Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Jel probao neko ovaj rom?Izgleda odlicno
http://www.youtube.com/watch?v=XAF2LZbb8zI
http://www.youtube.com/watch?v=XAF2LZbb8zI
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
moze pomoc ili savjet sta da radim
kupio sam samsung galaxy s2 plus i desava mi se da mi se telefon ugasi, samo mu pocrni ekran i ne mogu da ga pokrenem drugacije samo ako ga ugasim i upalim i onda radi normalno neko vrijeme i tako ponovo, isto mi se desavalo i sa sony ericssonom arc s, potpuno sita situacija, zamjenim ga za samsung i opet isto, samo da napomenem da su oba telefona bila nova. da li je neko imao slicnih problema? hvala
kupio sam samsung galaxy s2 plus i desava mi se da mi se telefon ugasi, samo mu pocrni ekran i ne mogu da ga pokrenem drugacije samo ako ga ugasim i upalim i onda radi normalno neko vrijeme i tako ponovo, isto mi se desavalo i sa sony ericssonom arc s, potpuno sita situacija, zamjenim ga za samsung i opet isto, samo da napomenem da su oba telefona bila nova. da li je neko imao slicnih problema? hvala
Pa da li koristis istu sd karticu kao na arc? Ako ne to, sim... mozda je do toga
na samsungu nemam sd karticu, na arc-u sam je vadio, instalirao novi softver i opet se desavalo, onda sam zamjenio za samsung i evo opet imam isti problem, ne bih rekao da je do telefona, nemoguce da oba budu s istom greskom, nesto kod mene ne stima samo ne kontam sta je
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Da li si probao kako radi sa drugom SIM karticom? Ili bez SIM kartice?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
nisam probao sa drugom sim karticom, jos mi je to ostalo da probam, to se od prilike desava svaki treci, cetvrti dan, jednostavno telefon uspori , pocne da steka, displey pocrni, zablokira, e onda ga ugasim, uplaim iradi normalno jedno vrijeme, ili jednostavno u stand by-u krenem da otkljucam on vec zasteko i tako, mnogo me to nervira.... 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
elcha, I kod mene se to desava na xperiji mini, ni ja ne znam sta mu je.
nisam ja nista radio druze, telefon je nov, sta da mu radim i prethodni je takodje nov, a sto se tice sim kartice i moja je poprilicno stara imajoj 12 godina
Pozdrav ljudi:))),kupio sam galaxy s2 plus konacno
.Pre toga sam imao kao sto znate lg l7 5mpx i neki moji prvi utisci(imam s2 par dana)su fantasticni,nebo i zemlja iskreno.Samsung je zaista samsung zaista me odusevio ovaj telefon pocev od kvaliteta,brzine,kamere pa do samih perfomansi.Da ne davim mnogo,brz je,lep na ruku,lako rutovanje na spram l7,gura igre jake bez problema(samo probao),720p bluray filmove isto,kamera dobra,sam fon lepo stoji u ruci:).Nemam zamerki,jos nisam rutovao,4.1.2 verzija mi je,jedino sto mi smeta sto jako brzo ode baterija(l7 dan i po)dok s2 dan,pola dana pa mi mozete reci sta da brisem kada ga rutujem.P.s kupite ovaj fon predobar je.

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
elcha, tako stara kartica moze da stvara probleme. Idi do poslovnice svog operatora i trazi da ti zamene SIM. Zali se nesto tipa "telefon mi svako malo javlja "insert sim" - nema veze sto ti imas drugu vrstu problema, bolje da se sa njima ne objasnjavas previse. Naplatice ti zamenu neku sicu, ali vrlo je moguce da posle neces imati ove probleme.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
razgovarao sam sa njima danas, nece biti problem za zamjenu, imali su neki obracun danas, pa nisu mogli sutra idem da to zavrsim i javljam kakvi su utisci da neko nebi mucio istu muku kao i ja, nadavao sam se para nizasta
Samsung galaxi s2 SKYPE problem
Samsung galaxi s2 SKYPE problem - Kada se uspostavi veza sa drugim skype korisnikom ja ne mogu da uključim spikerfon.Pozdrav
Meni se to desavalo kad bih koristio.obicni poziv, a ne video...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Meni se to jos uvek nije desilo, mada nisam nesto preterano ni koristio skype na s2. Bas mi se svidja viber na kompu pa sam poceo njega da forsiram, a ima i video poziv
Note IV N9100 dual
Skype ima opasnih bagova posle zadnjeg update-a.Nije do tebe,i meni se baguje,i kevi na njenom samsungu.Ne postoji log out dugme.Idi na playstore i citaj komentare,mnogo njih se zali
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Behemoth, imas log out dugme, idi na svoj profil i onda menu button, i tu se nalazi sign out.
Pa da, ne vjerujem da je razlika na S2 i 4x HD. Isti je program... ja imam sign out . I zvuk je na unutrasnjem zvucniku samo kad idem obicni poziv, kada kliknem na video onda je vanjski zvucnik .
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Posle fabrickog upgrade na 4.1 svaki put kada ukljucim telefon trazi mi odricanje od odgovornosti. Kako to da iskljucim