Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Krle27, za iGO ti mogu poslati link sa rezolucijom 1280x720 koji koristim, sve sam spakovao samo folder prekopiraš na fon i to je to, javi se na pp ako nisi našao.
Hvala drugari... Baraba,moj nije takav beli,tj ima 2 verzije bele ...takva kao tvoja sto je na slici taj s3 i bela ledja a crno kod ekrana..takav je moj..mnogo dobro izgleda..ubacio sam ndrive radi lepo..al ajde da probam i taj igo..pa da vidim dokle sam stigo.. i samo mi recite da li kada vam stigne poruka da li vam zasvetli tel ili samo ona lampica mala u dnu telefona svetluca?? pozdrav
Krle27, samo lampica svetluca. Inače Baraba, ima S3, a Nexus je u beloj varijanti takav kako si ti opisao. Mislim da je iGo bolja navigacija, to jest najbolja za naše područje.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Skinuo sam neku apl.sa marketa za tu lampicu pa u zavisnosti od notifikacije menja boje..skroz ok..al sam mislio da moze da se podesi i to da zasvetli ekran kada stigne nesto al dobro,mozda je i bolja fora ustedi se bat.
Ne znam da li si video,ima i nexus ceo beo,a ima i ovakav kao moj sa poledjinom samo belom.. pozdrav
Krle27, iskreno nisam video skroz beo, ja imam onaj klasičan i ovaj sa belim leđima. Imaš light flow odličan program za obaveštenja, svetli lampica, a ne i ekran, za svaki program možeš posebno da podešavaš, ali meni je nešto počeo da "brlja" sa JB pa sam ga izbrisao. Inače u pravu si tako štedi bateriju, jer i ovako slabo traje.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Ma ja sam bukvalno 1h sedeo za kompom i gledao na yt koji da uzmem da li da bude beli ili onaj sivi..i tu sam provalio da ima skroz beli,pogledaj ima ih na netu..i otisao i uzeo beli..light menager je taj program koji sam skinuo i isto ima to sto kazes da za propustene pozive mejlove sms,mms podesis kako zelis da svetli..zanimljivo skroz..
Ima jedan program za porukica..ono sto sam pricao da zasvetli ekran i animacija uz to ide..POPS...tako je naziv na marketu..nije losa aplikacija..svaki put mi stavi osmeh na lice..
zanime me jel neko probao ovaj igo sa rezom 1280x720? bas se dopisujem sa kolegom barabom oko toga, ali kod mene na nexusu soft tasteri dole prekrivaju komande na igo, a pored toga program i krahira svaki put. ocito da ne rade isto na sgs3 i nexusu sa jb...
Tacty, i meni su pri prvom pokretanju donji tasteri bili nevidljivi. Negde u opcijama sam videla "calibrate screen" ili tako nekako i kao kliknula na to. Ne znam da li je to nesto uticalo ali sa sledecim pokretanjem videli su se i tasteri u donjem delu ekrana.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Krle27, kad pokrenes iGo videces ikonicu u obliku suda za experimente (meni na to lici). Videces ga odmah pored ikonice za zatvaranje iGo-a. Tad ce ti se pojaviti prozor sa opcijama i skroluj malo na dole i, cini mi se da je to pretposlednja opcija i bas tako se zove "calibrate screen".
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Zdravo svima! Imam pitanje za iskusne telefondžije. Koristim Nexus i9250 sa JB androidom. Rom je custom (android revolution 6.1.0). Pitanje se odnosi na korišćenje navigacije. Odavno (na prošlim android telefonima) koristim Igo navigaciju i naravno radio je odlično. Sada je instaliran Igo primo i ne radi onako kako treba. Sitni bagovi sa rezolucijom postoje ali ono što želim da kažem je da postoji veliki bag a to je odsustvo glasovnog navođenja. Pretpostavljam da je to usled nekompatibilnosti Igo-a sa JB. Zato pitam,da li je to rešeno nekim novim apdejtom Igo-a? Hvala unapred!
@baraba,znači tebi bez problema radi glasovno navođenje? Pretpostavljam da je do verzije Igo-a. sećam se da mi je nakon pokretanja Igo aplikacije izašlo obaveštenje da glasovno navođenje nije podržano... Da li možda ti imaš tu verziju Igo apk?
Mislim da je samo za tablet.
Tako sam bar procitao negde.
Poslednja izmena od Miškoni u Čet, 01. Nov 2012. 02:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Pročitaj pravila foruma u vezi potrebnog broja karaktera u postu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.