Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
dule88 napisao:kako da podesim da vrsi direktno pretragu satelita za wi-fi?Namestim pretragu z awi-fi ali smao trazi lokalne dostupne mreze i njih mi i daje za izbor uglavnom zakljucane i slabog dometa?
Je l' ti to nas malko zezas?
Kazes da si koristio Galaxy S2 i pre, kako tad nisi imao ovaj "problem"? Kakve veze imaju sateliti sa wi-fi pobogu dule...
Hteo bih da preko Odin-a uradim update SW pa bih molio za nekoliko pojasnjenja. Telefon je iz Telenora uz paket i ja ga nisam otkljucavao niti sam proveravao da li je zakljucan, da li je to neophodno pre upotrebe Odin-a? Zbog nekih svojijh tripova, stavio bih samo stock rom, pa me zanima gde mogu da pronadjem koji je najnoviji ili jos bolje najbolji stock rom? Da li uz stock rom mogu da se stave neke od tema koje ljudi prave?
Kanarinac, za kernele ne moras da radis wipe samo ga flesujes kroz recovery.
varicak, teme neces moci da ubacis jer koristis stok ne root-ovan rom. NIsta ne moras da otkljucavas samo nadji rom koji ide preko odina za nas i to je to.
Da li se još nekom prkazuje dupli imenik u sms (kada idem na nov sms i kliknem na imenik, sva imena su dupla), kad uđem u imenik normalno po jedan kontak imam, štiklirani su samo google kontakti?
Baraba isti problem imam i ja znaci kada udjem u poruke pri izboru kontakta svi kontakti su mi dupli ne znam sta da radim . Gledao sam i podesavanja stiklirani su mi samo kontakti iz telefona koje sam kopirao sa sim kartice ali i dalje vidim duple kontakte pri izboru kontakta kada saljem poruke
Neće kada se šalje SMS. Ja sam sredio svoje kontakte ne Google nalogu i onda ih sinhronizovao sa telefonom. U imeniku sada imam svaki kontakt samo jednom jer sam isključio da mi pokazuje kontakte sa SIM kartice. Ali kada se kuca poruka i kada iz imenika želiš da povučeš broj na koji šalješ SMS pokaže i kontakte sa SIM-a (stoji ikonica pored) i to ne znam kako da isključim. Ako neko zna bilo bi lepo da podeli sa nama, jer je vrlo iritirajuće
Negde napred je bilo resenje kako da slike pozivaoca ne budu ovako lose,pikselizovane ali nesto nisam uspeo da se snadjem. Zna li ko resenje?Za ovakav fon uzasno je ruzno videti onakve slike pri pozivu.
danish, prvo moras iskljuciti google sync kontakata u settingsu. Drugo, moras skinuti i instalirati neki phone.apk koji podrzava fullscreen contact slike. Moja preporuka ti je ovaj sto i ja imam i sto je neko stavio link sa Turkbey roma. TEK onda dodajes slike za kontakte i bice ti fullscreen bez pixelizacije. Pozdrav
Samo da vam kazem da se to sa duplim kontaktima pri slasnju sms-a ne desava samo na Samsungu, ja imam HTC Desire i ista stvar je i na froyo i gingerbread, od kako imam telefon to se desava. Zasto, nemam pojma.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Imam pitanje za vas. Da li vam laguje kamera pri 720p i 1080p snimanju? Meni da, malo secka pa je tecno pa opet secka i sve tako. Na manjim rezolucijama je sve ok.
I da, OGROMNA mana telefona su slusalice. Jako lep izgled, ali ergonomija je uzas. Meni je malo uvo i ispadaju mi non stop. Probao sam sve rezervne navlake i sve ispadaju manje vise. Za zvuk nemam primedbi.
Jorda meni kada snimam na full hd nikada ne secka t.j kada pustam snimak,sve savrseno radi.A za slusalice se slazem,jako lose,i meni cesto ispadaju.
Ja kada saljem sms ne izlaze mi dupli kontakti a bas nista nisam podesavao.
Baterija zna da izgura dan ipo sto je extra.Telefon nema manu prelep lagan,jedino sto zna nekad net veza da jako oslabi i nestane na neki sekund.
Baraba, cam ver. je SCEF02.
Koristim Litening rom 6.1 - 2.3.4
Isto mi je bilo i sa KK2 2.3.6 samsung roma...
Evo link za snimak http://www.2shared.com/video/S80GArqw/v ... 10-06.html
A imam i jedan koji nije seckao nimalo, samo ne mogu da se setim da li je na stock 2.3.3 sniman ili ne...
Pomalo je iritirajuce, tako da molim za pomoc. I znate li kakav dobar program za kompresiju ovih snimaka, mislim deru memoriju...
Gde si kupio telefon?Ja sam ga uzeo u Telenoru i znam jos ljudi koji su ga tamo uzeli i niko nema problem sa seckanjem na full hd rezoluciji snimaka,sve radi savrseno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.