Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Imam I9000 na kom je putem Kies apdejtovan firmver na 2.3.5. Pošto nisam uspeo pronaći "unroot" za moj firmver da li to znači da je jedini način ukidanja rutovanja flešovanje telefona? Da li wipe u servisnom modu ukida rutovanje? Nisam uspeo pronaći na Kies-u opciju za ponovno flešovanje istom verzijom u cilju reparacije, postoji li? Ovo pitam zbog vraćanja telefona na "fabričko" stanje. Da li flešovanje Odin-om nekog stock ROM rešava pomenuti problem?
@lesa0208, Uspeo sam, hvala!
Izasao sam napolje, nasao neciju nezasticenu mrezu, ulogovao se na Market gmail nalogom i sljaka ko leptir. Kada sam se vratio u stan prepoznao me Market i preko kompa. Jos jednom hvala.
Market mi kaze da su programi instalirani, a ja ih ne vidim u telefonu nigde. Jel treba da mi izadje neka poruka da su ti programi ubaceni u fon? Meni se nista ne desava. Jel mozda market koci ili sta?
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
Izasao sam napolje, nasao neciju nezasticenu mrezu, ulogovao se na Market gmail nalogom i sljaka ko leptir. Kada sam se vratio u stan prepoznao me Market i preko kompa. Jos jednom hvala.
Market mi kaze da su programi instalirani, a ja ih ne vidim u telefonu nigde. Jel treba da mi izadje neka poruka da su ti programi ubaceni u fon? Meni se nista ne desava. Jel mozda market koci ili sta?
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
Pozdrav evo me kod drugara koji hoce da flesuje samsung i9000 galaxy s i ima softver eclair 2.1.Imamo problem fon nece nikako da udje u download mode na nacin kako je objasnjeno u temi o galaxy-u.Ona kombinacija kad je fon ugasen pa da se pritiskaju ona tri dugmeta ne radi posao.Kako to da odradimo da bi usao u download mod da bi ga flesovali.Fon dosta sporo radi i treba mu noviji softver.Nismo bas vesti da pravimo jig kabl ako sam dobro shvatio.Mislim da samo tako hoce u download mod.Ima li neka druga kombinacija da ga nateramo da udje u download mode?Svaka preporuka dobrodosla.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
A standardan fleš preko kies-a? Da li on nudi nešto?
U međuvremenu bekapuj sve podatke, pa ako ništa neće probaj da uradiš jedan hard reset...
Ili pokušaj ovako, za galaxy ace kod takozvanog soft bricka kada neće u download mod ugasiš telefon, izvadiš bateriju na par minuta, držiš pritisnute tastere i zatim ubaciš bateriju... Možda će to uspeti i za S verziju, a ništa ne košta da probaš!
U međuvremenu bekapuj sve podatke, pa ako ništa neće probaj da uradiš jedan hard reset...
Ili pokušaj ovako, za galaxy ace kod takozvanog soft bricka kada neće u download mod ugasiš telefon, izvadiš bateriju na par minuta, držiš pritisnute tastere i zatim ubaciš bateriju... Možda će to uspeti i za S verziju, a ništa ne košta da probaš!

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Evo da javim uspeo je drugar da udje u download mod preko ovog objasnjenja sto je zakacio user bachika link
http://androidadvices.com/fix-download- ... -galaxy-s/
http://www.addictivetips.com/mobile/fix ... -gt-i9000/
Pratio je uputstvo sa ovog linka i sa ovog drugog koji je slican. Sad sve radi kako treba.
Pozdrav.
http://androidadvices.com/fix-download- ... -galaxy-s/
http://www.addictivetips.com/mobile/fix ... -gt-i9000/
Pratio je uputstvo sa ovog linka i sa ovog drugog koji je slican. Sad sve radi kako treba.
Pozdrav.
Imam Galaxy S plus i zadovoljan sam telefonom, ali mi se javlja mali lag koji me živcira. Da li ce izlaskom ICS to biti ispravljeno, jel ima neko neke informacije.? Fon je preko paketa, pa ne bih da jos brljam po njemu zbog garancije. I jos jedno pitanje da li ce uopste biti oficijalnog updejta na ICS ili ne?