Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
telep, pratio sam uputstva sa androidadvices.com,a ne sa xda... nesto izgleda nije valjalo kod tih instalacija,posto nije hteo da pokrene proces u odinu.Je l' mozes da mi posaljes linkove od tih instalacija i sta mi sve treba da bih ga flashovao i opet pokrenuo,posto ti to sve znas provereno!Bio bih ti veoma zahvalan!
Pozdrav, forumaši!
Nedavno sam kupio SGS i htio bih da updateujem Android.
Na telefonu sam zatekao:
verzija firmvera 2.2.1
verzija kernela: 2.6.32.9 root@DELL92 #1
broj podverzije: FROYO.XFJS3
Čini mi se da je problematična okolnost što koristim Mac OSX Lion...
Kada idem na OTA update, ne prijavljuje novi softver. Pretpostavljam da je zbog toga što je telefon rootovan.
Možete li mi pomoći dajući mi smjernice?
Nedavno sam kupio SGS i htio bih da updateujem Android.
Na telefonu sam zatekao:
verzija firmvera 2.2.1
verzija kernela: 2.6.32.9 root@DELL92 #1
broj podverzije: FROYO.XFJS3
Čini mi se da je problematična okolnost što koristim Mac OSX Lion...
Kada idem na OTA update, ne prijavljuje novi softver. Pretpostavljam da je zbog toga što je telefon rootovan.
Možete li mi pomoći dajući mi smjernice?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 17. Apr 2010. 16:26
Pozdrav svima... KKao prvo da se pohvalim postao sam vlasnik ove masinerija, a za pocetak imam pitanje kako da odradim hard resset.. telefon kupljen polovan u odlicnom stanju ali prethodni vlasnik nije radio reset i ostali su njegovi nalozi od fb twiter (to moze da se izbrise) ali ostao je i goole acc koji moze da se izbrise samo hard ressetom...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
nemanja-992, stisni "volume down" i "power" u isto vreme i drzi dok ne dobijes meni sa "Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock"... Uz pomoc "volume up/down" izaberes "Clear Storage"...
- Powered by http://www.google.com 

-
- Povremeni posetilac
znam znam brate da sve to ima na google... ali citajuci komentare ispod nekima ne uspeva da odrade hard resset i onda nisam smeo da se usudim da pokusam.. pre SGS sam ima htc magic , ali kod samsunga je malo drugacije sve... pominju se neki KIES OTA ili kako vec sve mi je to jos uvek nepoznato... koji rom preporucujete da flashujem?? trenutno je neki 2.3.4 android darkis rom..
p.s. jel ima neko problema sa touch dok se telefon puni?
EDIT:
koja je cena za touch screen kod ovog modela ? u donjem delu je "skoro" mrtav....
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš poruke jednu za drugom, već koristi opciju Izmeni...
p.s. jel ima neko problema sa touch dok se telefon puni?
EDIT:
koja je cena za touch screen kod ovog modela ? u donjem delu je "skoro" mrtav....
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš poruke jednu za drugom, već koristi opciju Izmeni...

Cao svima... imam jedno pitanje...
Telefon mi se ugasio i nikako nisam mogao da ga pokrenem ali posto je pod garancijon normalno odneo sam kod njih i oni su mu ubacili novi softver i sada radi. Ali sta se desava... sad kad se nakacim na Kies on ga prepozna i sve je uredu ali ispise sledece "this version of the divice cannot be updated:.
Stvar je u tome sto sam ranije mogao da uradim update a sada mi ispisuje ovako.
Recite mi sta da radim da li da odnesem telefon i kazem im o cemu se radi ili tako treba mozda-ne znam???
Inace verzija je 2.2.1
I9000XXJPY
2.6.32.9
root@DEEL91#1
FROYO.XFJS2
Hvala unapred
Telefon mi se ugasio i nikako nisam mogao da ga pokrenem ali posto je pod garancijon normalno odneo sam kod njih i oni su mu ubacili novi softver i sada radi. Ali sta se desava... sad kad se nakacim na Kies on ga prepozna i sve je uredu ali ispise sledece "this version of the divice cannot be updated:.
Stvar je u tome sto sam ranije mogao da uradim update a sada mi ispisuje ovako.
Recite mi sta da radim da li da odnesem telefon i kazem im o cemu se radi ili tako treba mozda-ne znam???
Inace verzija je 2.2.1
I9000XXJPY
2.6.32.9
root@DEEL91#1
FROYO.XFJS2
Hvala unapred
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 06. Okt 2011. 18:17
Pozdrav.. interesuje me jedna stvar. Telefon mi trenutno radi na android 2.2.1 ili ti Froyo. Da li preporucujete da se prebacim na 2.3.4 gingerbird, ili da ostanem na froyo!?
A pitanje i za voodoo lag fix.. citao sam nesto po netu da pomaze u sredjivanju laga, pa da li neko ima link za neki voodoo koji bih mogada instaliram na froyo2.2.1
Hvala
A pitanje i za voodoo lag fix.. citao sam nesto po netu da pomaze u sredjivanju laga, pa da li neko ima link za neki voodoo koji bih mogada instaliram na froyo2.2.1
Hvala
-
- Povremeni posetilac
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
testirao sam vise njih...ipak niko nije ni priblizno napravio rom kao CM7....darky je ok...al po meni neke komande nisu bas sredjene i mnogo trosi bateriju..na darky jedva da izdrzi dva dana...a na cm7 3 dana..
kisinjo mislim da ne treba mnogo da se dvoumis...samsung je bolji...ipak je hd2 win mobile..i ako nista star model vec..jest on dobar al udji na neki test njih dvojice pa pogledaj..imao i jedan i drugi...S je mnogo bolji...moje misljenje
kisinjo mislim da ne treba mnogo da se dvoumis...samsung je bolji...ipak je hd2 win mobile..i ako nista star model vec..jest on dobar al udji na neki test njih dvojice pa pogledaj..imao i jedan i drugi...S je mnogo bolji...moje misljenje
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Molim za pomoc oko RESET-ovanja ovog telefona.
Pre nekoliko dana sam kupio polovan Galaxy S, medjutim prethodni vlasnik nije izbrisao gmail nalog.
Probao sam da ga resetujem na vise nacina ("*2767*3855# cod", "Volume UP + Home + Power", "Settings > Privacy; Tap “Factory Data reset” option; Tap “ Reset Phone” > “Erase Everthing” buttons").
Naravno u rikaveriju uvek idem na Wipe data-Factory reset-Yes--Delete all user data, ali se posle reboota uvek telefon ukljuci kao i obicno. Ne izbrise se nista od podataka, aplikacija i naloga.
Firmware version: 2.3.5
Baseband version: I9000XXJVS
kernel version: 2.6.35.7-XXJVS-CL565837 se.infra@SEP-73#2
Build number: GINGERBREAD.XXJVS
Zna li neko jos neku metodu da izbrisem stare gmail naloge?
Pre nekoliko dana sam kupio polovan Galaxy S, medjutim prethodni vlasnik nije izbrisao gmail nalog.
Probao sam da ga resetujem na vise nacina ("*2767*3855# cod", "Volume UP + Home + Power", "Settings > Privacy; Tap “Factory Data reset” option; Tap “ Reset Phone” > “Erase Everthing” buttons").
Naravno u rikaveriju uvek idem na Wipe data-Factory reset-Yes--Delete all user data, ali se posle reboota uvek telefon ukljuci kao i obicno. Ne izbrise se nista od podataka, aplikacija i naloga.
Firmware version: 2.3.5
Baseband version: I9000XXJVS
kernel version: 2.6.35.7-XXJVS-CL565837 se.infra@SEP-73#2
Build number: GINGERBREAD.XXJVS
Zna li neko jos neku metodu da izbrisem stare gmail naloge?
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit