Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ja sam se totalno primio na telefon! Oduševio me na prvi pogled, al' mi bilo muka da otvaram temu. Strah me da će biti preskup, ako ne - biće moj!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Ovo mi liči na response za Nokiju 5800, ali bez wifi-a . Na prvi pogled sam pomislio da je u pitanju svivel, ali nije . Šteta, a ima nekih koji su se uželeli svivela i preklopnika
Premali ekran je velika mana... ipak nema tastaturu a ekran je 2,8 inca..... Inace, ima neku DJ aplikaciju , pa mozes se malo zezati po ekranu Inace nista posebno .
Telefon mi se svidja pogotovo sto moze scratchovanje,miksovanje,ima neki efekat flanger po meni extra, oblik je lep jedino da je malo veci ekran,lepa boja sve je ok svidja mi se puno Jedan od najlepsih samsungovih telefona
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.