Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Odvojio sam nešto novca i rešio da pazarim extended bateriju cca 3500mAh.Medjutim pošto su mišljenja podeljena sada sam u nedoumici.
Stoga bih molio ako neko ima iskustva ili bilo kakve informacije da ih podeli,ne bi li bacao pare.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

I ja sam hteo da uzmem bateriju, gledao mi drugar u nemackoj. Otisao u prodavnuicu i tamo mu covek rekao da te baterije nemaju veze sa samsungom, vec da je to neki shlj proizvodjac i da mogu da ostete telefon. Pa sam odustao. Ipak to je samo moje iskustvo, valjda ce se jos neko javiti.
I da li iko zna hoce li raditi phone apk sa gingera na ICS-u???????

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

cale, zaboravi tu bateriju, od ovako extra telefona ces dobiti debelo govno, uzmi jos 1-2 obicne, male su, stanu lako u dzep, i sve super. :D

Behemoth, ma ta fleka se primeti samo na izrazito belim povrsinama, neces je primetiti na ostalim slikama, nemoj da lupas glavu zbog toga

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Trenutno koristim ICS 4.0.3 ima par mana zbog kojih planiram da se vratim na 2.3.6 ili na 4.0.1 da li neko koristi 4.0.1 kakvi su utisci??? Meni se generalno kod 4.0.3 ne dopada ti što mi se tel jako brzo greje. Juče sam koristi Igo i za 10ak min navigacije tel se zagrejao na 46 c isto tako se greje i kada koristim net. Primetio sam i da mi baterija dosta kraće traje pri običnom korišćenju, uvek mi je uključeno u pozadini 20 procesa, koristim task killer ali dzaba baterija se istroši za 10 -12h Da li je neko imao sličnih problema. I da li može neko da preporuči provereno dobar room????Koristim ICS XWLP3 4.0.3
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

PepyPN
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2011. 00:02

Post od PepyPN »

Vec 5-6 puta mi se desava da mi se mobilni iz cista mira ugasi kad me neko zove.
Da li je to neki kvar ili se to jos nekom desava?Ako je kvar recite mi da ga nosim na reklamaciju posto sam ga kupio u Telenoru.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

PepyPN, ako nisi rootova, menjao romove i slicno onda reklamiraj. Ako si menjao mozda je do toga. Ja sam isto uzeo preko telenora, ima nekih 8 meseci, i jos mi se to nije desilo.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

PepyPN
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2011. 00:02

Post od PepyPN »

Ja i nemam pojma sta je to "rotovanje" a jesam iso na onu opciju azuriranje softvera koja ima u posesavanjima pa opcija "O Telenoru" pa azuriranje softvera.
Telefon je sam sve odradio nista nisam dodatno dodava.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Instalirah danas najnoviju ver.ICS 4.0.3 XWLP7 zadovoljan sam mnogo, na quadrantu ocena klasika 4800 lagano i to je to.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Imam problem,zelim da povezem S2 sa racunarom preko USB veze da bi racunar koristio 3g internet sa telefona,posto sam postpejd pa imam mesecno 2 gb interneta,pa bih da sa racunara idem na net a da je veza jaca,vezujem odavno k800 ali je slab net,inace sam Telenor mreza,pa neka mi neko objasni kako da racunar preko usb-a povezem sa S2 da bih mogao na net,ne preko wi-fi veze vec preko 3g.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

dule88, Ovako je na ICS firmveru, ako imas Gingerbread mozda se malo razlikuje:

srpski: Podešavanja-> Još ... -> Vezuv, i pprenosiva pristupna tačka -> USB vezivanje
engleski: Settings->More ... -> Tethering and portable hotspot -> USB tethering
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

to sam provalio ali kako onda sa neta da odem na net jel preko internet explorera ili preko mozile,probao sma tako i danas ali ni na jedan nacin nemam vezu to me buni.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dule88, moras imati i na PC-u Kies, koji ce ti instalirati potrebne drajvere za SII u USB tethering modu. Pojavice se novi mrezni adapter preko koga ces izaci na mrezu, nebitno je sta ces koristiti Firefox ili IE.

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

e to nisam znao vec,kako njega d aubacim,t.j odakle da ga skinem i koju verziju na komp?vidim ja da nece nesto,aj pomozi jos malo :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dule88, skines naravno najnoviju verziju, a skidas je sa samsungovog sajta, sa stranice za podrsku za tvoj telefon.

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

sad cu da vidim pa da skinem za komp,hvala puno nadam se da cu uspeti d anadjem i da napokon odradim sve potrebno.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

@Jorda E hvala ti za savet oko osvetljenja :) Mnogo korisan trik da ne moram stalno da idem u podesavanja a sto ga vise koristis precizniji si u podesavanju istog.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ako vas interesuje šta dobijate za 10€ kupivši Hinrox extended bateriju od 1750mAh pogledajte ovde.
;)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Cale pogledao sam snimak, javi što pre utiske pa ako se pokažu dobro,
uzeo bi ja jednu što da ne.pozzz

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

cale, mrzelo me da ukljucujem zvucnike (prekidac je ispod stola) da cujem sta onaj tip prica, sve sam se nadao da vidim kako izgleda raspakovana baterija, a on je vrti, obrce okrece nikako da je otvori.

Nego tih 1750 mAh, je samo 100 mAh vise od standardne 1650 mAh baterije, koliko to zaista znaci?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

To sam ja tomas.hokenberi.
Pojačana,originalna Samsung baterija je 2000mAh.Košta nekih 50-60€.Ako uopšte kod nas ima da se nađe,što čisto sumnjam.
E sad,da se više ne dovodimo u zabludu,ja sam uzeo ovu bateriju i odlučio da je testiram i da završimo sa tom pričom da li je Hinorx baterija dobra ili ne.
10€ nije mnogo,ali zašto bi bacali novac ako je đubre u pitanju.
P.S.Nisam mogao jednom rukom da je otvaram jer sam drugom držao telefon.Baterija deluje poprilično kvalitetno.Sa svim specifikacijama na sebi i hologramskom nalepnicom.Na samom pakovanju je i logo italijanskog operatera "tre".[?!]
:wink:

Odgovori