Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
srlesrki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2012. 10:53

Post od srlesrki »

Jorda, verzija skypa je 2.6.0.95, i hvala za informaciju o kalibraciji baterije. Pozzz i svako dobro

@ Marko @
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Feb 2012. 13:44

Post od @ Marko @ »

Da li je neko probao novi TurkBey ROM V33 ??
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7s6DfBkmtc

Ako jeste bilo bi lepo da opise svoja iskustva.
Galaxy S 2

danish
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 16:22

Post od danish »

Pozdrav. I dalje nisam pronasao resenje da kvalitet slike pozivaoca bude dobar. Vec sest meseci se sa tim rvem i nista. neko je pominjao neku sinhronizaciju ali nisam uspeo. Neka pomoc...?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

danish
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 16:22

Post od danish »

Jesam.Probao sam sve zive app i slike su strasno mutne tako da je to do podesavanja u telefonu. Za koplje je jaci od konkurencije ali kad vidis sliku pozivaoca katastrofa.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Jel se igra neko sa nekim ICS romom, ili cekamo CM9 ?

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

ja sam imao wanamlite ICS ali nisam bio nikako zadovoljan strasto je bio nestabilan a sad imam CM9 nije finalan ali nije ni tako los ima par nedostataka ali ispravlja se to polako

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

da mada CM9 kao i ostalia imaju problem sa MTP-om, sto mi se ne svidja nikako jer moram preko web shering da serujem stvari na telefon.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

danish, ja sam ti napisao proceduru za contact slike. Prvo MORAS da imas rootovan telefon. Onda iskljucis contacts sync sa google (settings>accounts & sync). Onda instaliras phone i contacts .apk-ove sa TURKBEY roma (imaju linkovi za sve u ovoj temi jer sam odatle i ja skinuo) pomocu darky rom 2 alatke koju imas na marketu. TEK tada dodas slike za kontakte koje zelis i bice ti vrh.
Pozdrav

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Imam problem pokusao sam da radim root i naravno root nije uspeo radio sam sve po uputstvu i sada jada palim fon vidi se zuti trougao sa znakom uzvika a sam tel ima dosta svetlije boje nego obicno ja sam radio format usb mem i resetovanje ali nista opet se vidi zuti trougao(sta on znaci??) kako sada da vratim tel da bude kao pre nego sam pokusao root. da li neko zna sifru za hard reset da li bi to pomoglo,ne znam zsista sta da radim ako moze pomoc
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Dejan A
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Feb 2012. 08:50

Post od Dejan A »

Molim za pomoc. Tel nece da upali bez punjaca, radio normalno dva meseca a sad kad je ugasen pojavi se baterija sa trouglom u kome je termometar..Kad upalim tel i izvadim punjac on radi normalno ali u gornjem levom uglu stoji da je upaljen MTP a nikakav kabl nije prikacen.Hvala :(

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

oxigen, nisi radio bas sve po uputstvu, jer da jesi ne bi ti se ovo desilo. Sledeci put pazi sta radis, prvo procitaj sve pa tek onda polako korak po korak.
A sad, sta ti je ciniti... Mozes u download mod da udjes? Ako mozes, a trebao bi da mozes, uradi to, stavi neki drugi rom preko Odina i trebalo bi da sljaka. Pa posle toga root i to je to. I nemoj biti toliko brzoplet. Znam da je lepo imati nov telefon i da hoces odmah svasta nesto sa njim ali citaj polagano.

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

da li je neko koristio CM9 ja ga imam u telefonu i nije los ali imam jedan problem u pocetku je moglo da se prebacuje preko USB a sada nema sanse kao da mi komp ne prepoznaje fon da li zna neko u cemu je problem

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

oxigen, opusti se i uzivaj. Uradio si root, zato imas taj zuti trougao koji znaci da koristis insecure kernel koji mora da se koristi da bi se uradio root. Sto se tice boja, to je verovatno XWKDD kernel o kome sam pricao 100000 puta i niko nije hteo da proba i da javi utiske. Meni su boje dobre samo na ovom kernelu, na ostalim su tamne i oversaturated (prezasicene). Smanji brightness i videces koliko su boje bolje. Ako ti ne odgovara, skini bilo koji kernel, preporucujem ti siyah da nadjes na xda i bice ti boje opet tamne i odvratne. Ako zelis da sklonis zuti trougao, moraces da stavis neki oficijelni kernel, po mogucstvu da se slaze uz oznaku firmvera.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Jorda,Ali ja kada sam pokusao da skinem onaj program za otkljucavanje sim kartice posto mi je tel zaključan samo za Telenor pri pokretanju samsung unlock app.piše mi kao nešto da je taj program samo za rootovane tel.pda me je to bunilo,i to posto nemam ni superuser ikonice. A sto se tice osvetljenja sve je dosta svetlije, malo mi je čudno zato što sam se bio navikao na onaj tamniji ekran. Jorda kako se tebi čini ovaj svetliji ekran????? Nesto razmišljam i mislim da mi tel nije rootovan do kraja da li je to moguce, zato što kada hoću da instaliram neku app.za rootovane tel.piše mi da vas mob.kao nema tu privilegiju nije rootovan!!!! Sta mi je sada dalje činiti, ako neko može da pomogne????

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Dpb, idi u settings>aplications>development>usb debugging ( odstikliraj ako je stiklirano ili stikliraj ako nije) trebalo bi da usoes, ako nece ne bih znao zasto.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Jorda u pravu si instalirao sam taj kernel XWKDD i dosta primetno su svetlije boje na ekranu, na početku mi je bilo malo neobično zato što sam ranije imao tamniji ekran, ali polako se navikavam..po meni su prednost ovog kernela jasnije slike i generalni svetliji ekran. Koji je bio fabrički kernel da li znas,i ako budem updejtovao otom potom preko kiesa kada izdje regularni 2.3.5 da li cu izgubiti ovaj kernel????

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

spasa, nema sanse ni tako probao sam sve, izgleda da cu resiti da promenim rom bar dok ne rese te probleme ali me najvise nervira onaj bekap :x

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

oxigen, ovde su ti svi oficijelni firmveri i njihovi kerneli
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278
Da sam na tvom mestu zaboravio bih kies i pozabavio se odinom. Imas na YT klipova koliko hoces kako se radi sa ovim, zaista je prosto. Ako stavis neki drugi firmver izgubices KDD kernel, ali ga mozes opet vratiti preko odina za 2 minuta. KDD je najstariji kernel za ovaj fon, svi posle njega imaju zatamnjenu sliku. Zasto, nemam pojma...

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Danas sam cackao telefon i konacno sam uradio root sada vidim superuser ikonicu i onu drgu CVM
eto uspeo sam konacno hvala svima koji ste mi pomagali u proteklom periodu,ipak mora da se preceslja ceo forum i plus strani forumi i to je to... Danas sam stavljao i najnoviji siyah karnel ali ne znam mnogo mi je to tamno,moj karnel je XWKDD boje su malo svetlije al ok je za sada. Da li neko moze da predlozi neke korisne aplikacije za rootovane mob.??
Koji vi karnel koristite, i koji rom????

Odgovori