Telefon nece da mi skine fajl velicine 104kb tacnija mini operu pise preveliki fajl zna li ko u cemu je problem ima li neko podesavanje??
Kako se instaliraju igrice . POMAZITE POLUDEH SA OVIM TELEFONOM !!!
Samsung d 800 DUOS Instaliranje i skidanje programa sa neta?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Nece, obrisao sam i imam preko 2mb slobodno al cim se nakacim i krenem da skidam pise "document to large" a ima samo 123kb (ispravka za ono gore 104), pokusam da skinem nesto od 3-4kb i pise "unsuported format" a ja skidam sa dela u kome je navedeno da je program predvidjen za d880 ?!?!?!
ISPRAVKA ovo sam pokusao da skine preko www.brothersoft.com a sad kad sam skinuo preko www.getjar.com sljaka ok samo sto telefon nece da snima slike npr. sa fb ili cega vec,
opera kaze da nemam JSR 75 sto mu dodje nesto u telefonu za skidanje. Moze li se to nadograditi jer burazer na SE t700 skida slike bez problema. HELP !!!
ISPRAVKA ovo sam pokusao da skine preko www.brothersoft.com a sad kad sam skinuo preko www.getjar.com sljaka ok samo sto telefon nece da snima slike npr. sa fb ili cega vec,
opera kaze da nemam JSR 75 sto mu dodje nesto u telefonu za skidanje. Moze li se to nadograditi jer burazer na SE t700 skida slike bez problema. HELP !!!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
vlada185, nemoj koristiti Operu Mini za skidanje java aplikacija sa neta - iskljucivo koristi osnovni wap browser.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
vlada185, zato sto je opera mini java aplikacija i zahteva JSR75 za pristup fajl sistemu. Interni wap brower nije java aplikacija i nije mu potreban JSR75 za pristup fajl sistemu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora