Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od hirurg »

toda81 napisao:hirurg, skinucu ga i ja obavezno .

druze tebe zeza...sto stavljas te kuvane romove...umjesto da skines stock i titanium app i poskidas sta ti ne treba i bog te veselio...ja sam mjenjao i svaki pravi frku...mislim da su ovaj stock napravili strucnjaci koji znaju nesto
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od toda81 »

hirurg, prosle nedelje sam pokusao da ubacim ofocijelni 4.0.4 sa kojim takodje nisam mogao da snimam bez problema programom screencas, tj prvi snimak je ceo bio pracen zvukom, dok je drugi pokusaj bio bezuspesan jer je zvuk pratio samo 10-ak sekundi i posle je isao samo video. Mozes li ti da probas da snimis sada jos par klipova sa zvukom od po bar 1min i da ih pustis i odslusas cele pa da mi kazes da li kod tebe i dalje ide i zvuk i video uporedo bez problema
Note IV N9100 dual

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Ja sam odavno rekao da većina kuvanih romova nisu dobro svakom fali po nešto, ljudi ne igrajte se officijalni romovi su najstabilniji.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Alexandrius
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 30. Sep 2012. 17:06
:: Samsung Galaxy S2
:: HTC Wildfire

Post od Alexandrius »

Toda81, koristim Fontomizer za skidanje i instalaciju fontova. Kad promenim font Opera mini mi sasvim lepo i brzo ucitava strane sa novim fontom pa nemam ni utisak da sam ga promenio.

Da, kuvani ROM-ovi su obicno falicni, na Wildfire-u sam probao Cyanogen 7 (valjda bese 7) i brze bolje sam vratio oficijelni jer na CM mi dosta stvari nije radilo kako treba. Zezao me je i Alpharev pa sam pored oficijelnog ROM-a ponovo zakljucao bootloader i vise nemam nameru da na bilo kom telefonu menjam ROM. Konkretno, na Wildfire-u sa CM7 mi nije radio gps, nije radio youtube, trosio je baKteriju dvaput brze nego oficijelni...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A meni recimo je bas poenta u tom optimizovanju telefona prema svojim potrebama. Stoji, nisu svi kuvani romovi dobri i zaista vecini nesto fali, ali ima i onih koji sasvim lepo rade bez ikakvih problema a olaksani su, nemaju gomilu cudesa koja ne trebaju bas svakome itd itd.
Konkretno, na ovom RR 3.8 JB nemam apsolutno nikakvih problema. Sve bukvalno tece i rati bolje nego sto sam ocekivao.

Ali ajd da sacekamo jos koji dan pa i oficijalni JB na nase mezimce. Da vidimo sta su nam to dobro placeni drugari smuckali :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Alexandrius, skinuo sam tu app, ali nikako da je testiram. Kod mene je bio problematican samo prvi susret sa fontom kada je opera mini u pitanju dok posle tog prvog ucitavanja fontova sve cepa kao podmazano.

Steta sto na s2 nisu kvalitetnop odradjeni kuvani rom-ovi jer se meni vise svidjaju

Samo nek sto pre izadje taj oficijalni JB
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Pa ljudi rutujete telefon i prilagodis ga kako zelis i ostavis na njemu sta zelis....kod mene niko ne bi rekao da je oficijalni jer uospte tako ne izgleda...sem naravno odaje ga TW...al mi on poslije sensea najbolje i izgleda i radi...recimo meni rr jb nije radio titanium....a htoo sam da skinem sa roma neka sranja...ali bez pomaka....nazalost...onaj omega mi
haos los

svesifre
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 08. Sep 2012. 18:01
:: Samsung Galaxy I9100

Post od svesifre »

Ja ne znam kakve vi to romove instalirate, ali cm9 radi na s2 savršeno. Neka mi neko navede makar jednu stvar koja na cm radi slabije nego na zvaničnom ics-u. A ja evo otvoreno kažem imenik, lista poziva, mms rade neusporedivo brže na cm9
. Pazite sve što sam nabrojao je osnovna funkcionalnost jednog telefona, pa čak iako je on smart. E sada zašto retardi u Samsungu nisu u stanju napraviti softver koji je blizu funkcionalnog to valjda znaju oni koji im daju platu. Da i za kraj baterija na cm9 traje duže. Nije to neka ogromna razlika, ali 2-3 sata nekada baš znače. Ovo i nije neko iznenađenje, ako se samo pogleda išta sve zvanični OS sadrži u sebi, mnogo i previše smeća.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

toda81 napisao: Steta sto na s2 nisu kvalitetnop odradjeni kuvani rom-ovi jer se meni vise svidjaju
Već sam pisao al ae još jednom da ti napišem, za S2 probaj "CheckROM" i komentarši custom rom :)

Alexandrius
Novajlija
Novajlija

Post od Alexandrius »

Toda81, JB bi trebalo da izadje ovog meseca, bar po onome sto sam citao. Na kraju krajeva nije toliko ni bitno kada ce, bitno da ce ga biti. :)

Ja nisam na s2 uopste menjao ROM-ove tako da ne znam kako ce raditi na njemu, probao sam samo CM 7 za Wildfire i uopste mi se nije dopao, kao sto rekoh, neke stvari nisu radile i gutao je bateriju.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Baraba, malopre sam skinuo najnoviji rr jb, a sada cu da skinem i ovaj sto ti predlazes, a secam se da si mi ga vec predlozio, ali sma ocigledno zabopravio da ga probam

Alexandrius, ja zeljno ocekujem taj oficijalni JB
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Prvi macici se u vodu bacaju...tako i jb ce biti los dok ne izadje koja zakrpa....samsung uvijek zuri da on prvi izbaci a nema veze sto lose radi
...velika im je to mana

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Чему све то ако не ради како треба. Боље је да се мало сачека и да избаце одмах стабилну верзију него да га крпе
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Pa evo sam pogledaj koliko verzija ics ima samsung a koliko ostale kompanije...mislim smjesno i jadno skroz al sta da se radi samsung je to

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Лепо кажеш. Чак и на хда форуму се не ради са с2 као што је посвећена посебна пажња хтц телефонима
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Ja znam kuvani rom da svaki bolje radi od htc a nego stock od samsunga...jest samsung izbaci prvi update ali to ne valja...seprtlje brate ko i windows...i dan danas nakon 11 hodina otkad je izasao win xp izlaze za njega poneka zakrpa...hahahaaja smjesno ali istinito hahahaa

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Имао сам ХТЦ, а сада и самсунг, али искрено више волим хтц. Не могу да кажем да с2 није добар, фантастичан је ово телефон, али када би мало више порадили на квалитету израде и самом систему било би супер. Мени су с плус и с2 први самсунг телефони и да немају андроид никад их не бих купио јер сам одувек имао одбојност када је самсунг у питању. Увек ми је на првом месту била нокиа, наравно симбиан
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od Azimuth »

hirurg napisao:recimo meni rr jb nije radio titanium....a htoo sam da skinem sa roma neka sranja...

Kako je moguce da ti nije radio titanium? Evo ja sam na ovom romu mesec dana i sve sljaka.
A to cupanje aplikacija iz roma je lako izbodljivo na vise nacina bez obzira koji je rom u pitanju. Npr Root Explorer-om.

Alexandrius
Novajlija
Novajlija

Post od Alexandrius »

Toda81, ja nisam imao bas lepa uskustva sa simbianom a tri telefona su mi radila na njemu (N 3650, N 6600, N 6630), i na sva tri je simbian strasno bagovao. Npr. napunim telefon i posle par minuta telefon pokazuje praznu bateriju i ako ga ne ugasim pa upalim ponovo on ce se sam ugasiti. Dogadjalo se da moram tako da ga iskljucujem i ukljucujem po nekoliko puta a cemu onda punjenje kad se od tolikog iskljucivanja isprazni na pola. Ne znam kakve su novije verzije simbiana a nemam ni zelju da vidim pa kakav god telefon ga pratio.

Alexandrius
Novajlija
Novajlija

Post od Alexandrius »

Ljudi, ako koristite Fontomizer za fontove pazite sta radite, zbog jednog fonta sam morao da radim "factory reset" telefona jer nije hteo da se pokrene uopste.

Odgovori