Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Zna li neko koji li je od ovih gingerbread romova naj bolji ja sam instairao ovaj I9100XXKG5 ? :?

-I9100XXKG1
-I9100XXKG2
-I9100XXKG3
-I9100XXKG6
-I9100XXKG5
-I9100XXKH1
-I9100XXKH3
>> N7100 <<

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ostavi taj jos neko vreme. H3 je noviji ali nije nista bolji
ex ivan87

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

Ceftriaxone, ok. :wink: treba izdrzati do nekog novog updeta je nisam bas zadovoljan sa ovim cini mi se da je i baterija malo slabija makar 10% ,vidim da se suska o 3.0 androidu koji ce izgleda brze nego sto smo mislili jer ih je apple na to naterao jer moraju da prestanu da prodaju galaxy _je u evropi :x
>> N7100 <<

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Demian, Neće biti 3.0 Android jer on već postoji, nego 4.0 ICS. Nije problem u Androidu nego u TW i zato su zabranili prodaju.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

www.SamFirmware.com  Today, 15:20 BREAKING NEWS: Apple wins Samsung lost! by Samsung Samsung lose his case against Apple. Samsugn MUST stop selling his Galaxy S Galaxy S II and Galaxy Ace in Europe starting from mid october more later!
Samsung could fix all three things via Android 3.0 for all his devices! UPDATE 3 BREAKING NEWS: Problem is just the photo browser APK. Samsung will remove this. UPDATE 4 Court: The Samsung Galaxy S, S II and Ace doesn't look like the iPhone. 8)
>> N7100 <<

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Pitanje za korisnike ovog telefona....koji lockscreen koristite?

meni je onaj fabricki malo bezveze jer mora slika da se povuce skroz do ivice ekrana da bi se otkljucao ekran, kao kod sgs1... probao sam i Agile lock sa marketa ali ne radi tako glatko kao kod htc-a :disgust:

preporucite neki, bas imam problem sa tim lockscreen-ovima, samo mi se to ne svidja kod samsunga, taj fabricki lockscreen....
SGS2, iPhone 4 32GB

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobar dan,
Instaliranjem I9100XXKH1 postiže se izvanredna ušteda baterije obzirom na prisutna podešavanja.
Predlažem da se instalira ova dopuna.
Skrovanje je melše, sigurnije.
Na Quadrant-u dobija se rezultat od 3170.
Sve ostalo perfektno radi.
Pozdrav.

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

korisnikboban, ja imam instaliran KH3 za sada poslednju izaslu verziju sw. i ona takodje ima tu opciju u podesavanjima za ustedu batrije .Ali kada se ta opcija koristi performanse telefona se smanjuju i to drasticno i ispada kao da se koristi neki tel starije generacije sa 600megaherca procesorom sto je za mene neupotrebljivo bez obzira na potrosnju baterije tako da je ne koristim!!! :wink:
>> N7100 <<

shushumiga
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Sep 2011. 14:41

Post od shushumiga »

Pozdrav svima,
uzeo sam ovaj telefon preko Telenora i prosto mi je neverovatno kako radi sa fabričkim podešavanjima, fantazija :)
Međutim, mnogo se greje u nivou kamere i ponekad nakon dužeg korišćenja ne mogu ni da primaknem telefon uhu jer opasno peče :(
Da li je ovo problem sa procesorom, pregrevanjem ili je ovaj moj primerak faličan?

Unapred hvala na odgovoru, pozz

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

shushumiga, to je sasvim normalno za samsung galaxy s2 da se greje u tom delu i to nema sta da te brine na mnogim forumima se vodila polemika o tome ali se jos nikome nije desio neki kvar zbog toga!Jednostavno jaka masina a slim uredjaj pa je to grejanje slucaj.Ne daj boze da je slucajnood metala zapalio bi se!! :D
>> N7100 <<

shushumiga
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Sep 2011. 14:41

Post od shushumiga »

Demian, ma razumem ja da se greje ali ovoliko baš?! Nema veze, kad gi vidim kako piči u radu, sve im je oprošteno :lol:

Nego, ova tastatura kad kucam poruke me strahovito nervira jer nema zareza na glavnom ekranu (u portrait modu) nego moram da prebacim na kao numeričku ili kako se to zove. Jel to može da se ispravi i da li ima neka bolja tastatura koju mi preporučujete?

Hvala i pozdrav!

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

Zna li neko neku online prodavnicu dje mogu porucit Galaxy II ili neke ostale telefone tipa htc, iphone... To porucijem iz Amerike, ne iz ovih nasih drzava :)

milan_gt
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2011. 15:03

Post od milan_gt »

odlican telefon, uzeo sam ga pre par dana preko mts-a na paket i jos na 12 rata, jedino sto me nervira jeste zvuk 'brip' kad uspostavi vezu, a uvo mi na slusalici pa skoro da me cimne svaki put, ugasio sam tonove za obavestenja ali nista..

I_v_a_n
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Okt 2006. 07:15

Post od I_v_a_n »

milan_gt, taj zvuk moze da se iskljuci. Ukoliko imate meni na srpskom potrebno je samo da odete u Podesavanja > Poziv > Upozorenje na poziv > Tonovi za status poziva i tu deaktiviras Ton za uspostavljanje poziva...
Nadam se da sam Vam pomogao.
Pozdrav.

------

Molim za pomoc: juce sam uzeo Samsung Galaxy S2 i kada sam ubacio karticu normalno su mi radili i Market i Gmail i YouTube, ali od danas te 3 Google-ove aplikacije nece da mi rade normalno, tacnije kada idem na internet preko wi-fi sve radi normalno, ali kada idem preko 3g te aplikacije nece da rade (kao da nema pristupa internetu). Sve ostali programi koji zahtevaju internet rade normalno preko 3g interneta. Kada udjem u Market posle nekog vremena izbaci mi poruku "A network error has occurred. retry or cancel and return to the previous screen." Da li je neko imao ovakav problem i da li zna u cemu je problem i kako da ga resim? PS."Factory data reset" ne pomaze. :smutny:

-----
Spojio tomas.hokenberi: Uzastopno postovanje nije dozvoljeno. Ubuduce koristi opciju izmeni.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

koj originalni stok kernel je za moj model?
treba mi da skinem i flesujem kernel da mi se ne bi pojavljivao zuti trougao da se ukljucuje telefon
moji podaci su:
baseband version:I9100XXKH3
kernel version:2.6.35.7-Siyah-v1.1 gm@gm-debian#26
build number:Lite'ning Rom v6.1 XXKH3

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

rudulan, ako ti cekanje na isporuku nije problem, imas Mobicity i Plemix online prodavnice...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I_v_a_n, jel koristis MTS?? 8)
and justice for all...

MilosYiv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 04. Avg 2011. 00:38

Post od MilosYiv »

Imam galaxy s2 i od juce je poceo bas da me zeza. Poceo je da mi kuca(ako neko moze da mi kaze sta da radim kada zakuca posto ni na jedno dugme ne reaguje. moram da vadim bateriju :D ) i non stop mi izlazi iz cista mira nesto voice talk pa opcije za poruke pozive i slicno. Dalje mi izlazi kao da ga povezujem sa kompom a nisam ni ubacio usb - pise mi nesto veza sa racunarom je pasivna :ohmy: . I onde gde bude sanduce kada stigne nova poruku stoji sada neki znak i kada spustim meni pise mi nesto automobilski rezim ukljucen :ohmy: . Nisam nista psoebno cackao u podesavanjima a pao mi je mozda 2 puta telefon od toga poslednji put prosle nedelje. Iritira sve to...

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobar dan.
Ovih dana Samsung je izbacio nov firmware za Galaxy S2.
Gingerbread 2.3.4,
PDA: I9100XWKI4,
PHONE: I9100XXK1,
CSC: I9100XEUKD1.
Datum: 14.09.2011.
Zvanična je verzija. Preko Kies-a je dostupna samo za Nordijsko područje,
može da se uspešno flešuje Odinom samo za nebrendovane telefone.

PepyPN
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2011. 00:02

Post od PepyPN »

Pozdrav,
telefon je odlican.Ima svasta u njemu.
Od silnih podesavanja nisam provalio kako da mu ubacim ton zvona neke moje melodije kada stigne poruka.Ako je neko provalio nek postavi.
Inace sto se tice baterije osnovna komunikacija razgovori, poruke... baterija drzi 2 dana pa i vise, ali cim se ukljuci neka aplikacija pogotovu zahtevna igrica i 3 sata su mnogo. E sad zasto smo kupili taj telefon, za koju namenu???

Odgovori