Samsung I9000 Galaxy S

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

bestboy, ako sve bude u redu(na granici :D) stize mi krajem ove ili pocetkom sledece nedelje :)
Nema mi nista gore nego kad vidim takav telefon kod nekog ko nema pojma kako da ga iskoristi...kod mene nece biti toga problema ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Telefon mi je nezdravo dobar, igrao sam se sa njim, vrh je......ali nikako ne mogu da shvatim da nisu stavili blic..... :o
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

А тек предстоји почетак продаје у Јапану:

http://www.engadget.com/2010/10/06/sams ... nation-pl/

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

E kao sto sam rekao,da napisem mali review o mom galaxy-u :)

Uzeo sam model od 16gb uz racun na mts koji je brat uzeo a ja uzeo telefon.Zadovoljstvo me je kostalo 24.000 i za te pare mislim... 8)
U paketu sam dobio:usb,slusalice,futrolu i neke knjizice i to sve u jako sexy crnoj kutiji!
Da krenemo redom:
Ekran:
Nesto lepse nisam video,prosli tel je isto imao AMOLED ekran(n86) ali ovaj SuperAmoled je cisto savrsenstvo u odnosu na n86...4 inca je skoro kao na mom psp-u je dusu dalo za surf netom i eventualno gledanje filmova(ipak preferiram LCD od 82cm) :oops:
Kuciste telefona:
Crna boja je po meni jako elegantna a ova hromirana trakica po obodu mu daje bas smekerski izgled,e sad kao i kad sam uzeo n86 (koji sam mislio da je skroz crn) i kad je stigao ustvari je bila neka indigo boja-gle cuda :? i ovde je zadnja maska koja je prekrivena nekim belim tackicama je kada se stavi na sunce ta neka indigo boja.
Sve u svemu nista ne krcka ali je jako ali jako osetljivo na ogrebotine! :dry:
Brzina,procesor i ostale stvari koje samo geek-ovi razumeju: :lol:
Ja sam do sada ubacio oko 30tak programa i gluposti i zauzeo sam 282mb od 1.87GB i ne primecujem nikakvo usporenje ili stucanje...imam oko 350 slika (koristim ga i kao dig.album :wink: )
Kamera:
Kamera kao kamera nije high-tech kao na n8.Video koji je u 720p i 30fps je stvarno dobar,u svakom slucaju bolje nego moja stara kamera sony dcr-14 nesto koja ima dobrih 6 godina.
Slike su ok ali nista vise od toga,n86 i pre njega n79 i n82 su imale mnogo vise detalja i prakticno nije bilo moguce napraviti mutnu sliku dok ovde Tap to Focus bas nije najsrecnije resenje. :dry:
vise bi voleo da su stavili najobicnije dugme.
Baterija:
Po meni pored kamere jedina mana,uz tesko forsiranje sto je nekih 7-10 dana dok je igrcka nova :) traje oko 20 sati,ali ono sto je meni bitno je da izdrzi od veceri do veceri.Danas sam ga umereno koristio i ostalo je 69% baterije.
Eto...ne znam jel treba jos nesto da napisem,ako vas nesto zanima slobodno pitajte :)
E da ne zaboravim jos nesto,dvoje ljudi me je pitalo "jao,kad si nabavio iphone,jako je lep" :disgust: kad kazem ne,to nije iphone,to je samsung galaxy,kazu "pa bolje da si uzeo iphone,bolji je" :disgust: inace,nemaju pojma o telefonima...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

yamaha-tzr50, To što su ti to dvoje rekli je i bila zamisao samsunga, da ljudi koji nemaju pojma o telefonima kupe ovaj telefon pošto liči na iPhone.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

Imam jedno pitanje,dok sam jos bio zagrejan za n8,naleteo sam na jedan snimak na kom je lik spojio na n8 mis i tastaturu preko blutooth-a.E sad za tastaturu ok ali da bi mis funkcionisao kao i tastatura na androidu ili je to jos fanstika?:-)

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

telep, naravno da im nije to bila zamisao :lol: maznuli izgled I Phona jesu da sve boli :lol: ali je to zato što je lep....baš bih voleo da vidim genija koji bi došao u radnju i kupio Galaxy misleći da je I Phone :D

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

@Krile007 nikad ne potcenjuj ljudsku glupost :)
@yamaha-tzr50 mozes ti da stavis i 700mb stvari i dalje nece seckati :)
za tastaturu i misa ne znam, al kontam da ce moci kako izbacuju ove tablete pa ce biti tog povezivanja.
to da mi je lep iphone sam cuo i ja al sam ja reko "ne ne, ovaj je bolji" :)

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

gica_komandos, xaxaxa imaš pravo :lol: a i slažem se da je bolji ovaj pošto baš i nisam neki ljubitelj I Phona.....

Samo još jednom: ne verujem da retadi nisu stavili kakav takav blic :shock:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Krile007, Naravno da jeste bar 5 ljudi mi je reklo da je to identičan telefon kao iPhone, nije bitno šta ti i ja mislimo ali većini prosečnih ljudi on jako liči na iPhone sviđalo se to tebi ili ne. Mislim pogledaj TouchWiz uopšte ne liči na Android launcher nego identičan iPhone UI.
Poslednja izmena od telep u Sub, 09. Okt 2010. 09:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

telep, kontam ja to i kažem da jako liči na I Phona ali kontam da postoji možda 1% ljudi koji neće primetit "SAMSUNG" na telefonu :uhuh:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Pa hoće primetiti, ali bitan je onaj prvi pogled kada većina ne primeti to Samsung što je i bila njihova zamisao.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gica_komandos »

Zato smo tu mi da im kazemo da grdno ali grdno grese :)
Jednostavno se ne prepirem sa ljudima ni oko cega ko je bolji ili ne, samo im kazem sta telefon ima unutra i spolja i dosta. Ako nisu fanboy skontace ako jesu dzaba im svo trucanje.
A za led lampicu...misim stvarno je bio problem ugraditi je... kao i dugme za kameru.

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobar dan.
Od pre par dana možete da dopunite "Kies" na verziju 1.5.3.10093_80.
Dopuna je dostupna i na domaćem odgovarajućem "site"-om.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Imam jedno pitanje u vezi ovog fona pa ako bi neko mogao da mi pomogne.Trebalo bi da mi drugar donese ovaj model samsunga I9000 Galaxy S iz londona koji je malo koriscen ali treba da se dekodira.Moje pitanje je da li ovde kod nas ovaj fon moze da se dekodira i koja je cena dekodiranja ako ovde moze da se uradi?Koliko je to sigurno uraditi u ovdasnjim servisima kod nas da ne bih dosao u situaciju da imam problem sa telefonom prilikom koriscenja,tipa da ne gubi mrezu,signal i tako to?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Слобода или смрт

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gica_komandos »

Mislim da imas na netu neku foru za otkljucavanje, ne moras uopste da nosis kod servisera ako mislis na otkljucavanje sa neke mreze.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Pa drugar koji treba da mi donese telefon kaze da treba da se dekodira.E sad da li je to isto kao kad je telefon zakljucan za neku mrezu ne znam.Pa ako moze neko da objasni sta je otkljucavanje telefona a sta je dekodiranje telefona?Interesuje me da li su to dve razlicite stvari ili je to jedno te isto?

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

I jos nesto me interesuje da li ce Samsung I9000 Galaxy S moci sa android v2.1 da dobije 2.2 verziju softvera ili ne moze da se nadogradi?Ovo pitam iz razloga sto mi drugar kaze da samsung telefoni koji su na android platformi ne mogu da se nadogradjuju na novije verzije softvera.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Drugar ti nema pojma. Za obe poruke koje si postavio.
Naravno da može da se nadogradi. Treba da izađe 2.2 verzija, a već može da se nađe 2.2 beta koju su ljudi postavili na svoje SGS telefone i koja radi.

Odgovori