwave.com/accessories/sams ... s_3289.htm
Iskocilo mi je da uzmem povoljno Omniu donetu iz Italije, na kojoj je winmobile na italijanskom.Da li moze da se ubaci engleski rom sa xd.....er sajta i da telefon bude ok(u smislu da se ne zakljuca za neku tamo tim mrezu i da sve bude ok sto se tice GPS,3G,gprs,mms),prakticno da mi sve funkcije budu dostupne bez bagovanja.
Da li mi jos neko moze reci nesto konkretnije,da li da uzimam ili ne.Ima li neko nekog servisera koji moze ovo da odradi i koliko to kosta.Moze i na pm.Prlecar napisao:Iskocilo mi je da uzmem povoljno Omniu donetu iz Italije, na kojoj je winmobile na italijanskom.Da li moze da se ubaci engleski rom sa xd.....er sajta i da telefon bude ok(u smislu da se ne zakljuca za neku tamo tim mrezu i da sve bude ok sto se tice GPS,3G,gprs,mms),prakticno da mi sve funkcije budu dostupne bez bagovanja.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Prlecar naravo da servisi to mogu da odrade jer oni i samo tako nabavljaju telefone i posle ih flesuju novim OS-jem da bi radili kod nas.CEna zavisi od servisa do servisa tako da je najbolje da odes i sam se raspitas. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...