Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
hirurg, Stavis list view. Ali cemu poenta wiza ako zelis da menjas teme i boje? Jednostavno skines drugi launcher. Jel ako zelis da mu menjas osobine onda to vise nije viz. A ako si na GB onda skines TW 4.5, na njemu mozes da menjas.
Ja ne volim da mi aplikacije idu po redu, sam ih grupisem kako mi odgovara.
toda81, trebace ti barem 7-8 dana. Tek tada mi sve leglo kako treba i baterija pocela da dolazi do izrazaja. Uradio sam i 1-2 full wipa isto. Da li ti na Resurrectionu sat zapucava? Meni se desavalo da widget, i onaj sat u status baru zapacavaju, a da mi na lock screen bude sve ok. To mi je jako smetalo.
Ja ne volim da mi aplikacije idu po redu, sam ih grupisem kako mi odgovara.
toda81, trebace ti barem 7-8 dana. Tek tada mi sve leglo kako treba i baterija pocela da dolazi do izrazaja. Uradio sam i 1-2 full wipa isto. Da li ti na Resurrectionu sat zapucava? Meni se desavalo da widget, i onaj sat u status baru zapacavaju, a da mi na lock screen bude sve ok. To mi je jako smetalo.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
xxdulexx, i koliko ti u proseku drzi baterija? Meni na ovom RR v3.0.5 drzi uz neko umereno koriscenje 30tak sati tj dan i po bez problema, ako ga forsiram sa pricom onda 24h.
Azimuth, ja ga punim svaki noc, ali uvece mi ostane na nekih 45% znaci moze da izgura 30h ladno. Kao sto rekoh mozes 3h screen tima ladno, e sad sve zavisi sta radim na njemu dok je ekran upaljen, ako nisu zahtevne stvari igre, video. moze i 4h.
- Azimuth
- Moderator
Da, slicno kao i kod mene na ovom JB. Onda ostajem tu gde jesam dok se ne pojavi nesto bolje 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Hirurg, za sortiranje imas na marketu appzorter za touchwiz
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
xxdulexx, ja za sada nisma imao tih problema sa satom. Zadovoljan sam ovim rom-om, ali sam razmisljao da probam i neki drugi. Skinuo sam ovaj Omega_v4.0_AOKP_build_37_ICS_4.0.4 , mada ne znam da li da ga probam jer ne znam sta cu da dobijem sto trenutno nemam
Reci mi smao jos to da li sada na RR jb rom-u ima opcija da se iskljuci navigation bar jer me je to nerviralo kada sam instalirao prethodu verziju tog rom-a? BEz veze mi je taj navigation bar jer neptrebno smanjuje ekran
Reci mi smao jos to da li sada na RR jb rom-u ima opcija da se iskljuci navigation bar jer me je to nerviralo kada sam instalirao prethodu verziju tog rom-a? BEz veze mi je taj navigation bar jer neptrebno smanjuje ekran
Note IV N9100 dual
Upravo sam povezao kies sa mojim s2 prvo me je pitao da li zelim da updejtujem kies ja sam prihvatio i nakon uradjenog updejta kada sam povezao s2 sa kiesom ponudio mi je da mi updejtuje sistem na XWLPT 4.0.4[koji je noviji firmware od onog koji ja koristim] A ja sam sa xda foruma koristio XWLPO 4.0.4 pogledao sam na i sammobile i trenutno je najnovija verzija za nase podrucje 4.0.3 kako je to moguce?
Poslednja izmena od oxigen u Sub, 01. Sep 2012. 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Pa moguce je lako...ocito si stavio rom od podrucija na kom je vec stigao 4.0.4 i to je to. I da pohvalim da je na ovom novom radjeno da baterija traje duze sto se i osjeti
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- Azimuth
- Moderator
toda81, na RR JB romu imaš opciju da uključiš navigejšn bar, po difoltu je iskljuceno i evo za koliko već dana sve dobro fercera, nemam zamerki... Možda jedna mala, lock screen ima lag od recimo pola sekunde, kao da se osvetljenje upali do pola pa te pola sekunde zaostatka i onda do kraja.
toda81, ta Omega_v4.0_AOKP_build_37_ICS_4.0.4 je slicna kao RR ICS, stim sto je RR ICS malo bolji, tako da neces nista dobiti. Ja sam i na njoj imao isto problem sa satom.
Sto se JB tice, ne znam, nisam ga jos koristio.
recovery, onaj koji dolazi uz rom CMW recovery v5.5.0.4, zbog cega ga prepopucujem, ne znam.
Meni je to sve isto.
Sto se JB tice, ne znam, nisam ga jos koristio.
recovery, onaj koji dolazi uz rom CMW recovery v5.5.0.4, zbog cega ga prepopucujem, ne znam.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Azimuth, sinoc sam instalirao RR JB i ova verzija ima opciju da se iskljuci navigation bar, dok verzija koju sam intsalirao cim sam kupio tel nije imala tu opciju da se iskljuci navigation bar i zato sam posle toga ubacio RR ICS. Onda ipak necu da gubim vreme na ubacivanje rom-ova kad nista spektakularno ne mogu da dobijem, a ovaj RR ICS mi sasvim ok radi.
xxdulexx, pitao sam za recovery samo zato jer mi se poslednja dva puta kada sam ubaciivao neki rom desilo da se tel nije hteo reboot-ovati posle instalacije rom-a i pojavile su se neke treperece tackice raznih boja pa sma vadio bateriju da bih ugasio telefon i onda kadfa sam ga ponovo upalio upao je automatski u recovery i onda je hteo da se reboot-uje system.
Sada sam proverio i moj recovery je CWMR Touch v5.5.0.4. Evo sada kada sam usao u recovery opet se desilo da kada sam isao na reboot system da se zakuca,ali kada sam stisnuo dugme za plajenje sa strane uspeo je da se reboot-uje bez problema. Mozda je to resnej za ovaj problem da se pritisne dugme za paljenje kad ase desi da nece da se reboot-uje. Ja sma pre kada mi se desavalo da se zakuca u kliknuo na back dugme i onda se desilo ono za raznim bojama
xxdulexx, pitao sam za recovery samo zato jer mi se poslednja dva puta kada sam ubaciivao neki rom desilo da se tel nije hteo reboot-ovati posle instalacije rom-a i pojavile su se neke treperece tackice raznih boja pa sma vadio bateriju da bih ugasio telefon i onda kadfa sam ga ponovo upalio upao je automatski u recovery i onda je hteo da se reboot-uje system.
Sada sam proverio i moj recovery je CWMR Touch v5.5.0.4. Evo sada kada sam usao u recovery opet se desilo da kada sam isao na reboot system da se zakuca,ali kada sam stisnuo dugme za plajenje sa strane uspeo je da se reboot-uje bez problema. Mozda je to resnej za ovaj problem da se pritisne dugme za paljenje kad ase desi da nece da se reboot-uje. Ja sma pre kada mi se desavalo da se zakuca u kliknuo na back dugme i onda se desilo ono za raznim bojama
Note IV N9100 dual
Pozdrav,
Ponosni sam vlasnik ove zvjerke od prije par dana i pošto mi je ovo prvi android molim vaz za pomoć. Radi se o tome da mi je telefon stalno konektovan i samim tim mi se troši i račun te me zanima kako mogu isključiti konekciju na mobilni internet kada nema Wi-Fi signala?
P.S. Pokušavao sam pronaći na forumu ali nisam uspio.
Zahvaljujem!
Ponosni sam vlasnik ove zvjerke od prije par dana i pošto mi je ovo prvi android molim vaz za pomoć. Radi se o tome da mi je telefon stalno konektovan i samim tim mi se troši i račun te me zanima kako mogu isključiti konekciju na mobilni internet kada nema Wi-Fi signala?
P.S. Pokušavao sam pronaći na forumu ali nisam uspio.
Zahvaljujem!
- Azimuth
- Moderator
looka, idi na settings>more...>mobile networks i tu odstikliraj "data enabled". Znaci, ne treba da stoji da je otkaceno nego to polje MORA biti prazno i tada ti nece raditi data protok.
Hvala na odgovoru. Kod mene piše "Use packet data" i pretpostavljam da misliš na to?
Pozdrav,
Do juce sam sam koristio tel bez sd kartice ali sam nasao neku od 2gb i ubacio sve super ali jedini problem je taj sto mi je sve bilo u internoj memoriji slike,video, zedge ringtones itd a sada to tel ne prepoznaje cak i preko es file explorer ne mogu da udjem u internu memoriju...Kako to da sredim , recimo ne bi bio problem da je i dalje interna memorija primarna a sd kartica sekundarna jer ona ima malo memorije...
Do juce sam sam koristio tel bez sd kartice ali sam nasao neku od 2gb i ubacio sve super ali jedini problem je taj sto mi je sve bilo u internoj memoriji slike,video, zedge ringtones itd a sada to tel ne prepoznaje cak i preko es file explorer ne mogu da udjem u internu memoriju...Kako to da sredim , recimo ne bi bio problem da je i dalje interna memorija primarna a sd kartica sekundarna jer ona ima malo memorije...
looka, jos brzi nacin, zadrzis dugme za gasenje par sec, i tu ti se pojavi opcija da deaktiviras/aktiviras data paket.
civile, bas cudno. Da li mozes da vidis sa kompa sve te slike i video? I sta se desi kada izvadis karticu, da li je onda sve normalno?
civile, bas cudno. Da li mozes da vidis sa kompa sve te slike i video? I sta se desi kada izvadis karticu, da li je onda sve normalno?
- Azimuth
- Moderator
looka, da, moze i to da pise, zavisi od roma koji koristis.
xxdulexx, ja nemam takvu opciju kad drzim on/off dugme... Od ponudjenih imam da ugasim, rebutujem i avioncic...
civile, sad sam ubacio neku karticu od 4gb i sve mi normalno radi. Da li si ti tu karticu formatirao? Mora biti FAT32. I preko ES File Explorera je normalno vidi kao jedan od foldera, a po defaultu prvo ulazi u internu pa odatle teras kud hoces... Sta se desava kad je izvadis? Da li se sve vrati u normalu?
xxdulexx, ja nemam takvu opciju kad drzim on/off dugme... Od ponudjenih imam da ugasim, rebutujem i avioncic...
civile, sad sam ubacio neku karticu od 4gb i sve mi normalno radi. Da li si ti tu karticu formatirao? Mora biti FAT32. I preko ES File Explorera je normalno vidi kao jedan od foldera, a po defaultu prvo ulazi u internu pa odatle teras kud hoces... Sta se desava kad je izvadis? Da li se sve vrati u normalu?
Izvadio sam karticu i upalio tel i usao u galeriju ali mi nema onih albuma kao ranije recimo imao sam album instagram,download,slikano sa kamerom ono ....
Jedino sto sam uradio kada sam ubacio sd karticu otisao sam u storage i Erase SD card stisnuo jer je imalo nesto na njoj :S
Evo sad slikao bez SD kartice pa mozda nesto zakljucite pomocu ovih slika
https://www.dropbox.com/s/7ta0bailglu59 ... -42-25.png
https://www.dropbox.com/s/0c1ydz1jtq491 ... -43-32.png
https://www.dropbox.com/s/tfcafmchn9sbx ... -43-38.png
P.S. Koristim CM9 room
Jedino sto sam uradio kada sam ubacio sd karticu otisao sam u storage i Erase SD card stisnuo jer je imalo nesto na njoj :S
Evo sad slikao bez SD kartice pa mozda nesto zakljucite pomocu ovih slika

https://www.dropbox.com/s/7ta0bailglu59 ... -42-25.png
https://www.dropbox.com/s/0c1ydz1jtq491 ... -43-32.png
https://www.dropbox.com/s/tfcafmchn9sbx ... -43-38.png
P.S. Koristim CM9 room
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Bice da si ti formatirao internu memoriju, a ne "external SD card".civile napisao:Jedino sto sam uradio kada sam ubacio sd karticu otisao sam u storage i Erase SD card stisnuo jer je imalo nesto na njoj
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora