sgh b100 "opasan po zdravlje"

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

sgh b100 "opasan po zdravlje"

Post od napalm death »

Igrom slucaja imam ovaj telefon kod sebe. Malo sam ga cackao i kada levo uvo nisam izgubio.

Zna se desiti da se cuje "neki" ton zauzeca kada se zove osoba koja ne nedostupna.. pa umesto ono nedostupan samo me izbaci sa zvukom "tu tu tu"

E sad,.... kod njega je zvcnik za slusalicu i zvucnik za zvono isti.. znaci zvoni gde slusam osobu s kojim procam. tja zvuk tu tu tu je bio jak kao i zvuk zvona.. srecm pa mi uvo nije bilo skroz naslonjeno jer se zaculo u toku stavljanja telefona na uvo..

..100% osoba koja bi drzala telefon naslonjeno na uvo i kada bi se taj ton zacuo izgubilabi ako ne skroz, onda znacajno sluh.

Kada zvoem nekoga ko je stvarno zauzet onda se to tu tu tu normalno cuje.. u normali. Inace isto pise zauzece i kada je normalno neko zauzet i kada zovem nekoga koga ne mogu dobiri, ko je nedostupan i slicno..

Dal se to moze resiti.. podesiti iskljuciti ? Ja na opcijama jedva nasao podesavanje vremena i datuma.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Koliko ja znam,na skoro svakom samsungu slušalica dublira kao zvučnik za zvona a i spikerfon. Nemam pojma za taj model,ali meni se na nekoliko Samsunga unazad nikad nije nešto tako desilo.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

MA eto.. ocito je ovo tvornicka greska. Ne mogu mu nista.

mih@jlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 03:34

Post od mih@jlo »

Juče mi se desilo nešto slično na D780 Duos. Naime, kad sam hteo da uspostavim poziv, i telefon mi je već bio na uvetu, stigla mi je SMS poruka. Izuzetno prodoran zvuk, (a nije ton dolaznog SMS-a). Moram da priznam da mi je telefon ispao iz ruke. Bolno iskustvo.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ako ovako radi svaki D780 onda je to losa stvar veoma :unsure:

Jel moguce da se svaki D780 ponasa tako..

mih@jlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 03:34

Post od mih@jlo »

I opet se desilo pre neki dan. A telefon je kupljen u originalnom pakovanju kod ovlašćenog dilera. I možda mu je to i jedina mana, taj univerzalni zvucčnik. To bi trebalo da bude odvojeno kao kod većine drugih telefona.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Slazem se sa tobom mihajlo,stvarno neprijatan osecaj kod samsunga,moja sestra ima takav i prepala se ziva kad joj je dosla poruka,a razgovarala je na telefon.To je izgleda mana Samsung telefona sto je u jednom i zvucnik i slusalica

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

И код LG-ја је један звучник за све па нема тих проблема, када у току разговора стигне порука чује се само благо би-бип :)
Софтверски то може лако да се реши али очигледно у Шљамсунгу нису размишљали о томе :dry:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Evo meni se ista stvar juce desila na innov8, samo sto su srecom odvojeni zvucnici. Meni je izbacilo poruku Network Busy, drugar koga sam zvao rece da svi koje zna dobijaju tu poruku jer je repetitor otisao u njegovom kraju.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori