Samsung I9000 Galaxy S

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

svladan, sada mozes da skidas sta hoces sa marketa, podesi ga kako tebi odgovara... I povezujes ga tako sto ubacis usb u telefon i drugi kraj u PC :D i imas da spustisa notifikacioni bar i izaberes disk drive i to je to prebaci sta ti treba sa pc-a na telefon.

vivicav
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 04. Avg 2009. 15:28

Post od vivicav »

Imam I9000 na kom je putem Kies apdejtovan firmver na 2.3.5. Pošto nisam uspeo pronaći "unroot" za moj firmver da li to znači da je jedini način ukidanja rutovanja flešovanje telefona? Da li wipe u servisnom modu ukida rutovanje? Nisam uspeo pronaći na Kies-u opciju za ponovno flešovanje istom verzijom u cilju reparacije, postoji li? Ovo pitam zbog vraćanja telefona na "fabričko" stanje. Da li flešovanje Odin-om nekog stock ROM rešava pomenuti problem?

svladan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2011. 13:10

Post od svladan »

@lesa0208, Uspeo sam, hvala!
Izasao sam napolje, nasao neciju nezasticenu mrezu, ulogovao se na Market gmail nalogom i sljaka ko leptir. Kada sam se vratio u stan prepoznao me Market i preko kompa. Jos jednom hvala.

Market mi kaze da su programi instalirani, a ja ih ne vidim u telefonu nigde. Jel treba da mi izadje neka poruka da su ti programi ubaceni u fon? Meni se nista ne desava. Jel mozda market koci ili sta?

Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

Jel stavio neko ICS? Ja sam ga metno i za sad mi sljaka odlicno. Igre lete kao da sam stavio jos jednu graficku :P A to je zbog drivera sa nexusa ili cega vec, extra stvar.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

gica_komandos, Build 12 od teamhaksunga je super mega giga odličan. Sve radi super, i još lepše izgleda.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Lolipop
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Okt 2007. 02:20

Post od Lolipop »

pozdrav,da li mogu preko tel. da idem na net kad ga prikopcam na komp,tj. da mi sluzi kao usb modem,sa N82 to moze pa me cudi da ne moze galaxy ili gresim?
*samsung galaxy s plus*

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Stavio sam ja ICS, i meni isto radi super, samo još da srede WiFi tethering i neće imati nikakvih problema :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Lolipop napisao:pozdrav,da li mogu preko tel. da idem na net kad ga prikopcam na komp,tj. da mi sluzi kao usb modem,sa N82 to moze pa me cudi da ne moze galaxy ili gresim?
Settings/wireless/ tethering
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Pozdrav evo me kod drugara koji hoce da flesuje samsung i9000 galaxy s i ima softver eclair 2.1.Imamo problem fon nece nikako da udje u download mode na nacin kako je objasnjeno u temi o galaxy-u.Ona kombinacija kad je fon ugasen pa da se pritiskaju ona tri dugmeta ne radi posao.Kako to da odradimo da bi usao u download mod da bi ga flesovali.Fon dosta sporo radi i treba mu noviji softver.Nismo bas vesti da pravimo jig kabl ako sam dobro shvatio.Mislim da samo tako hoce u download mod.Ima li neka druga kombinacija da ga nateramo da udje u download mode?Svaka preporuka dobrodosla.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

bojke1, Jeste li proverili da li su svi tasteri ispravni? Ako neki nije ispravan neće ući u download mod...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Svi tasteri su ispravni.Sto posto rade.Ali jednostavno nece ni u recovery ni u download mode.Ne znam sta moze da bude problem osim sto je verzija softvera koji sada ima prastara.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

A standardan fleš preko kies-a? Da li on nudi nešto?
U međuvremenu bekapuj sve podatke, pa ako ništa neće probaj da uradiš jedan hard reset...
Ili pokušaj ovako, za galaxy ace kod takozvanog soft bricka kada neće u download mod ugasiš telefon, izvadiš bateriju na par minuta, držiš pritisnute tastere i zatim ubaciš bateriju... Možda će to uspeti i za S verziju, a ništa ne košta da probaš! :wink:

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Kies ga prepozna ali kaze da za ovu verziju softvera nije moguce uraditi nadogradnju.A ovo drugo sto si naveo smo probali jer smo nasli objasnjenje na nekom stranom forumu ali ni to nije pomoglo.Jednostavno nece ni u recovery ni u download mod.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

flesuj preko odina...vjerovatno zakljucan ulazak u recovery.....druze bar galaxy S nije problem flesovati sto nacina ima...kucaj u google i izbacice ti 100 nacina...nemoj da si lijen :)
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Pa meni je problem da ga odin vidi kad nece u download mod da udje.Jednostavno odin ga ne vidi.To mi je najveci problem.

Svoj telefon kak udjem u download mode i zakacim preko odina odin ga vidi i prepozna a drugarov jednostavno ne vidi zato sto ne moze da udje u download mode.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Sad samo pronašao ovo na netu, ne znam da li si video? :blinky:
FIX

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Nisam hvala za link.Ali trenutno fon nije kod mene pa cu poslati ovaj link drugaru da procita i vidi da li moze nesto da uradi.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

bojke1, deluje mi da to rešava problem, ako ne ne gine mu servis.... :shock: ps javi šta je urađeno da znaju i drugi da li je to rešenje ;)

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Evo da javim uspeo je drugar da udje u download mod preko ovog objasnjenja sto je zakacio user bachika link

http://androidadvices.com/fix-download- ... -galaxy-s/

http://www.addictivetips.com/mobile/fix ... -gt-i9000/

Pratio je uputstvo sa ovog linka i sa ovog drugog koji je slican. Sad sve radi kako treba.
Pozdrav.

mangaboy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 03. Jul 2010. 10:57

Post od mangaboy »

Imam Galaxy S plus i zadovoljan sam telefonom, ali mi se javlja mali lag koji me živcira. Da li ce izlaskom ICS to biti ispravljeno, jel ima neko neke informacije.? Fon je preko paketa, pa ne bih da jos brljam po njemu zbog garancije. I jos jedno pitanje da li ce uopste biti oficijalnog updejta na ICS ili ne?

Odgovori