Samsung I7500 Galaxy
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ljudi, interesuje me da li ovaj telefon moze da se rutuje i koja mu je poslednja stabilna verzija androida? Ja sam trazio po xda, al ne postoji uopste sekcija za ovaj telefon, pa ako neko moze da kaze odakle je skinuo uputstva, bio bi zahvalan 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Svidja mi se ovaj telefon hardverski
, ali mi je softverski dosta sumnjiv
Interesuje me kako radi na androidu 2.1 ili 2.2, da li kao telefoni koji imaju oficijalne ROMove ili mu neke funkcije tada ne rade kao na tattoo? Da li onda podrzava aplikacije koje su pravljene za androide 2.x?
Da li je moguce gledati filmove sa prevodom, a bez konvertovanja, npr preko Rock playera?

Interesuje me kako radi na androidu 2.1 ili 2.2, da li kao telefoni koji imaju oficijalne ROMove ili mu neke funkcije tada ne rade kao na tattoo? Da li onda podrzava aplikacije koje su pravljene za androide 2.x?
Da li je moguce gledati filmove sa prevodom, a bez konvertovanja, npr preko Rock playera?
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit
Imam ja Samsung i7500 i HTC Tattoo. HTC ne moze da mu pridje u kvalitetu slike i izgledu, zato bih zeleo da mogu da koristim Samsung na nekoj android 2.x platformi.
Ako neko moze da mi objasni kako da ga fleshujem bicu veoma zahvalan.
Ivan
Ko moze da mi pomogne neka mi se javi na mail:
iwanman177@yahoo.com
Ako neko moze da mi objasni kako da ga fleshujem bicu veoma zahvalan.
Ivan
Ko moze da mi pomogne neka mi se javi na mail:
iwanman177@yahoo.com
trebao bi dakupim i7500 android 1,6 da li on ima navedene mane sa pocetka koje sam citao za android 1,5 svidja mi se tel a bas sam se smorio kada sam procitao koliko nedostataka ima a ja nisam vican tome da ga prebacujem na neki drugi android znaci morao bi u servis...
da li ova vrezija radi lepo??? HELP

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 30. Jul 2009. 05:32
Pozdrav svima, pre svega zelim da Vam cestitam novogodisnje i Bozicne praznike... Potrebna mi je mala pomoc, imam neko uputstvo za rootovanje na android 2.2 ali linkovi sa kojih treba da se skinu svi potrebni fajlovi i programcici su mrtvi
Ako neko ima uputstvo koje radi molio bi ga da mi posalje na mejl jelenaivanpajic@gmail.com
I da, umalo da zaboravim, jos jedno pitanje ako moze molicu lepo
Dali je neko dizao procesor na radni takt od 710mhz? Ako jeste, interesuje me dali to utice na ovako slabasnu bateriju, dali se uredjaj vise greje i slicno? Unapred zahvalan... pozz svima

I da, umalo da zaboravim, jos jedno pitanje ako moze molicu lepo

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 30. Jul 2009. 05:32
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 09. Maj 2011. 18:50
Pozdrav,treba da prodam telefon,ali ne znam kako da obrisem google talk nalog i google mail,posto mi u zadnje vreme ne radi kako treba i kad hocu da udjem pise YOUR EMAIL WILL APPEAR SHORTLY,a talk i dalje radi...A to skoro nikako da bude...
Pa me zanima sta bi se desilo kad bih isao na restore factory setup?
Posto je telefon dekodiran i bio je na telenoru...Da li bi tako mogao da ga pokvarim ili nesto da uradim sto nebih trebao?
Pa me zanima sta bi se desilo kad bih isao na restore factory setup?
Posto je telefon dekodiran i bio je na telenoru...Da li bi tako mogao da ga pokvarim ili nesto da uradim sto nebih trebao?