Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
srlesrki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2012. 10:53

Post od srlesrki »

Behemoth, kupi usb JIG od Pancevca i slobodno cacka i isprobavaj razne romove i nemoras vise da ides u servis. Uz Jig ti covek posalje i uputstvo na srpskom kako da flesujes i videces veoma je jednostavno. Sve sam i ja to prosao prvih dana i meni je bio zakovao i svasta se desavalo samo je JIG spas. Naravno ako nisi siguran necackaj. Svako dobro sa sredjenim fonom.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ma sad ne cackam nista,kad mi nesto treba u servis i cao :)
Nego,jel zna neko kako da izbacim ovaj androdi i da predjem na google play,jako me nervira
I boje su mi malo kao isprane sad,verujem da je to do roma.
Edit
Slike na telefonu nisu tako ostre kao sa prethodnim romom,malo su bledje i kao da se mesaju boje,ali kad ih prebacim na komp nema toga.Sa video isto.
Se desavalo nekome,ili je rom neka krsina?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

srlesrki
Novajlija
Novajlija

Post od srlesrki »

Behemoth, koliko ja znam za nasu zemlju je fabricki 2.3.4 a ne 2.3.3. Probaj da stavis 2.3.4.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Behemoth, balkan je cudo druze...kad odneses na sevis vrlo lako mogu svasta da izvade i stave sto ne valja i onda taj korisni dio prodaju po dosta boljoj lovi...kod samsunga je to vrlo cest slucaj tako da nemoj da se cudis ako ti ubrzo nesto skikne ...surova stvarnos sta da se radi
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ne verujem,servis mi drzi profesor iz osnovne i drugar kog znam godinama..
Verovatno je do kernela,malo sam procesljao temu,vidim da se vec desavalo nekima to.
Samo sto ja vise nista ne cackam,lepo u servis pa nek dizu oni.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

dekimaks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 22:19

Post od dekimaks »

hirurg napisao:...balkan je cudo...

Ulazimo u EU nemoj tako... :oops: :oops:

i9100gt
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Mar 2012. 11:17

Post od i9100gt »

Uspelo je, povezao sam se bez problema. Sada sve radi kako treba.

Hvala puno :)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Koji kernel preporucujete na 2.3.4 da ima normalne boje?Ovo me izluduje koliko je ispran ekran da ne mogu da gledam telefon koliko mi je odvratan.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Ako ti je XWKDD kernel, smanji brightness na 30% i uvideces da su boje realnije nego sa prethodnim kernelima na kojima su tamne i prezasicene. Ja sam probao 10ak i vratio na prvi KDD koji necu menjati uopste jer se na istoj slici sa ostalim kernelima ne vidi NISTA cak iako stavim brightness na 100%..

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

XVKDF je kernel,navikao sam na prezasicene boje,juce uporedjujem sa Arc S pre i posle,sa starim daleko bolje slike,a sad sa ovim uzas blagi spram SE.
Boje kao da se mesaju,plava i zelena,prelivanje.Najveci problem je sto ne znam koji mi je fabricki bio,pa da odma znam na koji da vracam.Budala nisam zapisao

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

KDF nisam probao, vidi nadji na nekoj od prethodnih stranica sam upload KDD i okacio link, probaj njega pa javi utiske.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Behemoth, imao sam slične probleme, meni su u servisi instalirali 2.3.6 firmeare cesto mi je padala mreža, što me je smaralo,i onda sam sam resio da inst.firmware koji sam ja sam odabrao,i sada sam prezadovoljan. Tebi preporučujem da s xda foruma izabereš firmware koji ti se dopada i instaliraj ga, meni je iskreno bilo bezveze da imam ovakav tel,a da mi nešto ne funkcioniše kako treba. Znači imaš ovde detaljna uputstva ako treba neka pomoć slobodno pitaj.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

dekimaks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 22:19

Post od dekimaks »

Jel zna neko kad se ocekuje oficijalni ics ?Cuo sam da se desava nesto al ne znam kad cemo mi stici na red ? :unsure:

srlesrki
Novajlija
Novajlija

Post od srlesrki »

dekimaks, mi cemo najverovatnije biti zadnji vidis i sam da nismo dobili ni 2.3.5 ni 2.3.6. ali valjda ce doci. probao sam poljsku verziju 4.0.3 i nista narociti nije izmenjeno malo je nasminkano mada treba duze vreme da se testira pa da se vidi razlika. mada evo vam link pa vidite sami sta je promenjeno u power point prezentaciji http://www.youmobile.org/joseph/ICS/Gal ... r-2.0.pptx

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Apdejtovan 2.3.6 i problem sa bojama je resen.
Telefon radi osetno brze i tecnije,kao da se preporodio

srlesrki
Novajlija
Novajlija

Post od srlesrki »

Polako ali sigurno stize i za nase trziste ICS 4.0.3 jeste sporo ali vidim svaki dan po neka zemlja dobije, pa i da smo zadnji za 40-tak dana ovim tempom i mi cemo dobiti.

Dejan A
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Feb 2012. 08:50

Post od Dejan A »

Ima par dana kako sam uradio update preko WIFI ja, nekih 215 mb. Pre ovog androida imao sam 2.3.5 u telefonu i sad sa ovim 4.0.3. mi se desavaju neke cudne stvari...Na nekoliko aplikacija mi se desi da telefon zabaguje, npr Sat,FullScreen Caller.. sto nije bio slucaj sa predhodnom verzijom.Nisam nista formatirao,backupavao itd.Samo skinuo nadogradnju, telefon se upalio ugasio par puta, sacekao instalaciju..E sad cu morati da naucim kako da vratim na 2.3.5. Ekran je nekako cini mi se ispran, osvetljenje na pola i dalje je slabo ( predhodno je sam drzao na 1/3 ), cudan mi je i font, i glavna stvar da tel baguje *( zakuca ) pri pokretanju vise aplikacija. Ram memorija je sad izmedju 400 - 500 mb a nekad izmedju 300 - 400. Baterija sad izgura dva dana i to je to ukratko. Napominjem da nisam neki hevy user, imam tel nekih 7 meseci i do nadogradnje nisam imao nikakvih softwerskih problema. Odlican je fon i pretpostavljam da sam trebao sve da formatiram pre instalacije.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Dejan A, to sto baguje na nekim aplikacijama vjerovatno da te aplikacije ne podrazavaju ics ili tako nesto, a i sad bi ti bilo pametno da formatiras odnosno uradis wipe.ekran ti je sada ok prije je bio cudan i mutan a i taman...osvjetljenje ce ti doci kako treba nakon wipe...jer vjerovatmo senzori zezaju...itd itd
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Meni na ICS 4.0.3 XXLPQ (zvanicni instaliran preko wifi-ja) salje duple SMS poruke iz svih SMS aplikacija, osim "ugradjene". Vidim na XDA forumu da je to izgleda definitivno bug na XXLPQ. Da nije neko slucajno imao isti problem i nasao resenje (zanima me pre svega resenje za Handcent)?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

tomas.hokenberi, nemas resenje za to jer je problem vezan LPQ tako da cekamo fix za to nazalost, i na svakom romu koji je baziran na LPQ je isto :/

Odgovori