Samsung i8510 Innov8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Slajd je jako dobar, utegnut je ko pracka taka da on ne ispasta, trenutno nemam sat pa malo malo gledam na telefon koliko je sati itd...pa se stalno pali svetlo, a veliki ekran i onda ode baterija...U pocetku mi je smetalo malo, ali ionako ga punim svako vece tako da mi je bitno samo da izdrzi ceo dan... 

- Bukovsky
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 30. Mar 2007. 00:07
- Kontakt:
Bateriju napunim ujutru da kazemo negde oko 9 h da je skinem sa punjaca i istrosi mi se sutra dan uvece negde oko ponoci.To mu dodje nekih 36 sati recimo rada.
Za tih 36 sati pricam oko 30 - 60 min. , posaljem oko 50-100 poruka , koristim kameru neki 5 - 10 min. snimanja , 5 -6 fotografija, koristim net nekoh 30-ak min. , grice mozda nekih 15-20 min. , i non stop menjam teme na telefonu po ceo dan
.
Sobzirom koliko koristim ovaj telefon zadovoljans am baterijom..
Jeste da bukvalno moram da punim svaki dan ali sobro je.
Zadnje 2 crte mi drze sigurno 8 sati..Prva crta mi se izgubi za sat-dva kako skinem sa punjaca. A ako upalim net odma , za 15-20 min. smakne mi dve crte.
Mene zanima da li mnogo koci sa karticom od 8 GB ili radi OK ?
Imamm INNOV8 8 GB .
Za tih 36 sati pricam oko 30 - 60 min. , posaljem oko 50-100 poruka , koristim kameru neki 5 - 10 min. snimanja , 5 -6 fotografija, koristim net nekoh 30-ak min. , grice mozda nekih 15-20 min. , i non stop menjam teme na telefonu po ceo dan

Sobzirom koliko koristim ovaj telefon zadovoljans am baterijom..
Jeste da bukvalno moram da punim svaki dan ali sobro je.
Zadnje 2 crte mi drze sigurno 8 sati..Prva crta mi se izgubi za sat-dva kako skinem sa punjaca. A ako upalim net odma , za 15-20 min. smakne mi dve crte.
Mene zanima da li mnogo koci sa karticom od 8 GB ili radi OK ?
Imamm INNOV8 8 GB .
E ovako, pre par dana ostavim telefon na 4 crtice i odem na spavanje
. Nema poziva nicega do jutra, probudim se i da vidim telefon kad nema znakova zivota
. Stavim ga na usb kabal, nema punjenja, punjac isto. Ajde do ortaka u servis, dopuni mi bateriju i telefon radi.
Danasnji dan, telefon od 2h do 9h stajao na punjacu, obavio danas oko 30-tak minuta poziva, primio 2 sms-a i baterija prazna. Pre toga je drzao savrseno, 2-3 dana.

Danasnji dan, telefon od 2h do 9h stajao na punjacu, obavio danas oko 30-tak minuta poziva, primio 2 sms-a i baterija prazna. Pre toga je drzao savrseno, 2-3 dana.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Pre svega obratiti paznju na: obavezno iskljuciti opciju da trazi wifi mrezu cim naidje na signal,dakle staviti backlight na automatic,staviti izbor mreze na gsm ako naravno nemate aktivne usluge 3g mreze i naravno da imate najnoviji firmware na telefonu sto naravno mozete da proverite kod www.samsung-mobilni.rs tamo se raspitajte bilo preko foruma ili dirktno..dobicete adekvatan odgovor.
- Dexter
- Expert
Htedoh da okachim uputstvo za ubacivanje novog FW-a, krenuo da prevodim i mrzelo me da dovrshim.
Inache kazu da sa novom verzijom, onom iz Februara 2009, fon radi dosta brze, AF, foldere, poruke itd... + shto ljudima izgleda duze traje baterija...
A shto se tiche tih baterija, to je misterija, nekome baterija izdrzava extra dugo, nekom ne moze da skrpi 1 dan, nema nekog konkretnog odgovora za sada....Videcu da ubacim novi FW pa cemo videti...

Inache kazu da sa novom verzijom, onom iz Februara 2009, fon radi dosta brze, AF, foldere, poruke itd... + shto ljudima izgleda duze traje baterija...

A shto se tiche tih baterija, to je misterija, nekome baterija izdrzava extra dugo, nekom ne moze da skrpi 1 dan, nema nekog konkretnog odgovora za sada....Videcu da ubacim novi FW pa cemo videti...

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 03. Jul 2009. 03:35
Momci ubacio sam ovaj software iz februara i utisci su sledeci:
Baterija lepo duze traje, moze da izgura dva dana sa nekih 30minuta razgovara svaki dan i 10-tak poruka i na kraju drugog dana ima 3 crte.
Kamera ima losiji fokus
Telefon je osetno brzi sto mi se svidja.
Eto toliko od mene.
Baterija lepo duze traje, moze da izgura dva dana sa nekih 30minuta razgovara svaki dan i 10-tak poruka i na kraju drugog dana ima 3 crte.
Kamera ima losiji fokus
Telefon je osetno brzi sto mi se svidja.
Eto toliko od mene.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Dexter
- Expert
Uputstvo za ubacivanje novog softvera imate ovde -> http://samsungi8510.com/
Ja sam chitao da bi baterija trebalo duze da traje, nego me chudi za fokus, kazu da je bolji fokus nego ranije, a tebi je loshiji...

Ja sam chitao da bi baterija trebalo duze da traje, nego me chudi za fokus, kazu da je bolji fokus nego ranije, a tebi je loshiji...

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 17. Maj 2006. 19:57