Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ja koristim ovu koja je vec u telefonu obicne google mape i precizne su kako sam video do 10 metara,svaka raskrsnica u manjim gradicima i okolini,i u pokretu lepo prikazuje putanju ma sve...provereno su extra i bolje mi ne trebaju...svaka benziska pumpa se vidi ma sve...
Nemam problema s akamerom,ni sa video snimanjem u full hd rezoluciji pri slabijem osvetljenju,snimao sam u polu mraku i pri reprodukciji nema nikakvog kocenja video snimka...jedino me zeza kada gledam film pa prevod stoji do sledeceg izgovora,t.j do sledece scene gde se govori,malo iritira ali ne smeta.Za sada sve radi kako treba,za ove dve nedelje.
Nemam problema s akamerom,ni sa video snimanjem u full hd rezoluciji pri slabijem osvetljenju,snimao sam u polu mraku i pri reprodukciji nema nikakvog kocenja video snimka...jedino me zeza kada gledam film pa prevod stoji do sledeceg izgovora,t.j do sledece scene gde se govori,malo iritira ali ne smeta.Za sada sve radi kako treba,za ove dve nedelje.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
dule88, imaš neki problem sa playerom koji koristiš (ako na svakom filmu titl isto stoji). Izbriši kodeke i player, instaliraj kao što reče hirurg, MX Video Player, od formata jede drva i kamenje, apsolutno svaki fajl mi je otvorio, evo link ispod:
http://goo.gl/yajMV
Dpb, iGO nema brojeve kuća ni u BG ni NS, kamoli u manjim mestima
Karadza, preporučujem ti iGO (osim ako nemaš neki neograničen net pa možeš da koristiš Google mape, one troše data, jer svaki put moraju da učitaju mape sa neta).
http://goo.gl/yajMV
Dpb, iGO nema brojeve kuća ni u BG ni NS, kamoli u manjim mestima

Karadza, preporučujem ti iGO (osim ako nemaš neki neograničen net pa možeš da koristiš Google mape, one troše data, jer svaki put moraju da učitaju mape sa neta).
FAbricki je rom 2.3.3 moguce da je aplikacija,ali ne desava se cesto,sinco se desavalo pa je prestalo,malopre opet i sad nista.Dal' radi neki pozadinski proces.PObrisacu sve sem FB-a,Skype i Battery Saver-a pa da vidimo.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nekih 20 min se nije desavalo,evo sad opet na svakih 10ak sekundi se upali i tako drzi mozda 5 sekundi,pa onda prestane.A pobrisao sam skoro sve od aplikacija.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Pa prekjuce sam ga kupio,nov je telefon.Evo sad se ne desava nista,izvalio sam da hoce kad mu cackam neke aplikacije,ali ne znam koje pa sam sad sve pobrisao i evo sve je ok.
Baterija,juce u 10 prepodne skinut sa punjaca,nocas u pola 4 baterija 19%.U to ide ceo dan wifi upaljen,kamera radila,10ak slika,jedan video radi testa,skidanje aplikacija sa marketa ceo dan,isprobavanje vec postojecih,fb,skype,sms 30ak komada,i uvece film preko youtube.To je 17 ipo sati,a stednju baterije sam podesio kad padne na 30%.Sto i nije lose,s obzirom da sam imao HD2 koji je neuporedivo brze zdrao bateriju sa mnogo manje koriscenja.
Koliko otprilike traje punjenje?
Baterija,juce u 10 prepodne skinut sa punjaca,nocas u pola 4 baterija 19%.U to ide ceo dan wifi upaljen,kamera radila,10ak slika,jedan video radi testa,skidanje aplikacija sa marketa ceo dan,isprobavanje vec postojecih,fb,skype,sms 30ak komada,i uvece film preko youtube.To je 17 ipo sati,a stednju baterije sam podesio kad padne na 30%.Sto i nije lose,s obzirom da sam imao HD2 koji je neuporedivo brze zdrao bateriju sa mnogo manje koriscenja.
Koliko otprilike traje punjenje?
Opet ja,da li je moguce da voice talk radi bez podrske mreze,wifi,edge svejedno?
Kad mi je ukljucen wifi radi,a kad nije onda pise check your network.
Kad mi je ukljucen wifi radi,a kad nije onda pise check your network.
cao svima, postao sam i ja vlasnik ove masine, pa imam neka pitanja..
ovako, mene zanimaju 2 stvari za pocetak...
kad skinem neku aplikaciju iz marketa, ili slikam, na koju memoriju mi se skladiste te stvari? Na system storage ili USB storage...mislim da je ovo prvo, a taj deo memorije mi je dosta manji od ovog drugog, i zbog toga mislim da pocinje telefon malo da mi se usporava..
druga stvar, koja mi uzasno ide na zivce je sledeca...kad kucam poruku, koja je poveca (da zauzima oko 5-6 regularnih poruka), pojavi mi se na ekranu da mi telefon konvertuje sms poruku u mms, i pise mi sa strane 1kb...i ta poruka nema sanse da se posalje, samo stoji sending...i to je to.. a inace normalno saljem slike preko mms, sve regularno stize.. da li postoji neka opcija u podesavanju da se ovo ispravi, ili neki program koji moze ovo da regulise?
hvala unapred, i pozdrav za sve od novog clana
ovako, mene zanimaju 2 stvari za pocetak...
kad skinem neku aplikaciju iz marketa, ili slikam, na koju memoriju mi se skladiste te stvari? Na system storage ili USB storage...mislim da je ovo prvo, a taj deo memorije mi je dosta manji od ovog drugog, i zbog toga mislim da pocinje telefon malo da mi se usporava..
druga stvar, koja mi uzasno ide na zivce je sledeca...kad kucam poruku, koja je poveca (da zauzima oko 5-6 regularnih poruka), pojavi mi se na ekranu da mi telefon konvertuje sms poruku u mms, i pise mi sa strane 1kb...i ta poruka nema sanse da se posalje, samo stoji sending...i to je to.. a inace normalno saljem slike preko mms, sve regularno stize.. da li postoji neka opcija u podesavanju da se ovo ispravi, ili neki program koji moze ovo da regulise?

hvala unapred, i pozdrav za sve od novog clana