Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
opet trebas da udjes u download mode, to si ga prekinuo u radu i zato ti daje upozorenje....pobogu ljudi ko djeca ste mala vjerovatno nisi sve potrebne stavke zakacio u odinu da odradi, moje misljenje je da ne moze da se flesuje na odinu ako nema fajla pit i pda....
CF-Root-XX_XEU_JPO-v1.2-Busybox-1.17.1 ovo je opsti shit ne znam ko te nagovara da stavis na tako fin telefon
procitaj tamo vec kad si na xda koji je najbolje se pokazao....za pocetnika preporucujem darky resurection..radi kao avion
CF-Root-XX_XEU_JPO-v1.2-Busybox-1.17.1 ovo je opsti shit ne znam ko te nagovara da stavis na tako fin telefon
procitaj tamo vec kad si na xda koji je najbolje se pokazao....za pocetnika preporucujem darky resurection..radi kao avion
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Uspeo sam da resetujem fon preko rikaverija (volume up, home, power). Probao sam vise puta pre toga, ali mislim da mi se prilikom uspesnog pokusaja otvorio drugaciji Recovery nego pre toga.
Ubacio sam CM 7.1 i ne primecujem neku razliku u odnosu na Samsungov 2.3.5.
Ubacio sam CM 7.1 i ne primecujem neku razliku u odnosu na Samsungov 2.3.5.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
ne znam kakvu si razliku mislio da ces osjetiti. CM je izbacio mnogo nekih gluposti i naravno ne laguje toliko kao orginal rom, a prednost je ta sto iams brdo aplikacija koje mozes sam po potrebi da ukljucujes i iskljucujes sto an orginalu nije vidljivo kao opcija a nije ni dozvoljeno
P.S.
ako kome treba navigacija za ovaj mobilni igo sa doradjenim skinom neka se javi na pp.
P.S.
ako kome treba navigacija za ovaj mobilni igo sa doradjenim skinom neka se javi na pp.
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
E ovako strucnjaci, imam jedan problemcic pa da pitam, prijatelj mi je digao kuvani neki rom sa torrenta froyo verzije, koji je jako spor, znaci spusten mu je cpu na 600mhz i jako sporo radi...medjutim desio se jedan veliki problem, ne moze uci u recovery , a ni u download mode....sta uraditi po tom pitanju?? tj koje je rjesenje da se taj rom preradi?
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
kako da radi net ako nije aktiviran....nidje veze...bar po logici imas ponudu ili wifi ili mobile...trece nema....
usput da i ovde kazem, ako je nekom brikovan telefon znaci da se pojavi na ekranu telefon pc sa zutim trouglom neka se javi na pp da mu pomognem ima programcic da se ne ide kod servisera pa eto da ne trazi po netu rjesenje aj sam nasao.
usput da i ovde kazem, ako je nekom brikovan telefon znaci da se pojavi na ekranu telefon pc sa zutim trouglom neka se javi na pp da mu pomognem ima programcic da se ne ide kod servisera pa eto da ne trazi po netu rjesenje aj sam nasao.

- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
Namestio ja podesavanja, nije to. Izgubila mi se ona ikonica da je edge//3g/H ukljuceno. Inekako sam uspeo (toggle airplane mode on/off) ali nece da ide na net. Oce market, oce sve sto ima veze sa netom samo nece iz browsera, bilo kog. Uzasno me smorilo to. Flashovo ja opet al nista. Cekam neki stabilniji ICS rom pa cu njega da flashujem da vim oce li nesto uraditi.
- gica_komandos
- Neredovni učesnik