Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Kanarinac, pa druze ti imas 16gb u telefonu na to sam mislio tu ubaci, preko odina se gubi root

rankoradza
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2011. 09:59

Post od rankoradza »

Pomoc :D jel' mogu da postavim neki drugi notifikacioni zvuk, jer kad mi dojavi da je por. Dostavljena poludim:D ako moze nesto krace i tise da se stavi za obavjestenje kad se por. dostavi ?
iiii stalno mi svitka tel.. kako da podesim da kad zakljucam tel. da mi ne svitka uopste? Zna uglavnom po 3 puta da svitne, tj. pojavi se slika zakljucanog ekrana, pa ugasi, i sve tako...
Mene je verzija 2.3.3. karnel KF3... root sam tel. i da li sam sad izgubio garanciju zbog rutovanja? I kako sad da ubacim 2.3.6. ? iz crne gore sam, posto ovamo sve kasni, kasni li i ta verzija ? ;D ili kako vec to ide, jer mi je S2 prvi smart tel, pa se slabo razumijem :)

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

rankoradza, pa prelistaj malo ovaj forum i prethodne stranice na sva ta tvoja pitanja postoje odgovori glupo je ponavljati jedno te isto kad god neko kupi telefon i nesto mu nije jasno

rankoradza
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2011. 09:59

Post od rankoradza »

A nije nego sam vidio da je i baraba postavio pitanje za notify sound kad je delivery poruka....i nije bilo odg. pa reko' da pitam o5 :D a citao sam vec poslednjih 10-ak stranica ali nisam nasao ni jedan adekvatan odg.. tj. ne razumijem mnogo toga .. :/

Kanarinac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2011. 14:44

Post od Kanarinac »

Kako da se povezem sa Kiesom. Uspeo sam da instaliram 2.3.6 V4 firmware ali sad nece da ga prepozna kies. ugasio sam usb debbuging mode, ali ga i dalje ne prepoznaje. Uradio sam backup preko njega, pa me mrzi da kopiram opet kontakte. Jel ima neko neku ideju?

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

Kanarinac, ja sad probao sa tim istim softverom i radi kies vidi samo da li si uradio update kiesa na najnoviju verziju

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

rankoradza, za sad samo sa programom Handcent SMS sam uspeo (jedno zvono za obaveštenje, a u programu Handcent SMS podesim posebno zvono za sms, ali me nervira program, ima reklame itd. te sam ga obrisao :)

Kanarinac, na predhodnoj strani imaš link do xda ka custom rom (CheckROM RevoHD), koji koristim i sa koim sam zadovoljan.

Kanarinac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kanarinac »

Instalirao sam ga, za sad sam zadovoljan sa ovim romom.

@Dpb Instalirana je najnovija verzija ali ga ne prepoznaje nikako.
Imam jos jedan problem. Napravio sam gmail account i uradim sync kontakata ali ih nema nigde u google contacts? Znaci kad udjem preko kompa u google contacts pa u moji kontakti prazno je...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kanarinac, nesto ti tu ne radis kako treba... Ako si sinhronizovao sa gmailom onda moraju da se pojave negde. A da li ti povlaci kontakte sa gmaila sad kako si stavio novi rom?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

evo vam ikonica sgs2 koju sam malopre napravio

Slika

Kanarinac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kanarinac »

@Azimuth
Kad sam instalirao novi rom i pokrenuo sync nista se nije desilo, ali kada sam prebacio sa starog telefona imenik, i uradio sync updateovao mi je imena, posto sam prebacivao na ime i prezime. Nista mi nije jasno...

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

ljudi imam jedan problem,koristim go sms app za poruke i problem mi je kada npr posaljem nekom poruku a taj trenutno nije dostupan ili je iskljucio mob,ta poruka koju sam poslao mu ne stigne kada upali mob,vec moram ponovo da je saljem.Je l zna neko je l to normalno ili ne,i ako nije kako to da namestim?

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

maverick88, trebalo bi u podesavanjima za sms pro da bude valid sms time i tu namesti na najduze vreme trebalo bi da bude 24h, jer tebi je najverovatnije na kratkom vremenu i ako taj kome si poslao poruku ne postane dostupan u tom roku poruka se ne salje automatski

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kanarinac, obrisi taj nalog pa ga ponovo napravi i cekiraj da ti sinhronizuje sve. Desavalo se nekima da nece da sinhronizuje kad povezujes nalog i telefon prilikom tog inicijalnog paljenja, mozda je do toga...

steva_anya
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2011. 16:30

Post od steva_anya »

Kako funkcionise "speach to text" na S2?
http://www.youtube.com/watch?v=SWq9mgpI_Xg
@ 11min ima demonstracija
Radi li na srpskom?

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

@Dpb brate trazim svuda ali ne vidim nigde tu opciju za namestanje vremena,ako neko zna zamolio bih da mi kaze gde se to nalazi.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Na XDA liku je ostalo samo da odradi fix za mic i za kameru za ICS, ako uspe da popravi mic neko ce veceras da flesne ICS na svoj uredjaj 8)

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Svidja mi se onaj podrazumevani video plejer jos pusta prevod sa sve nasim slovima ali imam jedan problem sa njim, a to je da mi zaostaje prevod u smislu da mi ostaje vidljiv titl sve dok ne pocne naredni, umesto kada se zavrsi da mi nestane sa ekrana.
Sta je tu problem?

Kanarinac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kanarinac »

Evo da se javim, resio sam problem. Nisam uradio merge with google. Kada sam to uradio i pokrenuo sinhronizaciju svi kontakti su se prebacili na gmail nalog. Hvala svima koji su pokusali da pomognu!

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

slavko101, jel ti se to desava na svim filmovima ili si na jednom probao, ja sam probao par filmova i na svima su radili titlovi bez problema moguce je da nije dobro titlovano pa da zato tako radi

Odgovori