Samsung S5230, S5230W, S5233(T)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
LittlePrince, jako gresis ako mislis da ce ti Windows 7 sam pronaci drajvere za svaki uredjaj. Postoji jako puno uredjaja za koje moze da automatski pronadje drajvere ali i puno uredjaja koje nece prepoznati bez proizvodjackih drajvera. Ti si jednostavno imao srece sto ti je pronasa sve drajvere. Meni Windows 7 nije prepoznao 3-4 uredjaja (ISDN terminal adapter, SCX 4100 stampac, Samsung C3050, Samsung M310, ...).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
jel zna neko kako da stavim sliku neku normalno na ekran na ovom telefonu a ne da je razvuce i ublizi? katastrofa je nece ni jednu sliku normalno da stavi nista se ne vidi. 
Edit: jel moze neko da mi kaze kako da iskljucim muzicki plejer sa ekrana? pustala sam neku pesmu prvi put i ostao je na ektranu. u podesavanjima ima kao pozadinska reprodukcija i kad idem na iskljuci i sacuvaj ne reaguje ostaje i dalje na ekranu?

Edit: jel moze neko da mi kaze kako da iskljucim muzicki plejer sa ekrana? pustala sam neku pesmu prvi put i ostao je na ektranu. u podesavanjima ima kao pozadinska reprodukcija i kad idem na iskljuci i sacuvaj ne reaguje ostaje i dalje na ekranu?

- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Samsung S5230W Star WiFi goes official, already on sale
Samsung surely haven't gone out of their way to popularize that one, but we just stumbled on some pretty interesting version of the highly popular Samsung Star - one with Wi-Fi, which is quite naturally called Samsung S5230W Star WiFi.
The "Star with Wi-Fi" will hit the markets in Africa and Asia as well but under a slightly different model number - the Samsung S5233W - nevertheless it's still the same Star.
Samsung have already sold the original Star in more than 5M units, so this is an attempt to boost the sales even further. Except for the Wi-Fi, the rest of the specifications of S5230W remain the same as the original Star - even the dimensions and weight are the same.
The new S5230W Star WiFi is already on sale in some retail sites (eBay including) and it runs around 250 US dollars, which is only a tad higher than the unsubsidized price of the original Star.
The Samsung Star WiFi will be available in black, silver, pink and white colors.
gsmarena

Samsung surely haven't gone out of their way to popularize that one, but we just stumbled on some pretty interesting version of the highly popular Samsung Star - one with Wi-Fi, which is quite naturally called Samsung S5230W Star WiFi.
The "Star with Wi-Fi" will hit the markets in Africa and Asia as well but under a slightly different model number - the Samsung S5233W - nevertheless it's still the same Star.
Samsung have already sold the original Star in more than 5M units, so this is an attempt to boost the sales even further. Except for the Wi-Fi, the rest of the specifications of S5230W remain the same as the original Star - even the dimensions and weight are the same.
The new S5230W Star WiFi is already on sale in some retail sites (eBay including) and it runs around 250 US dollars, which is only a tad higher than the unsubsidized price of the original Star.
The Samsung Star WiFi will be available in black, silver, pink and white colors.
gsmarena

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
maxo95, Та цена од 250$ тј 170€ је без царине и пореза и ако купујеш легалан фон мораш на ту цену да додаш државни харач. На црно наравно фон ће бити јефтинији јер се не плаћа ништа држави па ће му цена бити око тих 250$, који долар више никако мање 
Ово избацили због 5530
у сваком случају опет је 5530 занимљивији због Симбијанa, резолуције екрана, 3.5мм конектора за слушалице...

Ово избацили због 5530

ne.... ali danas cu otici i traaziti novi disk..... onda ce valjda raditi...... nego kao i svi jel ima neka druga tema ili ssao ove?
i jel zna neko kako da dobijem dve stranice menija? kada sam gledao fon u krusevac video sma da ima dve strane menija a li kad sam ga kupio ovde u pn imao je samo jednu...
i jel zna neko kako da dobijem dve stranice menija? kada sam gledao fon u krusevac video sma da ima dve strane menija a li kad sam ga kupio ovde u pn imao je samo jednu...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
LimunBG, mislim da bi GPS na s5230 io od male koristi posto je u pitanju dumb telefon. Bez softvera GPS i nije posebno upotrebljiv.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora