Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
neshke89, snizice jos, ali ne nesto preterano. Snizio je 5k u onosu na pre 7 meseci.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Pozdrav,
Koliko vam drži baterija na ovom telefonu ako dosta u toku dana slušate muziku sa upaljenim internetom?
Koliko vam drži baterija na ovom telefonu ako dosta u toku dana slušate muziku sa upaljenim internetom?
Jova988, izdrzace 1 dan. Mada sve zavisi koliko ti je ekran upaljen.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Danas sam se vratio na 2.3.6 GB firmware ne znam sa ics nisam bio nesto zadovoljan zauzima dosta rama , dešavalo mi se par puta kada sam hteo da otvorim neke aplikacije da jednostavno dobijem poruku na ekranu aplikacija prinudno zatvorena bilo slobodno samo 200,300mb probao sam i Lite'ning rom ali i on je zabagovao pa sam sada instalirao stari dobri 2.3.6 i neću ga skorije menjati, da li je neko imao slična iskustva?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Meni je ICS isto vukao mnogo rama i malo usporavao telefon.Tacno je bio primetan lag kroz kretanje u meniju,i vratio sam na 2.3.6
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Meni je ICS skratio vreme trajanja baterije. Mislim da cu i ja vratiti na neku prethodnu verziju
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Au bre ljudi pa sta radite vi kad vam ne valja ICS??
Meni je 40% produzen vek trajanja baterije od kad sam presao na isti...
Meni je 40% produzen vek trajanja baterije od kad sam presao na isti...
Ja apsolutno isto koristim telefon kao i pre nega da sam ubacio ICS. Stvarno ne znam sta nije u redu ali me prilicno nervira
Sve mi se nesto cini da telefon u stand by rezimu sisa bateriju kao lud.Recimo probudim se u 8,skinem telefon sa punjaca i ne diram ga uopste.Uzmem ga oko 11 a baterija spala ispod 90%?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Да ли ви који се жалите на трајање батерије користите Самсунгов ICS или неки ROM? И за које тржиште је телефон. Пошто је мени са ICS као да имам други телефон у односу на оно што је било.
@Behemoth
То је мени био проблем док нисам прешао на ICS. Зато ми и траје дуже батерија.
@Behemoth
То је мени био проблем док нисам прешао на ICS. Зато ми и траје дуже батерија.
Otkad sam izvrsio update na ICS (Telenor, zvanicni 4.0.3 ROM) telefon mi se blokirao bukvalno xy puta
skoro svaki drugi dan, nekad se samo ubaguje i ne reaguje na komande i posle 30tak sekundi javi "Unfortunately, MAPServiceSamsung has stopped" i onda kao radi normalno. Nekad se sam restartuje (samo cujem zvuk paljenja telefona odjednom i vidim da se restartovao) a nekad se skroz blokira tako da je samo crn ekran, ne reaguje uopste. U tom slucaju samo pomaze skidanje baterije, vracanje i nakon toga, je li, paljenje. Posle radi normalno, medjutim, danas mi se isto to desi, ja izvadim bateriju, sve po proceduri, upali se telefon, sve deluje normalno da bi posle 2 minuta primetio da mi nema celog imenika
Mora da je neka greska pomislih, restart, medjutim nema nijednog kontakta koji je bio sacuvan u memoriji telefona
Nekoliko kontakta koje sam "greskom" sacuvao kao google kontakte su tu a sve ostalo nema. Skoro 400 kontakata!
Imam neki backup imenika od pre 8 meseci kad sam menjao telefon ali stvarno ne znam sta da radim, da li da nosim telefon u servis, ili da uradim factory data reset (sa ili bez backup-a podataka o aplikacijama) ili nesto trece?
Ako neko ima neku ideju nek javlja
P.S. Sto se tice baterije i meni manje drzi nego na GB, pored toga sto mi fale kontakti sve ostalo radi normalno

Imam neki backup imenika od pre 8 meseci kad sam menjao telefon ali stvarno ne znam sta da radim, da li da nosim telefon u servis, ili da uradim factory data reset (sa ili bez backup-a podataka o aplikacijama) ili nesto trece?
Ako neko ima neku ideju nek javlja

P.S. Sto se tice baterije i meni manje drzi nego na GB, pored toga sto mi fale kontakti sve ostalo radi normalno
HTC 10
Ако ниси након надоградње урадио у менију ресетовање враћање на фабричке поставке уради свакако. Често након надоградње остану неке ствари које праве проблем. Мени се то десило и на S1 и на S2. А то што је нестао именик може бити само да је телефон ресетовао неке ствари приликом блокаде и вађења картице. Има опција прављења резервне копије када се уђе у контакте. И с времена на време уради да не би био у оваквој ситуацији.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
pimplo, drugar zato kontakte prebaci na google i uzivaj ..nece te zaboli glava...druga stvar opet cu ponoviti, znaci posle svake nadogradnje potrebno je uraditi all wipe, znaci drugaciej ne moze da se nadogradnja spoji u cjelinu, znam da vam je zao app i ostalih sranja na telefonu ali ako zelite da nemate frku wipe je lijek...zatim odraditi root telefona i kad se napuni do kraja uraditi kalibraciju telefona i da te bog vidi...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- Markkoni
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Jun 2012. 06:41
- :: Samsung Galaxy I9100
- :: Nokia 100
@pimplo
Imam problem identican tvom...
Uradio sam i Wipe (ili ti hard reset, ili kako god...), i mislim da se situacija malo popravila, ali opet to nije to, i opet se desava da zabaguje i izbacuje neke greske... I ja sam razmisljao da reklamiram telefon, ali se bojim da ce tek tu krenuti moje muke... Najradije bih ga prodao...
Imam problem identican tvom...

Uradio sam i Wipe (ili ti hard reset, ili kako god...), i mislim da se situacija malo popravila, ali opet to nije to, i opet se desava da zabaguje i izbacuje neke greske... I ja sam razmisljao da reklamiram telefon, ali se bojim da ce tek tu krenuti moje muke... Najradije bih ga prodao...
@ hirurg and cgmiki,
Hvala na savetima, resio sam da odradim Factory data reset, pa onda i da ga rootujem napokon i od svih nacina ovaj mi deluje nekako najjednostavniji, jel ima neko iskustva sa istim?
http://www.youtube.com/watch?v=WYE_gpqCUgc
@ Markkoni
Taman sam resio ovo gore da odradim ali sad me tvoj komentar ne raduje bas previse
Iskreno i ja bih ga najradije uvaljao i razmisljam o tome intezivno ali ne znam kolko moze da se uzme sad za njega. Sigurno ga resetujem sad a onda cu da vidim sta dalje. Rutovati ga mogu i kasnije, al ako mora u servis ipak onda ne znam da li sa rutovanjem gubim garanciju? 
Hvala na savetima, resio sam da odradim Factory data reset, pa onda i da ga rootujem napokon i od svih nacina ovaj mi deluje nekako najjednostavniji, jel ima neko iskustva sa istim?
http://www.youtube.com/watch?v=WYE_gpqCUgc
@ Markkoni
Taman sam resio ovo gore da odradim ali sad me tvoj komentar ne raduje bas previse

HTC 10
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Jednostavan odgovor za sve:
Uđete u Recovery-->Wipe data-->Wipe cache partition-->Wipe Dalvik-->Reboot.
I svi problemi,kao rukom odnešeni.
Nema potrebe za nerviranjem i "uvaljivanjem".
Da,pimplo,gubiš garanciju.
Uđete u Recovery-->Wipe data-->Wipe cache partition-->Wipe Dalvik-->Reboot.
I svi problemi,kao rukom odnešeni.

Nema potrebe za nerviranjem i "uvaljivanjem".

Da,pimplo,gubiš garanciju.
@ cale
Hvala cale
Uradio kako si rekao, samo sto je Wipe Dalvik opcija izgleda dostupna samo za rutovane telefone s toga sam sad uradio bez iste i restartovao telefon pa javlljam da li ima nekih promena 
Hvala cale

HTC 10
Za s2 trenutno može da se dobije ja mislim maksimalno oko 250e prijatelj je baš juce uzeo beli s2 za te pare.... A šta ja da kažem naprasno mi je ekran, ja ne mogu ni toliko da dobijem ,a za menjanje celog tauch screena traže mi u servisu 150e .....šta reci.....
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Markkoni
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Jun 2012. 06:41
- :: Samsung Galaxy I9100
- :: Nokia 100
Uradih i ja taj "Wipe cache partition" pa cemo videti ima li napretka...
Hvala cale
Hvala cale