Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
pozz ljudi imam ovaj galaxy s vec 10-ak dana ali me zbunjuje ova memorija telefona radise o modelu sa 8gb memorije znaci kad odem na opcije,applications,memory usage skonto sam da ima system storage 1.7gb free i usb storage 5.66gb free. mene interesuje kako mogu napraviti da mi aplikacije instalira na usb storage a ne na system storage?
kad pogledam system storage 183mb used a usb storage 37mb used! pa ako neko moze objasniti hvala
koristim darky-a 10.2 RE ali kazem ti sve sto instaliram ide mi na system storage nemam externu sd karticu! nikako ne mogu da shvatim kako da instaliram aplikacije na usb storage odnosno SD
Ne možeš nikako da namestiš da ništa ne ide na sistemsku particiju (zato i imaš 2GB mesta), delovi koji mogu da se prebace oni će se automatski prebaciti. Generalno ne razumem tvoju brigu oko toga kada imaš mesta za toliko aplikacija da ne stigneš ni da ih isprobaš sve.
Poslednja izmena od telep u Sre, 10. Avg 2011. 18:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ti sistemskom delu nemaš pristup, ne možeš da čuvaš pesme i slike, slike idu uvek na eksternu memoriju ( u ovom slučaju na eksternu i internu karticu).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
pa da to sam i rekao slike,pjesme itd.. ide na usb storage odnosno internu karticu to je ova od 5.66gb a aplikacije se instaliraju na system storage to je ovaj od 1.7gb
Већина апликација има сада могућност, у новијим верзијама истих, да се инсталира на картицу. Уколико није то урадила, ако одеш у апликације у подешавањима и уђеш у сваку апликацију показаће ти да где је инсталирана и да ли може да се пребаци на картицу.
ja kad odem na memory usage i evo npr angry birds maloprije instalirao odem na tab all i vidim ga tu i kad odem na tab on SD card vidim ga i tu. kad kliknem na angry birds pise mi installed on device! takodje ima opcija move to USB storage kad kliknem to izbaci mi failed to move application not enough memory ovo sam skontao prebacuje aplikaciju na externu memory karticu!
imam instaliran android 2.3.4 poslednji firmware ali imam jedan problem, evo sta se desava, skoro posle svakog zavrsenog razgovora izbci mi neku poruku APLIKACIJA ANDROID.PHONE.COM SE IZNENADA ISKLJUCILA ispod imam opciju zatvori i kada to kliknem telefon na par sekundi izgubi signal i ponovo dobije, jel neko mozda zna u cemu je problem?
potrebna pomoc sto pre,telefon mi je skorz poludeo... prvo nije nesto imao dometa,a sada imam domet ali se jedva pali i nece da mi otvori dosta aplikacija kao i go launcher?? sta da radim??
ovo je totalna katastrofa,pokusavam da updejtujem na 2.3.4 preko xda developers-a i telefon mi je otisao u aut totalno,ne mogu ni da ga upalim,pokazuje mi neku slicicu telefona,pa upozoravajuci trougao i kompjuter,nesto na foru da ne mogu da se povezu!Znaci svaka cast za funkcionalnost,ali da ja moram sve vreme da se bavim njime i da mu stalno nesto fali,to je katastrofa,bas me je razocarao....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.