Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od toda81 »

Cestitam na prinovi. Steta sto si imao defekt sa autofokus-om jer je s2 izuzetan telefon
Note IV N9100 dual

Slawko11
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 00:31

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od Slawko11 »

Ma man' te me vise s2 :S Prvo problemi sa baterijom sad me jos nervira kad se upali 15minuta ja cekam dok on ucita kontatke i slicno...Nekad moram i sam traziti mrezu. :S Uskoro prelazim na s3 ili neki Htc ili cak Iphone.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Tebi se izgleda zapao neki neispravan telefon. Meni npr. sve radi perfektno, nema nikakvih problema. Samo reci hvale imam za telefon. :)

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

iamivan, jbg kako sada nas pola na forumu dobilo los :D :D :D :D
ma galaksija 2 je drla najveca na planeti
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

hirurg, debelo gresis. Nije vas pola dobilo los nego svega par ali ste toliko glasni i kukate u svakom drugom postu svake teme da to nije humano. Necu da gresim dusu, u svakom zitu ima kukolja i moze se desiti neki los primerak da zapadne, ali u vecini slucajeva je sve to stvar softvera i (ne)znanja korisnika.

Elem, nemojte vise spamovati temu.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Azimuth, +1

1 god. sam kortio S2 i bio prezadovoljan, tel. kupljen nov a ne polovan od nekog ko je igrao fudbal sa njim :)

S2 je odličan uređaj.

Slawko11
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Slawko11 »

Ma ja ga uskoro mjenjam.Sto se tice kamere i surfovanja telefon je glavni.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

I meni picinje idavno da ide na zivce kuknjava i pricanje gluposti vezanih za ovaj telefon, a on to ni najmanje ne zasluzuje jer koliko vidim kod vecine radi fantasticno i ljudi su prezadovoljni, a sad sto kod nekih ne radi kako treba to ne znaci da je generalno los tel
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

toda81, to što kod nekih ne radi ili je do custom roma koji su ubacili ili što neće malo da se potrude i personalizuju.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Baraba, bas tako. Glupo je na osnovu dva slucaja generalizovati da su svi losi
Note IV N9100 dual

Slawko11
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Slawko11 »

Ne kazem da je telefon los ali eto ja imam problema sa njim.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Steta sto ima ljudi koji imao problem sa ovim telefonom jer je pravo uzivanje raditi sa njim. Hocu da kazem da vidim da ima ljudi koji namerno pljulju po ovom tel sto mislim da nije ok
Note IV N9100 dual

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Slawko11, svakome je kada ima problem sa nekim uredjajem njegov problem najvazniji i najvise ga pogadja. Medjutim pogresno je izvlaciti zakljucke o kvalitetu odredjenog modela samo na osnovu problema sa jednim (svojim) uredjajem. Problemi mogu biti rezultat loseg kvaliteta odredjenog modela ili serije, ali mogu biti i vezani za konkretni primerak. U sitaciji kada vecina korisnika S2 (ukljucujuci i mene) nema probleme, barem ne onakve kakve imate ti ili hirurg to je prilicno dobra indikacija da su vama, nazalost, zapali neispravni/losi primerci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lepo receni. Samo bi i ostali trebali prvo da razmisle pre nego sto dodju do nekih ishitrenih zakljucaka
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

toda81, e jbg druze tebe zeza jedan program ne znas ni sam zasto...ja sam uzeo kilam model ocigledno i zavrsio sa njim...sada sam uzeo telefon koji niko nema na forumu tako da necu ni pisati..ako vam pojedinim smeta sto sam naveo problematiku evo zamolicu admina da obrise moj nalog kako vam ne bi kvario utisak ljubimaca..sto se tice romova stavljao sam sve moguce i sa svim sam imao neki problem...najbolje je radio 4.0.4 i na njemu me zajebavao jebeni NR--mene nije sramota da kazem..a ne ko pojedini sto misle da je to ok...i ne moze telefon da zakucava kao npr 4.0.3 kad se otvara imenik..da cekam sekund dva...to je masina koja treba otvori na dodir..brze je otvarao tattoo...definitivno me nervirao telefon zbog sitnica al za mene i to je mana jer takav uredjaj koji je posle s3 najbolji nemoze da dozvoli sebi..nemoze slika da bude plavkasta od blica...da ne nabrajam dalje..

toda81, izvini sto sam ti povrijedio ljubimca...usput sa ovom temom sam zavrsio da ne spamujem...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Imenik se otvara sporije jer je telefon u sleep modu,ako si primetio da svaki sledeci put dok je ekran upaljen otvara istog momenta.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

hirurg, ovo sto ti pises je bez veze i mislim da s bez potrebe ljutis. Samo hocemo da kazemo da nije ok da generalizujes stvari, a do ro je ukazati potencijalnim kupcima na moguce probleme, ali nije ok pljuvati po telwfonu koji je trenutno u vrhu. Sto se tice aplikacije sa kojom imam problem siguran sam da ta app ne radi ni kod drugih kako treba i da ne snima zvk uz video duze od pola minuta. Jeste narodna verzija programa, ali vise na zalost ne radi i verujem da jedino onima koji su je legalno kupili sada radi
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Behemoth, rekoh da necu pisati..ali evo opet moram...kod mene nije taj slucaj bio..znaci kasnio je u svakom slucaju...na 4.0.3 na 4.0.4 je ok radio

toda izvino sam ti se....i evo otisdao i sa teme...usput ne ljutim se...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

hirurg, nema potrebe za ovim. Ja te smatram za dobrog forumasa, jer znaci puno da se cuje svako misljenje
Note IV N9100 dual

Slawko11
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Slawko11 »

hirurg napisao:toda81, e jbg druze tebe zeza jedan program ne znas ni sam zasto...ja sam uzeo kilam model ocigledno i zavrsio sa njim...sada sam uzeo telefon koji niko nema na forumu tako da necu ni pisati..ako vam pojedinim smeta sto sam naveo problematiku evo zamolicu admina da obrise moj nalog kako vam ne bi kvario utisak ljubimaca..sto se tice romova stavljao sam sve moguce i sa svim sam imao neki problem...najbolje je radio 4.0.4 i na njemu me zajebavao jebeni NR--mene nije sramota da kazem..a ne ko pojedini sto misle da je to ok...i ne moze telefon da zakucava kao npr 4.0.3 kad se otvara imenik..da cekam sekund dva...to je masina koja treba otvori na dodir..brze je otvarao tattoo...definitivno me nervirao telefon zbog sitnica al za mene i to je mana jer takav uredjaj koji je posle s3 najbolji nemoze da dozvoli sebi..nemoze slika da bude plavkasta od blica...da ne nabrajam dalje..

toda81, izvini sto sam ti povrijedio ljubimca...usput sa ovom temom sam zavrsio da ne spamujem...
Razumjem te u potpunosti.Kod mene je isti problem imenik...Kad upalim telefon jedno 15minuta cekam da on ucita imenik prije svega da nadje mrezu :S Mislim ne desi se svaki put tako ali desava se svaki 3 put .

Odgovori