Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Da li je ovako lag za poruke, telefon i imenik dosta manji:
http://www.youtube.com/watch?v=Rrv8sOa-zyc
http://www.youtube.com/watch?v=Rrv8sOa-zyc
sto se crkavanja ploče tiče,koliko sam ja shvatio,nema nekog posebnog pravila (čitava tema o tome je na XDA) uglavnom svi su punili bateriju noću kada legnu da spavaju a ujutro ih je sacekao ugasen fon.......izgleda da zastita koja treba da zavrsi punjenje ne odradi posao pa se ploča posle pregreva i crkne......sta mi mozemo uraditi je da ga punimo kada smo budni i skinuti ga sa punjaca kada se napuni da ne bi cekali "lutriju" 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
bas shit. ja svoje telefone uglavnom nocu punim. prosto mi neverovatno da jedan ovakav uredaj ima te probleme. moracu onda da ga seckam sa punjenjem. malo veceras dok se ne uspavam, a malo ujutru dok ne krenem na posao.
EDIT:
zanima me koliko nas ima sa tom starijom matičnom pločom, pošto vidim da se niko ovde od vlasnika ne uznemirava oko ovog problema?
nisam valjda ja jedini?!
EDIT:
zanima me koliko nas ima sa tom starijom matičnom pločom, pošto vidim da se niko ovde od vlasnika ne uznemirava oko ovog problema?
nisam valjda ja jedini?!

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja imam zu verziju ploče ali evo već 6 mjeseci koristim telefon i u 80% slučajeva punim preko noći i da kucnem u drvo nemam nikakvih problema. U svakom slučaju dvogodišnja garancija će odraditi svoje u slučaju takvog problema iako nebi volio da budem jedan od tih slučajeva. 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
janka_88, skroz si u pravu.
nego niko nista ne pise na ovu temu , a na xda mali milion postova!
cisto informativno, koliko kosta zamena te maticne ploce? jel zna neko?
nego niko nista ne pise na ovu temu , a na xda mali milion postova!
cisto informativno, koliko kosta zamena te maticne ploce? jel zna neko?
Za pocetak kapiraj da je cena te ploce polovina cene telefona.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
ma uopste nemam problema sa tim. ako se desi, desilo se. nemam nameru da se nerviram za par stotina evra. telefon mi se dopada i nemam nameru da bilo sta menjam.
- Baraba
Sve ploče kod nas su 1.100 tj. te stare, nisam video da neko ima 1.400. I nije to masovna pojava, nema potrebe da paničite 

zna li iko kod nas da menja te ploče kad smo kod toga? naši servisi su jad i beda što se tiče stručnosti...meni su gomilu tih sitnih uređaja vraćali tako da se jasno vidi kako ne umeju da ga sklope nazad
a i rasklapanje im nije jača strana...

- Baraba
Tacty, napisa ninolina na predhodnoj strani da su njenoj drugarici zamenili u garanciji. Najlakše je zameniti tako neki ceo deo, problem je odlepiti staklo od ekrana i zameniti samo staklo ako je napuklo umesto celog displeja.
Jel ovo znaci da je moja jos novija ploca? Tel sam uzeo pre par dana u mts-u.Ninolina napisao:Kad vec pominjete taj bug, bas juce sam se videla sa drugaricom koja ima S3 od kad se pojavio kod nas i njoj se pre mesec dana samo odjednom ugasio. Imala je garanciju i sve joj je sad vec sredjeno. Zamenjena ploca. Stavili su joj istu staru verziju ploče. Ovo nije redak slučaj a ima dosta o tome na netu.Nekima, u normalnim ovlascenim servisima u svetu, ploca je zamenjena sa novijom verzijom 1.400. Stara verzija je 1.100. Mozete i sami da proverite koju verziju ploce imate ukucavanjem koda *#12580*369#. U poslednjem redu je oznaka za plocu.

Baraba, neke su lepe neke su manje lepe 

- Baraba
lesa0208, kad ti kažeš onda su i te manje lepe ipak "lepe" a ove lepe su "prelepe" 

Kod mene nema ruznih stvari.. jednostavno ih delim na lepe i manje lepe stvari isto tako delim sve 

- Baraba
lesa0208, kako i kad deliš lovu? 

Nemoj ostavljati telefon celu noć na punjaču svako veče. Kako vidim desilo se ovakvim slučajevima, to je to.mrkixxx napisao:ninolina, kako spreciti bug da napravi stetu? moja ploca je ona starija
Baraba, hahaha pa za par dana pocinjema 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
kolege, krenuo sam da pratim temperature baterije. kao neki mali experiment.
instalirao sam batery info koji prikazuje temp.baterije.
pratim temperaturu dok se puni, kad ga maksimalno koristim, praticu kad zavrsi punjenje dal iskljucuje " termoprekidac"
i td. promenio sam punjac i sad koristim od g mini koji puni na o,7 a.
ako neko jos zeli da se prikljuci, neka se javi da postavimo parametre ovom experimentu.
samo me zanima do koje temp je normalno zagrevanje bat?
da li neko zna?
malopre sam doterao do 42c. ali sve je bilo ukljuceno plus sam primetio da mnogo znaci i telesna temp.
instalirao sam batery info koji prikazuje temp.baterije.
pratim temperaturu dok se puni, kad ga maksimalno koristim, praticu kad zavrsi punjenje dal iskljucuje " termoprekidac"

ako neko jos zeli da se prikljuci, neka se javi da postavimo parametre ovom experimentu.

samo me zanima do koje temp je normalno zagrevanje bat?
da li neko zna?
malopre sam doterao do 42c. ali sve je bilo ukljuceno plus sam primetio da mnogo znaci i telesna temp.
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Par pitanja:
-kakav je tamno plavi primjerak ovog telefona, jeli ružan?
idem da ga pogledam za par dana, rezervisao sam ga kod svog operatera, ali ne znam šta će me sačekati.
na slikama na netu se nešto i ne vidi fino.
-koji ROM koristite, koji je najstabilniji a da opet ima gomilu nekih zezalica? Koji je najbolji, ako tako može da se definiše.
-da li tel podržava WiFi tethering (ako se ne varam za izraz)
Hvala...
-kakav je tamno plavi primjerak ovog telefona, jeli ružan?

idem da ga pogledam za par dana, rezervisao sam ga kod svog operatera, ali ne znam šta će me sačekati.
na slikama na netu se nešto i ne vidi fino.
-koji ROM koristite, koji je najstabilniji a da opet ima gomilu nekih zezalica? Koji je najbolji, ako tako može da se definiše.

-da li tel podržava WiFi tethering (ako se ne varam za izraz)

Hvala...
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
1) Izgleda lepo,sve zavisi od licnog ukusa
(ali izrada se meni ne svidja,kad ga drzim u ruci nemam osecaj da telefon skup)
2) CM 10,aliopet kazem sve zavisi od toga sta ti treba i kako bi zeleo da izgleda.Pogledaj sve na xda pa izaberi
3)Naravno da podrzava

2) CM 10,aliopet kazem sve zavisi od toga sta ti treba i kako bi zeleo da izgleda.Pogledaj sve na xda pa izaberi

3)Naravno da podrzava