Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
imam nemacki rom instaliran i zelim samo da ga upgrade, skinuo sam softver s http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp i krenuo sve po instrukcijama...i nece, izlazi mi obavestenje
"incorrect software version.
please check the device."
do sada sam za godinu i dva meseca koliko imam omniu oko 4-5 puta uradio upgrade...sad mi nije jasno sta se desava... kako da uspem da instaliram (uradio sam i hard reset i nije pomoglo)
hvala
"incorrect software version.
please check the device."
do sada sam za godinu i dva meseca koliko imam omniu oko 4-5 puta uradio upgrade...sad mi nije jasno sta se desava... kako da uspem da instaliram (uradio sam i hard reset i nije pomoglo)
hvala
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Sh1, daj vise detalja. Koja ti je verzija softvera instalirana, a koju si hteo da instaliras? Ako si hteo da instaliras firmver koji nije predvidjen za nadogradnju softvera koji vec koristis moraces da odradis proceduru opisanu negde u temi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
imam "i900bhic2" instaliranu negde oko septembra...a sada kad sam otisao na samsung oficijalni sajt vidim da ima ta ista verzija s nekim dodatkom "i900bhic2_il1"
i pokusao sam da instaliram tu noviju verziju ali mi izaslo obavestenje kao da zelim da instaliram npr. verziju windowsa za singapur (koja je na engleskom)...pa da sam pogresio u izboru softvera
sada mi je na tel uradjen hard reset ali kao da ne radi kako bi trebao, nesto mi se cini da se tach ne odaziva kao pre par sati dok nisam "petljao"...cudnije mi je
----------------
tomas.hokenberi, pokusavam da nadjem resenje za proceduru koja mi je neophodna, kako si mi rekao, a s "Traži" ne mogu da se snadjem, ako nije problem link da stavis..pretpostavljam da ti nije veliki problem u "traži" da nadjes kao meni, hvala
[Edit:] Spoji tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma:
i pokusao sam da instaliram tu noviju verziju ali mi izaslo obavestenje kao da zelim da instaliram npr. verziju windowsa za singapur (koja je na engleskom)...pa da sam pogresio u izboru softvera
sada mi je na tel uradjen hard reset ali kao da ne radi kako bi trebao, nesto mi se cini da se tach ne odaziva kao pre par sati dok nisam "petljao"...cudnije mi je
----------------
tomas.hokenberi, pokusavam da nadjem resenje za proceduru koja mi je neophodna, kako si mi rekao, a s "Traži" ne mogu da se snadjem, ako nije problem link da stavis..pretpostavljam da ti nije veliki problem u "traži" da nadjes kao meni, hvala
[Edit:] Spoji tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 31. Jan 2010. 19:58
Zna li neko gde se moze kupiti MSI BGP100 Bluetooth gamepad za mobilne telefone? http://www.youtube.com/watch?v=ahKAzUqALiU
- tomas.hokenberi
- Moderator
Majchek, pocni da citas tekstove od pocetka ove teme i bice ti jasno sta ljudi misle o ovom telefonu. Sto se tice aplikacija procitaj ovu temu i temu o Windows Mobile aplikacijama pa ces dobiti odgovor i na to pitanje.
na primer ovde..
http://xxx.xxx.xxx/showthread.php?t=62469
izvinjavam se unapred ako ovo nije dozvoljenom ali nije u pitanju piratski soft, te verujem da nije problem..
[edit tomas.hokenberi]
Na linku koji si postavio se nalaze i uputstva za piratovanje i crackovanje softvera. Svaki buduci post koji sadrzi takve linkove ce biti obrisan bez obavestenja.
http://xxx.xxx.xxx/showthread.php?t=62469
izvinjavam se unapred ako ovo nije dozvoljenom ali nije u pitanju piratski soft, te verujem da nije problem..
[edit tomas.hokenberi]
Na linku koji si postavio se nalaze i uputstva za piratovanje i crackovanje softvera. Svaki buduci post koji sadrzi takve linkove ce biti obrisan bez obavestenja.
je li zna neko resenje na pitanje (pisao sam nekoliko postova iznad)
ne mogu da vratim telefon u normalu nakon hard reseta...pokusao sam da uradim upgrade ali nece...skinem rom i pokusam sve po upustvu ali nista
sta da radim...kako da uradim upgrad s "bhic2" na "bhic2_il1" trenutno mi tuch uopste nije precizan...promasi i po 4-5milimetara,ubi me kad pisem poruke
pomagajte
ne mogu da vratim telefon u normalu nakon hard reseta...pokusao sam da uradim upgrade ali nece...skinem rom i pokusam sve po upustvu ali nista

sta da radim...kako da uradim upgrad s "bhic2" na "bhic2_il1" trenutno mi tuch uopste nije precizan...promasi i po 4-5milimetara,ubi me kad pisem poruke
pomagajte
Grandpa,
HVALA brate puno na informacijama,to sam sredio(tel mi na nemackom nisam ni znao cemu ovo sluzi,a koristim prstima pa sam tu napravio gresku)...kako sam se obradovao kad mi je neko odg na barem jedan problem
da ne znas slucajno kako da ili deinstaliram ovaj ROM pa pokusam da ubacim noviji ili da ne diram nista...sta mi predlazes, sad mi sve izbrisano pa da krenem od pocetka
HVALA brate puno na informacijama,to sam sredio(tel mi na nemackom nisam ni znao cemu ovo sluzi,a koristim prstima pa sam tu napravio gresku)...kako sam se obradovao kad mi je neko odg na barem jedan problem
da ne znas slucajno kako da ili deinstaliram ovaj ROM pa pokusam da ubacim noviji ili da ne diram nista...sta mi predlazes, sad mi sve izbrisano pa da krenem od pocetka
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Sh predlazem ti da odes do sajta www.xda-developers.com i pogledas koje ROM-ove imaju za tvoj telefon i na koji nacin se ubacuju pa onda sam odluci da li ti je tesko to da odradis sam ili nije. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tomas.hokenberi
- Moderator
bojanz, na svim forumima, na kojim je moguce pronaci "cooked" firmver, uvek imas detaljna uputstva za flesovanje. Na ovoj temi je vec bilo price o instalaciji "cooked" firmvera, pa pogledaj malo sta tu pise. Kada nadjes link ka zeljenom fimveru procitaj uputstvo koje stoji na sajtu sa koga skidas firmver.