Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Pedja74 OMNIA podrzava A2DP.
Pogledaj malo temu Upgrade slušalica i preporuka,naci ces ono sto ti odgovara.
Ne postoje tu nikakve "specijalne" BT slusalice za OMNIA-u.

Pogledaj malo temu Upgrade slušalica i preporuka,naci ces ono sto ti odgovara.
Ne postoje tu nikakve "specijalne" BT slusalice za OMNIA-u.

Pozdrav svima! Pratim ovaj forum duže vreme, pa sam sad rešio i da se registujem baš zbog ovog telefona. Naime, razmatram kupovinu Omnie, ali sam hteo neke stvari da proverim. Gde se pravi Omnia (pošto ima kineskih kopija)? Pretpostavljam da je Koreja.
Takođe me brine naknadno update-ovanje softvera, pošto vidim po internetu dosta ljudi koji se žale na brikovanje telefona pri ovom procesu
Da li ste imali loših iskustava u tom delu? I na kraju, kako se pokazao touchscreen nakon nekoliko meseci upotrebe, da li mu je oslabila osetljivost i slično?
Hvala unapred!
Takođe me brine naknadno update-ovanje softvera, pošto vidim po internetu dosta ljudi koji se žale na brikovanje telefona pri ovom procesu

Da li ste imali loših iskustava u tom delu? I na kraju, kako se pokazao touchscreen nakon nekoliko meseci upotrebe, da li mu je oslabila osetljivost i slično?
Hvala unapred!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
_X_, Omnia se proizvodi u raznim Samsung-ovim pogonima pre svega Juznoj Koreji. Samsung svoj skuplje modele proizvodi u Koreji dok se jeftiniji obicno sklapaju u Kini. Sto se tice "kineskih kopija" to nisu prave kopije, to su samo telefoni koji lice na Omniu ali nemaju nista zajednicko sa i900.
Sto se tice brikovanja - niko nije brikovao telefon ako je koristio zvanicni firmver ili ako je dobro pratio uputstva kod instalacije "cooked" firmvera. Naravno nezgode su uvek moguce - tipa vadjenje kabla ili nestanak struje na pola procesa. Naravno ako se ne prate uputstva svasta je moguce.
Sto se tice brikovanja - niko nije brikovao telefon ako je koristio zvanicni firmver ili ako je dobro pratio uputstva kod instalacije "cooked" firmvera. Naravno nezgode su uvek moguce - tipa vadjenje kabla ili nestanak struje na pola procesa. Naravno ako se ne prate uputstva svasta je moguce.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ajde neko ko je ljubazan da me stavi na msn, kako bi mi dao sve moguce instrukcije za i900, neki (mazohista) 
swinjaritza@hotmail.com
Hvala unapred.

swinjaritza@hotmail.com
Hvala unapred.
- tomas.hokenberi
- Moderator
bambix, ovo je forum a ne sluzba podrske. Vecinu stvari koje te zanimaju mozes procitati na ovoj temi i na temi o Windows Mobile aplikacijama. Kada budes imao konkretna pitanja, koja nisu vec obradjena na forumu, slobodno ih postavi.
- tomas.hokenberi
- Moderator
bambix, imas temu o GPS-u ovde: viewtopic.php?t=7222
cale, vidim spomenuo si screen protector, pa me zanima je li sto sta smeta TS,mislim kada se stavi screen protector?
jer uskoro dobijam svu dodatnu opremu za omniu(ukljucujuci i screen protector) pa da ga daba ne stavljam ako to ometa TS?
zare.king, ja nikako,nikada ,nisam uspjela da namjestim push email opciju
jer uskoro dobijam svu dodatnu opremu za omniu(ukljucujuci i screen protector) pa da ga daba ne stavljam ako to ometa TS?
zare.king, ja nikako,nikada ,nisam uspjela da namjestim push email opciju
- tomas.hokenberi
- Moderator
bambix, koliko puta treba da ti se ponovi da pitanja o GPS-u postavljas iskljucivo u odgovarajucoj temi: viewtopic.php?t=7222 ?
Svaka sledece poruka koju postavis na neodgovarajucoj temi bice obrisana bez opomene!

Svaka sledece poruka koju postavis na neodgovarajucoj temi bice obrisana bez opomene!
- tomas.hokenberi
- Moderator
marko0210, da proveris koliko imas slobodnog prostora na "internoj memoriji" (ono sto nije 8/16 GB mass storage) i da obrises sav nepotrebni sadrzaj. Takodje podesi kameru da koristi "mass storage" za fotografije/video.
problem je bio u mass storage-u,navodno mi bila puna memorija,svih 8gb
a nisam imao svega ubaceno 2 gb multimedije.Sad sam morao da obrisem pola pesama i slika i pokazuje da je ostalo slobodno 300mb.Kamera je bila podesena na mass storade i sad se upali,ali me buni ovo ostalo.Da uradim master reset?Ostecuje li to nesto,sistem ili nesto drugo?