Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Instalirao sam ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1436817 ok je ovako dosta je stabilan jedino sto mi se ne svidja je to sto nemoze da se ukljuci zvono i vibracije u isto vreme i to prosto nemogu da verujem ali nema te opcije

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Hoce li skoro biti update na ICS,neki stabilan?
Ne znam da li da dizem na 2.3.6 ili da cekam ovaj?Iako ne znam ni kako se dize Android :lol:
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Karadza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2012. 02:29

Post od Karadza »

Ako ne znas, bolje ne cackaj. Ja sam se jebavao sa tim cela 2 dana, padala mi je mreza, ekran je menjao boje, brzo se trosila baterija. Sad sam srecan sa 2.3.4, i dok ne izadje noviji oficijalni za nasu zemlju, ne menjam. :D

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Bas tako,ni ja ne menjam nista i ne rizikujem :) Jel zna neko da li postoji neki free program za S2 da se mzoe gledati tv,bilo koji kanali?Sumnjam da imaju besplatni ali ako neko zna,neka napise,da napomenem da sam postpejd tarifa.
I da li je mozda neko pokusao da poveze S2 sa racunarom na usb vezu i da ide na net ali preko racunara?Ja sam pokusao ali ne mogu a sa k800 mogu ici na net sa racunara kada ga povezem na usb,jeste spor net ali za prosecne sajtove odlican.

bole73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 22:03

Post od bole73 »

Juce mi je ispao telefon,na snijeg,nista strasno.Nakon par sati sam primijetio zelenu tackicu na ekranu,negdje sam procitao da je to mrtav piksel,da ih ima crnih,bijelih i u raznim bojama.U cemu je razlika.Telefon je star 5 mjeseci,nisam imao nikakvih problema.interesuje me,da li se ova tackica pojavila,zbog toga sto mi je telefon ispao i da li se moze rijesiti?Nemam garanciju na telefon.Hvala

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

bole73, pre bih rekao da je zaglavljen piksel. Idi sa telefonom na youtube i kucaj how to remove stuck pixel i izbacie ti klip koji traje par minuta i menja samo boje pokreni klip par puta i vidi da li ti se ta zelena tackica sklonila.

bole73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 22:03

Post od bole73 »

lesa0208,puštao sam klip mnogo puta,ali se tačkica nije sklonila.Da li da budem uporan sa tim video klipom,ili da se obratim serviseru,ako oni to mogu skloniti?Tačkica se nalazi,otprilike na sredini ekrana i prilično smeta.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

bole73, mozes da probas jos koji put, mada ni servis ti nece mnogo pomoci ako je otisao piksel, jedino da zamenis display ako ti toliko smeta :/

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Ja sam cuo da tu moze da pomogne blaga fizicka "masaža" pixela, ali nemoj da pokusavas nista na moju rec ja sam to samo nacuo negde, vise se ni ne secam gde... :unsure:
Samo nek se rolaju....sarme.

@ Marko @
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Feb 2012. 13:44

Post od @ Marko @ »

Pozdrav Svima ,

Citao sam i guglao i verovatno od previse informacija mi se pomesalo sve.. :wacko:
Da li Kernel update moze na svaki S2 bez obzira koji je ROM unutra ili nemoze ?
I ako se ubaci taj Kernel od 7 mb sta se dobija konkretno ?
Nesto mi tu nije jasno pa bih molio za objasnjenje.

Hvala
Galaxy S 2

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Kernel mozes bukvalno da shvatis kao driver telefona. Mozes da stavis koji hoces nezavisno od ROMa, mada se preporucuje sto slicnija oznaka sa firmwareom. Ja jos uvek cekam neko da proba XWKDD i da uporedi display sa drugima ..
Inace, kernelima mozes dobiti brzi i stabilniji fon, duzi vek baterije itd...

@ Marko @
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od @ Marko @ »

Hvala Jorda ,

Konkretno citam da je novi phenomenal 4.0 extreme dosta dobar i da stedi maksimalno bateriju , zato sam i razmisljao o cemu se tu radi i sta se konkretno dobija .

http://dl.dropbox.com/u/33360162/phenom ... xtreme.zip
Galaxy S 2

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

@ Marko @, koji ti je ovaj vidzet za sat, na tvom avataru?
odlicno izgleda

@ Marko @
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od @ Marko @ »

Tako najvljuju novi S3 , pa mi se svidelo pa sam stavio za svoj avatar .
Samo kako stoje stvari nece ga biti pre proleca , nesto se pricalo da ce biti sad u Februaru ali ne tesko.
Galaxy S 2

dekimaks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 22:19

Post od dekimaks »

Jel zna neko kad se ocekuje oficijalni 4.0.3?Ili koji je po vama najstabilniji custom ics?Probao sam par njih al ni jedan nije stabilan :smutny:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

dekimaks, mozda sredinom godine, a sto se tice oficionalnih romova ni jedan jos uvek nije stabila...

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Sta se desava sa skajpom? Od pre par dana nece da radi video call, moguce je da su zeznuli nesto u zadnjem updateu, a radio je kao sat. Krene kao initializing video i nista, crn ekran ili izbaci samo voice call i nece da upali kameru...

srlesrki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2012. 10:53

Post od srlesrki »

Kod mene skyp radi ok, normalno sljaka video call, bas sam danas imao video poziv i to sa kariba i sasvim je ok radio. Recite mi koliko vredi kalibracija baterije i dali se to isplati raditi.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Na xda pise da je kalibracija cista glupost. Aj ako ti nije tesko pogledaj koja ti je verzija skypea pa javi.
Pozdrav

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Pozdrav svima, evo odgovora na pitanje koje se ovde dosta postavljalo, naime radi se o programu koji omogućava da mob bude rooter i da se poveže preko gprs sa lap topom,i da tako koristite net na lap topu. Pa ko ima dosta Mb sada može da koristi taj net za surfovanje na lap topu, nadam se da sam nekome pomogao,a da umalo da zaboravim program se zove Usb Teathering
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Odgovori