Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Zvuk sagovornika u slušalici kod Samsunga je perfektan dok na nekoliko HTC modela koje sam imao zvuk u slušalici prilikom razgovora je ili tih ili previše metalan bez imalo dubine , mnogo lošiji nego kod Samsunga i Nokije.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Ovoliko meni traje baterija kad igram nfs.. 

Da, ja sam pre Samsunga imao dve Nokie i sve se savršeno čulo..

Da, ja sam pre Samsunga imao dve Nokie i sve se savršeno čulo..

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Jel moguce deljenje ekrana telefona i kompa preko allshare cast ili play ako imam samo ruter?
http://www.youtube.com/watch?v=naAu8XcDHMw
http://www.youtube.com/watch?v=naAu8XcDHMw
Da l' je neko možda instalirao Flash Player na Note 2? Ako ima takvih, kako radi, kakvi su vam utisci? Recimo kako ferceraju live streamovi ili reprodukcija online filmova/serija?
- vlaki
- Mobil fan
Dule-DJ, lepo radi live stream, baš sam malopre proverio, b92, prva preko sajta navidiku.. a verujem da mogu i ostali.. Za online filmove mi je trebala java na nekim sajtovima pa nisam mogao da uključim, a ne znam da li ima neki sajt koji ne traži javu..
Inače, može i full screen, kao na kompu, samo zavisi od net konekcije kako će ti učitavati.. 
Pozz!

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- vlaki
- Mobil fan
Jel zna neko kako mogu da podesim S planner da mi ostane ono što sam nacrtao na njemu?
Tj da se vidi kad uđem u app kao i na widgetu..
Nacrtam ja i napišem šta mi treba ali kad izađem iz app to mi nestane..
Tj da se vidi kad uđem u app kao i na widgetu..
Nacrtam ja i napišem šta mi treba ali kad izađem iz app to mi nestane..
- vlaki
- Mobil fan
Meni danas stigao update na 4.1.2 u Telenor mreži, tako da za 5 ima da se načekam ako hoću preko Telenora.. 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ma dobro ne mora značiti...
Ja sam npr. za svoj S3 čekao skoro mjesec dana zvanični 4.1.1 za moj fw a 4.1.2 sam dobio među prvima.
E sad se čeka 4.2.2 koji mislim da će tamo krajem aprila ili početkom maja.

- vlaki
- Mobil fan
Jedan tip.. 
Kad ste u galeriji, sa leve strane albumi, a sa desne slike, prevucite prstom preko slika na levu stranu i otvorice se slike preko celog ekrana..
Pozz! :ugeek:

Kad ste u galeriji, sa leve strane albumi, a sa desne slike, prevucite prstom preko slika na levu stranu i otvorice se slike preko celog ekrana..

Pozz! :ugeek:
juče sam postao ponosni vlasnik ove zveri
dobio sam ga iz mađarske, u zapečaćenom pakovanju, internacionalnu verziju bez ikakvog bloatware-a. ne vidim nikakvu razliku između veličine između note i note II, visok sam, tako da mi ok čuči
stavio sam samo silikonska leđa, a oko zaštitne folije sam se mučio, jer je ostajao pri svakom pokušaju makar jedan "balončić", mada ne znam ni da li da ponovo pokušavam da je stavim, obzirom da se radi o gorilli v2, to neka mi kaže neko od vas...
u njemu je fabrički instaliran jb 4.1.2, kad sam ubacio bateriju oko 16h, imala je 62%, a njakao sam ga do 22h uveče i spala je na 39% što me je oduševilo. dakle, zaista su tačne tvrdnje da će moći da se koristi u svom punom potencijalu i da baterija traje dva dana, tj da se stavlja na punjač svako drugo veče. to me oduševljava.
što se tiče samog rada, nemam nijednu zamerku, sve mi je uglavnom poznato, obzirom da sam pregledao gomilun videa na youtube. podešavanja ima zaista milion i nadam se da me ovaj ljubimac još dugo neće smoriti

u njemu je fabrički instaliran jb 4.1.2, kad sam ubacio bateriju oko 16h, imala je 62%, a njakao sam ga do 22h uveče i spala je na 39% što me je oduševilo. dakle, zaista su tačne tvrdnje da će moći da se koristi u svom punom potencijalu i da baterija traje dva dana, tj da se stavlja na punjač svako drugo veče. to me oduševljava.
što se tiče samog rada, nemam nijednu zamerku, sve mi je uglavnom poznato, obzirom da sam pregledao gomilun videa na youtube. podešavanja ima zaista milion i nadam se da me ovaj ljubimac još dugo neće smoriti

::luv phonez::
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Koliko si je platio i jesi li imao one povoljnosti oko vracanja PDV-a?Sta znaci ''bez ikakvog bloatware-a'' tj sta je boatware?
nisam ja isao u madjarsku, uzeo sam od lika koji prodaje telefone u fullu, cena je 450€. a bloatware su sve one nepotrebne aplikacije koje operateri ubacuju i zbog cije sklanjanja uglavnom rootujemo telefone
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
djoxie, jel je lik iz novog sada ? Od istog lika sam ja kupio prosle godine note 2 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
jeste, ja sam iz ns. lik je super stvarno, reklamirao bih ga da nije zabranjeno.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Samsung Galaxy Note II N7100
Ja sam bio ponosni vlasnik Note 2 do pre par dana, inace kupio sam ga oko 20. Januara, i prodao sam ga jer velicina je problem, ne sto se tice koriscenja, vec svakodnevnog nosenja. Bez torbice nije moguce ( a da je siguran u dzepu ).
- Dalabu
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 19:11
- :: iPhone 6 plus
- :: Samsung galaxy note2
[
Da li neko zna otkud ovaj satic na widgetu i kako se sklanja. Iritira do besvesti.

Da li neko zna otkud ovaj satic na widgetu i kako se sklanja. Iritira do besvesti.
Ovoliko neuspeha jos nikome nije uspelo.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ne znam kako se sklanja ali vjerujem da se pojavio zbog ljetnjeg računanja vremena...
- Dalabu
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 19:11
- :: iPhone 6 plus
- :: Samsung galaxy note2
I ja mislim da ima sa tim veze. Jedino mi preostaje da cekam da nestane sam od sebe kao sto se i pojavio.
Inace, telefon imam 2 nedelje i prezadovoljan sam. Jedina zamerka za sada je ekran pri koricenju napolju. Oslepeh pokusavajuci da vidim.

Ovoliko neuspeha jos nikome nije uspelo.
- vlaki
- Mobil fan
Dalabu, probaj da obrišeš widget i da ga staviš ponovo. Ja sam stavio samo sat, bez vremenske prognoze, a instalirao sam program koji palim po potrebi. Moja preporuka zbog ram-a i baterije, zna da optereti.. 
Druga stvar, kad si napolju, podesi osvetljenje na maksimalno i nećeš imati problem. Ja barem nisam imao. Ako ti je automatsko, sam reguliše, pa zna da smanji osvetljenje..
Pozz!

Druga stvar, kad si napolju, podesi osvetljenje na maksimalno i nećeš imati problem. Ja barem nisam imao. Ako ti je automatsko, sam reguliše, pa zna da smanji osvetljenje..

Pozz!