Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
tatjana94, zar nisi dobila korisnicko uputstvo uz taj telefon? Ako je taj uzvicnik u kvadraticu to znaci "SOS message feature activated". Idi u Messages->Settings->SOS messages->Sending options i iskljuci ih i nestace uzvicnik.
AquaZX, pa Ch@t 335 i E71 tesko da su telefoni iz iste klase. Ch@t 335 ima losiju tastaturu i nesto manji ekran (ako se ne varam i rezolucija je losija 176x220).
pozdrav, uzela sam ovaj telefon pre koji dan, a i dalje nisam uspela da aktiviram wi fi, pa me zanima moze li neko bolje uputstvo od onog iz propratnog materijala koji se dobije uz telefon?
nerdproof, koji telefon? Sve sto znamo jeste da je Samsung i da ima WiFi. Napisi o kom se telefonu radi, pa ce tvoje pitanje biti spojeno sa odgovarajucom temom.
U pitanju je samsung s3350 ch@t, nisam primetila da nisam napisala koji telefon je, izvinjavam se. Nikako ne mogu da aktiviram wi fi pa me zanima moze li mala pomoc.
Imam problem veliki uzeo sam telefon juce sestri u pink boji, sve je ok ali ne moze da kuca poruke da podesi font slova da krene da kuca, pokusavao sam na Alt da podesim ali nece odma se prebaci na nei drugi simbol,, zna li neko sta je u pitanju, sta da radim??
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.