E kao sto sam rekao,da napisem mali review o mom galaxy-u
Uzeo sam model od 16gb uz racun na mts koji je brat uzeo a ja uzeo telefon.Zadovoljstvo me je kostalo 24.000 i za te pare mislim...
U paketu sam dobio:usb,slusalice,futrolu i neke knjizice i to sve u jako sexy crnoj kutiji!
Da krenemo redom:
Ekran:
Nesto lepse nisam video,prosli tel je isto imao AMOLED ekran(n86) ali ovaj SuperAmoled je cisto savrsenstvo u odnosu na n86...4 inca je skoro kao na mom psp-u je dusu dalo za surf netom i eventualno gledanje filmova(ipak preferiram LCD od 82cm)
Kuciste telefona:
Crna boja je po meni jako elegantna a ova hromirana trakica po obodu mu daje bas smekerski izgled,e sad kao i kad sam uzeo n86 (koji sam mislio da je skroz crn) i kad je stigao ustvari je bila neka indigo boja-gle cuda

i ovde je zadnja maska koja je prekrivena nekim belim tackicama je kada se stavi na sunce ta neka indigo boja.
Sve u svemu nista ne krcka ali je jako ali jako osetljivo na ogrebotine!
Brzina,procesor i ostale stvari koje samo geek-ovi razumeju:
Ja sam do sada ubacio oko 30tak programa i gluposti i zauzeo sam 282mb od 1.87GB i ne primecujem nikakvo usporenje ili stucanje...imam oko 350 slika (koristim ga i kao dig.album

)
Kamera:
Kamera kao kamera nije high-tech kao na n8.Video koji je u 720p i 30fps je stvarno dobar,u svakom slucaju bolje nego moja stara kamera sony dcr-14 nesto koja ima dobrih 6 godina.
Slike su ok ali nista vise od toga,n86 i pre njega n79 i n82 su imale mnogo vise detalja i prakticno nije bilo moguce napraviti mutnu sliku dok ovde Tap to Focus bas nije najsrecnije resenje.
vise bi voleo da su stavili najobicnije dugme.
Baterija:
Po meni pored kamere jedina mana,uz tesko forsiranje sto je nekih 7-10 dana dok je igrcka nova

traje oko 20 sati,ali ono sto je meni bitno je da izdrzi od veceri do veceri.Danas sam ga umereno koristio i ostalo je 69% baterije.
Eto...ne znam jel treba jos nesto da napisem,ako vas nesto zanima slobodno pitajte

E da ne zaboravim jos nesto,dvoje ljudi me je pitalo "jao,kad si nabavio iphone,jako je lep"

kad kazem ne,to nije iphone,to je samsung galaxy,kazu "pa bolje da si uzeo iphone,bolji je"

inace,nemaju pojma o telefonima...