Samsung I9000 Galaxy S

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

extra, zaboravi na kupovinu preko neta jer bi te to zadovoljstvo kostalo preko 600e. :uhuh:

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

:blinky: Odustajem odmah.
Meni se svidja ovaj Smasung jer lici na iphone a po meni je slicnog kvaliteta!

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Insider »

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Xaxaxaxa ne mogu da verujem .... Ovi iz VIP-a bas resisli da imaju najbolju ponudu smart telefona.Predstavili su wildlife a sad i ovo ,prave kombinacije za svaciji dzep.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Sad videh na Vip sajtu, uvrstili ga u ponudu. Ne znam koliko mu je ovako cena u slobodnoj prodaji? :?

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Insider »

Bio sam danas do Vip-a u Delta city-u, jos ga nisu dobili..... .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Insider, ti baš poranio?

Predpostavljam da treba vremena dok to zaista stigne na sama prodajna mesta. Ne sviđa mi se što ljudi komentarišu da plastika na njemu deluje jako jeftino. I nakon 100 pregledanih klipova, mogu definitivno da kažem da mi se TouchWiz apsolutno ne dopada!

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Insider »

araphel, isao sam na kaficu u Delta city-u pa svratio do VIP-a :lol:

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

Jako fin telefon. Imao sam priliku d se malo poigram sa njim i najverovatnije cu ga uzeti u vipu kada skupim jos jedno 100-200 e. Isto tako sam imao priliku da se igram sa nekim drugim telefonima, recimo iPhone 4 koji je doneo brat iz SAD-a za koje je btw cekao u redu 8 sati iako ga je prethodno narucio :D nije nesto u poredjenju sa galaxy-em. Ima mozda bolji ekran i flash pozadi ali to je sve. HTC Desire koji sam zeleo i da ga kupim pada pod noge ovom telefonu, igrao sam se jednim fonom u prodavnici telefona i izgledao je sasvim sloidno ali 4" galaxyija prave dosta veliku razliku :D.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Dobili su ga Vipu u Delti, cackao sam ga juce.... Veoma podseca na iPhone, samo sa vecim ekranom. U vipu su ga nazvali sPhone (po meni idiotski potez, ali valjda se nadaju da ce privuci one koji vole iPhone a hoce telefon na ugovor, pa je ovo kao neka zamena).
Telefon je veoma tanak, izrazito lagan, od sjajne crne plastike (ima metalne ivice). Prilicno je velikih dimenzija (duzina, sirina), u prosecan dzep nece stati. U ruci opet malo nezgodno lezi zbog velicine... Vise naginje ka tabletu nego ka telefonu. Ekran je odlican, super amoled, ali mogao bi biti bolje rezolicije (apple retina display je jasniji), ali ovo su sve finese. Samsung TouchWiz mi se nikako ne svidja (Sense UI je bolji). Kamera nema blic (ne kapiram zasto, izgleda da furaju neke apple fore, ali su malo zakasnili).
Sve u svemu, tel izgleda kao uvecan iPhone 3GS, sa vecim ekranom, manjom tezinom, android os-om, i naravno boljim hardverom.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

vuchko987 napisao:Veoma podseca na iPhone, samo sa vecim ekranom. U vipu su ga nazvali sPhone (po meni idiotski potez, ali valjda se nadaju da ce privuci one koji vole iPhone a hoce telefon na ugovor, pa je ovo kao neka zamena).
ne znam kako je samsungu prošlo ovo, jer su baš brutalno pokrali iphone, počevši od izgleda, preko ikona, kontakata, itd. :)

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

to je klasičan način na koji proizvođači rade zajedno sa android communityjem... kao "procuri" (leaks) rom, community ga rootuje i ponudi za download, korisnici ga istestiraju, prijavljuju bugove, a prozvođač može da radi na njihovom otklanjanju.
Na taj način community služi kao beta testeri i pomažu proizvođaču da prebaci rom na određenu platformu (telefon) :)

Prom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:50

Post od Prom »

Da li Samsung Galaxy, tacnije ovaj model:
http://www.t-mobile.com/shop/phones/Cel ... ng-Vibrant
moze da se otkljuca u Srbiji i kolika je cena tog posla ?
Hvala unapred.

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobro vece,
za Samsung Galaxy S od juče je zvanično moguće "skinuti"

Samsung I9000 ANDROID 2.2!

Poznatiji naziv je "Froyo".
Sve je beta verzija sa novim froyo firmware I9000XXJP2 veličine 341MB.

Firmware I9000XXJP2 prepun je noviteta i otprilike je 5 puta brži, ali ume da zakoči kod interneta i kod pregleda filmova.Dodat je sada zvanično program task killer i opadajuća opcija za GPS i par novih widget-a kai i dugo očekivani Flash 10.1 tako da više niste zavisni kod pregleda videa sa neta da li "browser" ima ili nema ugradjen program.
U koliko flešujete mobilni potreban vam je ODIN i 512.PIT fajl.
Moj savet je da sačekate septembar kada je moguće preko "Kies"-a sve zvanično izvršiti.
Sada "Kies" ne prijavljuje ovu verziju.
Savet nabavite ovaj mobilni jer trenutno je najbolji na tržištu.

Prom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:50

Post od Prom »

Dobro vece !
Znaci ako bi taj novi firmware bio ubacen u ovaj Samsung, on bi bio region free i mogao bi koristiti SIM kartice u Srbiji ?
Koja je tacno ovo verzija Galaksy s, cuo sam da je razlicita od Evropske verzije?
Na TMobile sajtu koliko sam video pise samo da je Galaxy S Vibrant model, a nema oznaka ono sa brojevima o kojem se tacno modelu radi.

Izmenila Ninolina:: nemoj citirati post koji je odmah iznad tvog. Pretpostavlja se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila foruma.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

U Americi se prodaje više verzija galaxy s modela, npr. captivate, vibrant sve zavisi od operatera koji ga prodaje. Ako je telefon zaključan menjanjem roma ga nećeš otključati.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

Nedavno sam video review za ovaj fon i moram da me je zaintrigirao, onda sam procitao jos gomilu kritika i svuda su bile pozitivne uz po par nekih malih mana ali nista specijalno. Razlog mojeg interesovanja je drug koji vec neko vreme hoce da kupi telefon (prelazi sa iphone 3gs-a) i hteo je da mu preporucim neki dobar fon. Nakon skupljenih informacija sa interneta dao sam mu prednost naspram desire-a jer ima bolji ekran i svi kazu da je trajanj baterije bolje.

E drug je telefon kupio pre 4 dana i kod mene je jedan pun dan, moj prvi utisak je mwehh, nista novo.
Ekran koji toliko spominju nije TOLIKO dobar, .da mozda je malo bolji ali malo i to je to. Na pocetku sam mislio da je je 4 incha mnogo za telefon i tu sam pogresio velicina je dusu dala za citanje knjiga i stripova.
Procesor od 1 ghz sve muski odradi tu nemam nikakve zamerke, a onaj klip na youtube- mi nije jasan posto sam ja igrao quake 2 (na desire)i sljaka bez problema.
E sada dal je to subjektivno ne znam ali meni se mnogo vise svidja kako je htc odradio posao vezano za android i to je za mene najveca mana ovog telefona.
Za "kuciste" bi mogao da kazem da mi telefon u ruci nekako ne odaje osecaj sigurnosti i pouzdanosti kao da je "jeftin".
Baterija ne traje uopste koliko sam citao, cak po mojoj proceni na desire traje malo duze zato sto sam prvi dan koriscenja samsung ispraznio brze nego desire a desire sam prvi dan vise koristio.
Za kraj, telefon je super ali nije to to, nekako imam osecaj da je napravljen kao zamena za iphone a na kao jedna ozbiljna android platforma.

P.S. zapamtite da ja ovaj telefon imam samo 1 pun dan kod sebe i da je ovo moj prvi utisak o telefonu.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Kupljen pre neki dan tj u petak, mogu reci da me je telefon stvarno odusevio kakav je u odnosu na Desire. Izrada, kvalitet i sve ostalo. Vise za par dana dok istestiram do kraja ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

madness99, ja se za izradu jedino nikako ne bih slozio. Ona plastika mi se nikako ne dopada, i suvise mi je fon lagan. ekran, performanse i sve ostalo je super. I onaj TouchWiz je bezveze, to bih odmah promenio nekim drugim launcherom ili stock androidom ako je moguce.

Odgovori