Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
- Radmajster
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38
Pozz drugari, kupio sam galaxy s plus ali me nervira slab ton prilikom elefoniranja i preko spikerfona. Da li neko mozda zna neku caku da se pojaca zvuk. Pojacao sam ga onim dugmicima sa strane tokom razgovora na maksimum i pomocu volume controle + sam podigao voice calls na max ali opet je zvuk slab.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2011. 01:42
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2011. 01:42
Imam dva problema koje hitno treba da resim.... Problemi su u vezi sa memorijskom karticom.Prvo sta mi se desilo je bilo kada sam je ubacio u lap-top i kada sam hteo nesto da prebacim na nju,nisam mogao i pisalo je write-protected.Sta da radim povodom ovoga,Sta treba da podesim da bih mogao da prebacujem.
Drugi problem je taj sto sada telefon ni ne vidi karticu,pise da je pokvarena i da treba da je formatiram,a ja bih to nekako da izbegnem ako je moguce,posto imam puno stvari na njoj.Kompjuter sa druge strane vidi podatke.Sta da radim?
p.s do skoro je radila kako treba
Drugi problem je taj sto sada telefon ni ne vidi karticu,pise da je pokvarena i da treba da je formatiram,a ja bih to nekako da izbegnem ako je moguce,posto imam puno stvari na njoj.Kompjuter sa druge strane vidi podatke.Sta da radim?
p.s do skoro je radila kako treba
Evo ovako. Molim za pomoc jer nisam neki strucnjak za mobilne telefone, forume retko koristim, uglavnom ucim od vas pa reko mozda vi znate
Imam galaxy S I9000. Sve mi radi perfektno osim sto se ponekad sam zablokira. Znaci bukvalno moram da izvadim bateriju i da ga ukljucim ponovo. U cemu je fora? Kupljen je mob u Vip-u. Inace od skoro mi je drug skinuo sa Samsung Kies-a gingerbread 2.3.5. Imao sam i Pro launcher, ali sam ga sklonio jer sam mislio da je zbog njega... Nekako mislim da su fabricka podesavanja iako bzvz njemu najvise prijaju. Inace od kako imam gingerbread baterija mi duze traje ali stvarno... Inace sve pohvale za mob... Hvala svima 

Hvala na odgovorima. Kakva su iskustva sa aplikacijama kao što je RAM manager pro i slične? Pokušavam učiniti nešto po pitanju optimizacije bez dubljih zahvata u sistemu telefona pošto prvi put koristim uređaj pogonjen Androidom. Napomenuću da sam izvršio migraciju sa Symbiana nakon 10 godina upotrebe
Takođe mi nije jasno kako bi izgledalo ako potencijalno bude potrebe za intervencijom zvaničnog servisa pošto je telefon od operatera i ima zvaničnu garanciju.

vivicav, Ako ti crkne telefon da neće da se upali onda je nebitno šta si mu radio softverski, ako neki deo ode uvek u dva poteza možeš vratiti stock rom za par minuta. Ti programi ne znam koliko imaju uticaja pošto verovatno rade na principu task killera.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pozdrav svima i sve najbolje u 2012.
Pre neki dan sam kupio polovan SGS sa 2.2.1. Do sada sam koristio Symbian a to je ko dupe i oko u odnosu na Android.
Imam problem vezano za Market. Kaze: "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."
Kako Market moze da vidi moj fon? Da li moram da povezem fon preko usb-a?Ako da, kako, preko Kies, mass storage ili player? Jel mi treba Kies uopste za to? Nista ne razumem. Sve sam prelistao i niko ne nudi pravo resenje. Nudi se jedno resenje preko change passord na google account ali ne vredi.
Pre neki dan sam kupio polovan SGS sa 2.2.1. Do sada sam koristio Symbian a to je ko dupe i oko u odnosu na Android.
Imam problem vezano za Market. Kaze: "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."
Kako Market moze da vidi moj fon? Da li moram da povezem fon preko usb-a?Ako da, kako, preko Kies, mass storage ili player? Jel mi treba Kies uopste za to? Nista ne razumem. Sve sam prelistao i niko ne nudi pravo resenje. Nudi se jedno resenje preko change passord na google account ali ne vredi.